Home » , » Συγκεντρώσεις ΔΕΘ

Συγκεντρώσεις ΔΕΘ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018 | 12:57 π.μ.


Γράφει ο mitsos175

Η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία Αριστοτέλους και στην συνέχεια η πορεία που έκανε, είχε πολύ κόσμο. “Χιλιάδες εργαζομένων και λαού συμμετείχαν στο μαζικό και γεμάτο παλμό το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα του Σαββάτου, με σύνθημα «Βάζουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες»...” 
Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους διοργανωτές.

Η εξωκοινοβουλευτική Αριστερά επίσης είχε κόσμο και παλμό στη συγκέντρωση στην Καμάρα.
Οι Αναρχικοί κατόρθωσαν να εξαφανίσουν τους ακροδεξιούς από τη Θεσσαλονίκη.
Χτες ήταν μέρα νίκης για την πραγματική Αριστερά. Ο κόσμος διαμαρτυρήθηκε για την άδικη λεηλασία των εισοδημάτων του, είπε ακόμα μια φορά “Όχι” στα σχέδια των ΗΠΑ, ενώ ταυτόχρονα γύρισε την πλάτη στα εθνικιστικά πυροτεχνήματα.

Τώρα ας γελάσουμε λίγο με το νέο φιάσκο της Δεξιάς.
Τι είναι πιο αόρατο από τα F35; Η συγκέντρωση της ΝΔ και της Χρυσής Αυγής. Μαζί με τα δεκανίκια βεβαίως υπό τις ευλογίες των ρασοφόρων κομματόσκυλων. Το καλαμπαλίκι που έπεσε, για τη “μη συγκέντρωση” των πολεμοκάπηλων, ανάγκασε τους διοργανωτές να κάνουν κάποια επεισόδια, ώστε να δικαιολογήσουν την πανωλεθρία τους.

Σίγουρα όσοι πήγαν στη συγκέντρωση για την καπηλεία της Μακεδονίας, ένιωσαν απέραντη μοναξιά. Λιγοστοί μεταμφιεσμένοι σε Έλληνες περιφέρονταν εδώ και κει προσπαθώντας απεγνωσμένα να βρουν ομοϊδεάτες τους. Έχω μια απορία:
Οι νεοδημοκράτες και οι χρυσαυγίτες ντύνονται με τις Ελληνικές σημαίες, γιατί τον υπόλοιπο καιρό είναι με τους ξένους τοκογλύφους; Με τους Αμερικάνους και τους Ευρωπαίους;

Ήταν χειρότερο κι από τη νίλα του Δράμαλη αυτό που έπαθε η ΝΔ και η Χρυσή συμμορία.

Στη συγκέντρωση αυτή είχαν επενδύσει πολλά. Προσπάθησαν να καπηλευτούν τη δυσαρέσκεια του κόσμου για τον πρωθυπουργό, ο οποίος, ως άλλος Σαμαράς, κρύφτηκε πίσω από τις ασπίδες των ΜΑΤ. (Τώρα που το ξανασκέφτομαι, υπήρχαν αρκετοί Ακροδεξιοί που ήταν στο δρόμο, αλλά είχαν όλοι υπηρεσία...)

Η ΝΔ αποπειράθηκε ακόμη να δείξει πως έχει ρεύμα. Μάλλον όμως το έχει αφήσει απλήρωτο μαζί με τα υπόλοιπα χρέη της. Τέτοιες αποτυχίες της Αντιπολίτευσης γίνονται φυσικά στήριγμα της Κυβέρνησης. Αν δεν ήταν η ΝΔ με το απίστευτο φιάσκο της, οι υπόλοιποι ίσως ακούγαμε περισσότερο για τις πραγματικές διαμαρτυρίες των χιλιάδων εργαζόμενων, ανέργων και συνταξιούχων.

Όταν σε μια πανελλαδική κινητοποίηση που διαφημίστηκε νυχθημερόν από τα κανάλια τους, δεν εμφανίστηκαν παρά ελάχιστοι, τότε επίσης μπορούμε να πούμε πως κάτι καλό αρχίζει να γίνεται. 
Οι πολλοί προτίμησαν να διαδηλώσουν γι αυτό που τους ενδιαφέρει πραγματικά. Αδιαφόρησαν πλήρως για τις εθνικιστικές φανφάρες. Τα αποπροσανατολιστικά ιμπεριαλιστικά σχέδια της Ελληνικής μεγαλοαστικής τάξης πήραν αναστολή και μάλλον τα συγκεκριμένα βαίνουν προς ματαίωση.

Πόσες φορές θα το πούμε; Οι καιροί άλλαξαν. Το “Μακεδονικό” δεν το ξεχάσαμε, όπως είχε πει ο Μητσοτάκης.
Απλά όλο και περισσότεροι καταλαβαίνουμε την αλήθεια, ξέρουμε πια τους υπεύθυνους για την ένταση μεταξύ των δυο χωρών. Γνωρίζουμε το βρώμικο ρόλο που παίζουν οι επαγγελματίες πατριώτες και οι αδίστακτοι πολιτικοί. 

Πατριωτικό είναι το συμφέρον των πολλών, είναι η Ειρήνη. Οι κηφήνες, που καπηλεύονται τη λέξη Πατρίδα, είναι οι ίδιοι που κατέστρεψαν την Ελλάδα, που τη χρεοκόπησαν. Ο λόγος που παριστάνουν τους Έλληνες, είναι για να μας αποπροσανατολίσουν, να μας βάλουν σε περιπέτειες για δικό τους κέρδος, να συνεχίσουν να μας εκμεταλλεύονται.

Οι δήθεν Ελληναράδες είναι αυτοί που καταστρέφουν συστηματικά την Ελλάδα. Είναι όσοι μας θέλουν εξαθλιωμένους, απελπισμένους, ζαλισμένους, να μην μπορούμε να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας. Θέλουν πόλεμο γιατί “ο πόλεμος απαιτεί θυσίες”. Θυσίες όμως ποιών;
Δεν θα δεχτούμε λοιπόν άλλη κοροϊδία. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

9 Σεπτεμβρίου 2018 στις 10:55 π.μ.

Μήτσε, παρόλα αυτά δε σου κρύβω πως όταν οι πουστόμπατσοι ψεκάζουνε γιαγιάδες και παιδάκια εγώ έχω ηθικό πρόβλημα.

10 Σεπτεμβρίου 2018 στις 2:02 π.μ.

Καμία αντίρρηση για τους μπάτσους. Ότι έκαναν στις προηγούμενες κυβερνήσεις κάνουν και σ' αυτή. Ίδια πολιτική, ίδιες εντολές, παρόμοια αποτελέσματα. Οι μπάτσοι δέρνουν, ρίχνουν χημικά κλπ. Ασφαλώς δεν είναι σωστό να ψεκάζουν και να ξυλοκοπούν κανένα, πόσο μάλλον γιαγιάδες ή παιδιά. Το καταδικάζω ανεπιφύλακτα.
Όμως θα σταθώ λίγο στους δεξιούς. Ποιοι είναι υπέρ της αστυνομοκρατίας; Ποιοι ζητάν καταστολή απεργιών, διαμαρτυριών κλπ; Ποιοι, με αφορμή την εγκληματικότητα, ζητούν περισσότερους μπάτσους, κάμερες, ρουφιάνους κλπ; Ποιοι δικαιολογούν διάφορους ξυλοδαρμούς μεταναστών, αριστερών, αναρχικών, απεργών, και άλλων σε αστυνομικά τμήματα; Σε ποιους αναφέρθηκε ο πατέρας του σημερινού αρχηγού της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργός όταν είπε “εσείς είστε το κράτος”;
Κάποιοι λοιπόν από τη δεξιά θα πρέπει να αναρωτηθούν, γιατί οι πολυαγαπημένοι τους μπάτσοι έκαναν “τη δουλειά τους”. Γιατί η δουλειά τους είναι η καταστολή. Σήμερα κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ, επομένως δέρνουν όσους διαμαρτύρονται με τη σημερινή κυβέρνηση. Ακόμα και δεξιούς.
Σημειώνω και τα εξής: Τα συγκεκριμένα επεισόδια έγιναν εξ' αιτίας της παταγώδους αποτυχίας της εθνικιστικής φιέστας, την οποία είχαν προπαγανδίσει και ετοιμάσει πυρετωδώς. Οι δεξιοί (ΝΔ και ΧΑ) αλλά και τα δεκανίκια τους, θέλησαν να βρουν μια δικαιολογία για την ελάχιστη προσέλευση του κόσμου. “Έριξαν δακρυγόνα οι μπάτσοι”. Εδώ όμως, πήγαν γυρεύοντας, σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις, που και περισσότερη βία υπήρχε από τη μεριά της αστυνομίας και οι δυνάμεις της επιτέθηκαν χωρίς καμία αφορμή.
Ας αναρωτηθούν οι ψηφοφόροι της δεξιάς, ποιους υποστηρίζουν και ποιων τις εντολές ακολουθούν. Ευχαριστώ. mitsos175.

10 Σεπτεμβρίου 2018 στις 6:02 μ.μ.

Τσουβαλιάζεις ανόμοια υλικά.

Οι ΝΔ, ΧΑ & ΣΙΑ(ένα κόμμα με διαφορετικά ονόματα)ήξεραν από πριν τι θα γίνει και το έστησαν. Ένα κομμάτι του απλού κόσμου όμως από κάτω με τα παρεάκια του (οργανώσεις με τον τρόπο που τις εννοούμε εμείς φυσικά δεν έχουν), δεν είχε καμία απολύτως πείρα για το θα γίνει, κατέβηκε με την ενενηντάχρονη θεία από τη μία και το καρότσι με το μωρό από την άλλη, έχοντας την πεποίθηση ότι τα γουρούνια είναι αδέρφια τους και δεν θα τους χτυπήσουν.

Αφήνω ανοιχτή μες το μυαλό μου την πιθανότητα οι ΜΑΤατζήδες να υπερέβησαν και το πλαίσιο των εντολών τους, σφίγγοντας τον κλοιό προς τη θάλασσα χωρίς έξοδο διαφυγής για να τους ρίξουνε μέσα. Δε θα είναι η πρώτη φορά, από τους αγανακτισμένους και μετά, που βγάζουν τα γραμμάτια που έχουν απέναντι στις οργανωμένες δυνάμεις του κινήματος (εκεί που δεν τους παίρνει) πάνω στους ανυπεράσπιστους νοικοκυραίους (τους οποίους ποτέ δεν συμπάθησα, ειδικά όταν το καλύτερο που έχουν να κάνουν στις μίζερες ζωούλες τους είναι να με βρίζουν λες και τους φταίω, αλλά δεν μπορώ ανάμεσα σε αυτούς και στην αστυνομία να κρατήσω ουδέτερη στάση).

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger