Home » , » Ενα συμπέρασμα και μια απορία για τον κ. Αρη Πορτοσάλτε με αφορμή δημοσίευμα του Documento

Ενα συμπέρασμα και μια απορία για τον κ. Αρη Πορτοσάλτε με αφορμή δημοσίευμα του Documento

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018 | 3:09 μ.μ.


Πρέπει να έχει πανικοβληθεί κυριολεκτικά το τσιράκι του Αλαφούζου, Αρης Πορτοσάλτε, όταν αντίκρισε το τουιτάρισμα που έκανε σήμερα το πρωί, γύρω στις 9, ο Κώστας Βαξεβάνης.

Ο εκδότης του "Documento" προαναγγέλλει ότι η εφημερίδα του, που κυκλοφορεί από σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα. θα περιέχει δημοσίευμα που θα αποδεικνύει ότι η σύζυγος που Πορτοσάλτε. εργαζόταν σε κρατικό μέσο και έχει αποσπαστεί στον κομματικό μηχανισμό της Ν.Δ., οπότε "Οταν ο Αρης μιλάει για την Ν.Δ, ουσιαστικά μιλάει για την οικογένεια".

Χρειάστηκε να περάσει πάνω από μια ώρα για να απαντήσει ο Πορτοσάλτε, χαρακτηρίζοντας "φασιστικής αντίληψης τη «δημοσιογραφία»" του Documento ετοιμάζοντας προφανώς την τακτική άμυνας που θα ακολουθήσει στις αποκαλύψεις που θα προκύψουν. Κάνει λόγο  για διαδικτυακό "χυδαίο σεξισμό", που δέχεται η σύζυγος του, -όσο και να ψάξαμε δεν βρήκαμε κάποιο σχετικό σχόλιο, αλλά ούτε και ο ίδιος παραθέτει κάτι για να τεκμηριώσει τον ισχυρισμό του- ενώ επικαλείται ότι τα τελευταία 24ωρα δέχεται "φασιστικές επιθέσεις από τάγματα εφόδου" τα οποία αποτελούνται από "φασιστικές ομάδες υποστήριξης του ΣΥΡΙΖΑ".
Κι όλα αυτά προκύπτουν, σύμφωνα με τον ίδιο γιατί οι κυβερνώντας "δεν αντέχουν την κριτική" του.


Κάποιες παρατηρήσεις και θα επανέλθουμε αφού διαβάσουμε το δημοσίευμα. Δεν θα μιλήσουμε γενικά γι' αυτόν τον δημοσιοκάφρο, αλλά θα εστιαστούμε στο συγκεκριμένο γεγονός.

Ο Πορτοσάλτε δεν διαψεύδει ότι η γυναίκα του δούλευε σε κρατικό μέσο και αποσπάστηκε στην Ν.Δ. Αρα με την απλή λογική τα όσα επικαλείται η εφημερίδα ισχύουν, οπότε αυτά περί "φασιστικής αντίληψης στην δημοσιογραφία" είναι παραμύθια.
Αλήθεια ποιο είναι το ύψος του μισθού που λαμβάνει από το κόμμα της Πειραιώς η σύζυγος του Πορτοσάλτε; Αμείβεται μόνο για τις υπηρεσίες που προσφέρει (;) και άρα ο άντρας της αφιλοκερδώς κατάντησε εμετικό παπαγαλάκι της Ν.Δ., σε βαθμό μάλιστα που να τον διαγράψει η ΕΣΗΕΑ για την ελεεινή στάση του που κράτησε στο δημοσίευμα; 
Από βίτσιο του ο Πρωτοσάλτε γίνεται δημόσια ρόμπα αποκαλυπτόμενος ότι κάνει στημένες συνεντεύξεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη; 
Ερωτήσεις που θα έκανε κάθε κακόπιστος όπως εμείς, εκφράζουμε.

Μας παραθέτει έναν "βανδαλισμό" που έγινε σε βάρος του και ο οποίος μεταφράζεται σε ένα σύνθημα που έχει γραφτεί με μαρκαδόρο! Κοίτα πόσο τρομοκρατούν τα "τάγματα εφόδου" που όμως δεν είναι Συριζαίικα, αλλά αναρχικά απ' ότι φαίνεται από την υπογραφή! 


Ενα συμπέρασμα και μια απορία.
Το δημοσίευμα του  Documento είναι αληθινό.
Ποιες είναι οι αρμοδιότητες και ο μισθός της κυρίας Πορτοσάλτε στην Ν.Δ; 
Το να λαμβάνει μια παχυλή αργομισθία λόγο των υπηρεσιών που προσφέρει στο κόμμα του Μητσοτάκη ο άντρας της αποκλείεται;  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger