Home » , , » Θ. Τζάγκρη: Η "αριστερή ψυχή του ΣΥΡΙΖΑ"

Θ. Τζάγκρη: Η "αριστερή ψυχή του ΣΥΡΙΖΑ"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018 | 12:47 μ.μ.


Παρακολουθώντας τοποθετήσεις στελεχών του Σύριζα, μετά την ανακοίνωση της υπουργοποίηση της Κατερίνα Παπακώστα, ασυναίσθητα στου έρχεται στο μυαλό ότι "ήρθαν τα ύστερα του κόσμου", που θα έγραφε και ο Ν. Καζαντζάκης.

Γιατί άντε και να πεις ότι η εξουσιαστική πρέζα "έκαψε" τα μυαλά κάποιων σοβαρών υποτίθεται κυβερνητικών στελεχών, σαν τον Γιάννη Δραγασάκη και προσπαθούν με αστειότητες να αιτιολογήσουν την επιλογή του Τσίπρα.
Να δεχθείς επίσης ότι ο "κομματικός πατριωτισμός" αναγκάζει αρθρογράφους της "Αυγής", σαν τον Πέτρο Κατσάκο να κάνουν γαργάρα με ταβανόπροκες, όσα απέδιδαν στην πρώην βουλευτή της Ν.Δ και να συντάσσονται με την κομματική γραμμή.   

Να ακούς όμως σήμερα -στο κομματικό ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ- τη Θεοδώρα Τζάκρη, όχι απλώς να εκφράζει τις αντιρρήσεις της για την συμμετοχή στο κυβερνητικό σχήμα της Παπακώστα, αλλά και να παρουσιάζεται προβληματισμένη γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει «να απωλέσει τον πολιτικό του ριζοσπαστισμό, που είναι όρος εκ των ων ουκ άνευ για την πολιτική του επιβίωση και κυριαρχία», σε ξεπερνάει!

Ποια είναι αυτή η "μεταγραφή" που ενδιαφέρεται για τον "ριζοσπαστισμό" του κυβερνητικού κόμματος; Ενα πρόσωπο που πανηγύριζε δημόσια όταν είχε αποχωρίσει από τον ΣΥΡΙΖΑ η ομάδα Λαφαζάνη, γιατί. έλεγε, ότι απομακρύνθηκαν από το κόμμα της "τα ακραία κινηματικά στοιχεία, τα ακραία κομμουνιστικά στοιχεία". 

Είναι αυτός ο πολιτικός ογκόλιθος, ένας απ’ τους «κηπουρούς» του Γ. Παπανδρέου, που ψήφισε με τα δυο της χέρια, Μεσοπρόθεμα, αντιλαϊκούς και αντεργατικούς εφαρμοστικούς νόμους και Μνημόνια. 

Είναι το ίδιο πρόσωπο το οποίο σαν υφυπουργός Εσωτερικών σε κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου, το μόνο έργο που έχει να "επιδείξει", είναι οι εκατοντάδες ρουσφετολογικοί διορισμοί που έκανε και τα σχόλια που δημιούργησαν οι προκλητικές ενδυματολογικές εμφανίσεις της.

Σε κάθε περίπτωση πάντως έχει την πλάκα του να εμφανίζεται σαν η "αριστερή ψυχή του ΣΥΡΙΖΑ" η Θ. Τζάγκρη.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger