Home » , » Αλλο ένα ντοκουμέντο για το οπλοστάσιο της εγκληματικής συμμορίας του Μιχαλολιάκου

Αλλο ένα ντοκουμέντο για το οπλοστάσιο της εγκληματικής συμμορίας του Μιχαλολιάκου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 | 1:12 μ.μ.


Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχονται στο φως ντοκουμέντα που επιβεβαιώνουν ότι μέλη και στελέχη της ναζιστικής εγκληματικής συμμορίας του Μιχαλολιάκου κατείχαν και εκπαιδευόταν στη χρήση όπλων, λειτουργώντας ουσιαστικά σαν παρακρατική οργάνωση.

Αλλωστε φωτογραφίες στελεχών του ναζιστικού μορφώματος -ανάμεσα τους ο δολοφόνος Γ. Ρουπακιάς και ο Κασιδιάρης- να ποζάρουν οπλισμένοι με πιστόλια και χαμογελαστοί, κυκλοφορούν αρκετές στο διαδίκτυο.

Επίσης όταν ξεκίνησαν οι έρευνες μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα βρέθηκε αρκετό σχετικό φωτογραφικό υλικό στον ηλεκτρονικό υπολογιστή της Ουρανίας Μιχαλολιάκου. Ανάμεσα στα άλλα ανακαλύφθηκαν φωτογραφίες που έδειχναν ένα οργανωμένο σκοπευτήριο -απ' ότι γνωρίζουμε δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα ο χώρος που βρισκόταν- στο οποίο χρυσαυγίτες εκπαιδευόταν στην χρήση όπλων.

Μάλιστα σε μια φωτογραφία παρουσιάζεται η ίδια η κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής -μαζί με άλλη μια χρυσαυγίτισα δίπλα τηςνα επιδίδεται σε σκοποβολή, υπό την επίβλεψη του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος είχε αναλάβει, πιθανόν με άλλους ναζί, τον ρόλο του εκπαιδευτή.

Αυτό τουλάχιστον μπορεί να συμπεράνουμε από την αρχική φωτογραφία, που παραθέτουμε. Σ' αυτή βλέπουμε στον ίδιο χώρο όπου αποθανατίζεται να εκπαιδεύεται η κόρη του «αρχηγού», τον Ηλ. Κασιδιάρης, γονατιστό, να εξηγεί, κατά πώς φαίνεται, στους παρευρισκόμενους το θεωρητικό μέρος στη χρήση των συγκεκριμένων όπλων και ακολουθεί η πρακτική εξάσκηση - μια διαδικασία που παραπέμπει σε στρατιωτική εκπαίδευση.


Σήμερα πάλι, η εφημερίδα Realnews φέρνει στην δημοσιότητα άλλο ένα έγγραφο - βόμβα που κατατέθηκε στην δίκη της Χρυσής Αυγής. Απ' αυτό μαθαίνουμε για τον παράνομο οπλισμό που βρέθηκε στην κατοχή του Νίκου Μιχαλολιάκου και άλλων στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης.

Οι εκθέσεις τις εργαστηριακής πραγματογνωμοσύνης της Ελληνικής Αστυνομίας δείχνουν ότι τουλάχιστον 16 όπλα βρέθηκαν στα σπίτια των στελεχών χωρίς καμία σχετική νόμιμη άδεια.
Με τα συγκεκριμένα έγγραφα καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί της οργάνωσης ότι δεν βρέθηκε οπλισμός στους ελέγχους που έγιναν από τις αρχές, αναφέρει η εφημερίδα.

Πιο συγκεκριμένα στις έρευνες του 2013, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, στο σπίτι του Νίκου Μιχαλολιάκου εντοπίστηκαν τρία παράνομα όπλα και 248 φυσίγγια. 
Ακόμα μεγαλύτερο οπλοστάσιο είχε στην οικία του ο βουλευτής Νίκος Μίχος. Σε σωματικό έλεγχο που του έγινε βρέθηκε ένα πιστόλι, ενώ στο σπίτι του εντοπίστηκαν ένα ημιαυτόματο πιστόλι και ένα ακόμη λειόκανο Maverick που είχε υποστεί τροποποιήσεις ώστε να μην χαρακτηρίζεται ως κυνηγετικό αλλά ως όπλο.

Απ' το ίδιο δημοσίευμα πληροφορούμαστε ότι οι μετασκευές όπλων αποτελεί συνήθη πρακτική στα μέλη της οργάνωσης καθώς και ο Γιάννης Λαγός είχε στην κατοχή του ένα όπλο κρότου-λάμψης που είχε υποστεί τροποποιήσεις και χαρακτηρίζεται κανονικό ραβδωτό όπλο αλλά και ο Ηλίας Κασιδιάρης. Στο σπίτι του τελευταίου βρέθηκε ένα λειόκαννο αλλά και μια επαναληπτική καραμπίνα Maverick. 
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και ο Ηλίας Παναγιώταρος, το όπλο του οποίου πυροβόλησε τουλάχιστον 10 φορές στην κηδεία του Ντερτιλή το 2013.

Το κείμενο της εφημερίδας σημειώνει ότι εντύπωση προκαλεί και ο οπλισμός που βρέθηκε στο σπίτι της ανθυπαστυνόμου Βενετίας Πόπορη στον Πειραιά. Η 47χρονη, που κατηγορείται ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, βρέθηκε να κατέχει ένα γερμανικό περίστροφο, ένα ημιαυτόματο Glock 30 , 176 μη κυνηγετικά φυσίγγια, δύο σιδηρογροθιές και ένα κινέζικο ξιφίδιο.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger