Home » , , » O Ζακ μπήκε στο κοσμηματοπωλείο ώστε να προστατευτεί από τραμπουκισμούς και όχι για να κλέψει. (Βίντεο)

O Ζακ μπήκε στο κοσμηματοπωλείο ώστε να προστατευτεί από τραμπουκισμούς και όχι για να κλέψει. (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018 | 9:32 μ.μ.

Πρέπει τώρα να καταπιούν την γλώσσα τους οι αξιωματικοί της αστυνομίας, που δήλωναν στο γνωστό δημοσιοκαφρικό παπαγαλάκι τους Βασίλη Λαμπρόπουλο, ότι ο Ζακ Κωστόπουλος μπήκε στο κοσμηματοπωλείο  για να κλέψει και μάλιστα έβγαζαν και ιατροδικαστικό πόρισμα κάνοντας λόγο ότι ο θάνατος του νεαρού ακτιβιστή οφειλόταν σε "παθολογικά" αίτια.

Κι αυτό γιατί το βίντεο που φέρνει σήμερα στην δημοσιότητα η ιστοσελίδα news247 κάνει σμπαράλια το μπατσάδικο σενάριο καθώς και τους ισχυρισμούς των καθαρμάτων που λιντσάρισαν τον νεαρό ακτιβιστή.

Από το νέο οπτικό υλικό που έρχεται στην δημοσιότητα είναι φανερό ότι ο Ζακ μπήκε στο κοσμηματοπωλείο ώστε να προστατευτεί -από τραμπουκισμούς που είχαν προηγηθεί- και όχι για να κλέψει.

"Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι το σενάριο απόπειρας ληστείας ή κλοπής έχει απομακρυνθεί", υπογραμμίζει στο δημοσίευμα της η ιστοσελίδα που αναφέραμε.

Ακόμη, πάντα με τις ίδιες δημοσιογραφικές πληροφορίες, στην ασφάλεια έχει καταθέσει άνθρωπος που φέρεται να ήταν μαζί με τον Ζακ Κωστόπουλο την στιγμή της επίθεσης.
Σύμφωνα με όσα φέρεται να κατέθεσε ο άνδρας, οι δύο τους ήταν για καφέ και ο 33χρονος δεν μπήκε στο κοσμηματοπωλείο για να το ληστέψει, αλλά να προφυλαχτεί καθώς στην καφετέρια που βρίσκεται στον πεζόδρομο ξέσπασε έντονος καβγάς. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο σενάριο της κατάθεσης ο 33χρονος εγκλωβίστηκε μέσα στο κοσμηματοπωλείο, πανικοβλήθηκε και δεν κατάλαβε για ποιο λόγο άρχισε να δέχεται επίθεση.

***

Στο βίντεο διάρκειας ενός λεπτού και 6 δευτερολέπτων φαίνεται μια καθημερινή και ήρεμη προς στιγμή κίνηση στο ταχυφαγείο, μέχρι του σημείου που φαίνεται ένας πελάτης να βγαίνει από το κατάστημα.

Εκείνη την ώρα φτάνει στην είσοδο ο Ζακ Κωστόπουλος. Η ώρα στο βίντεο γράφει 14.54.02. Ο Ζακ μάταια προσπαθεί να μπει στο κατάστημα. Πρώτος τον εμποδίζει ένας άντρας με κίτρινο μπλουζάκι. Ο υπάλληλος και ένας πελάτης καρφώνουν τα βλέμματά τους στην είσοδο του καταστήματος προφανώς από την φασαρία και τις φωνές.

Ο Ζακ εμποδίζεται έντονα από τον άνδρα που φοράει κίτρινο μπλουζάκι και φαίνεται ξεκάθαρα να κάνει αρκετά βήματα στο πλάι εξαιτίας της απώθησης που δέχεται.

Στο σημείο φτάνουν αμέσως και άλλοι δυο. Ο ένας εκ των δύο, του δίνει νερό. Ο Ζακ αποχωρεί και ο άνδρας με το κίτρινο ρούχο σηκώνει το χέρι του προς τον 33χρονο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger