Home » , » Το δράμα να είσαι απλός Νεοδημοκράτης ψηφοφόρος

Το δράμα να είσαι απλός Νεοδημοκράτης ψηφοφόρος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 | 6:56 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Είναι κατάντια να ψηφίζει κάποιος ΝΔ. Δεν είναι μόνο για την ανθρωποφαγία, για την άδικη φασιστική πολιτική, που προπαγανδίζει κι εφαρμόζει η γαλάζια συμμορία.
Δεν πρόκειται μόνο για τα αμέτρητα σκάνδαλα και τη διαφθορά των δεξιών απατεώνων, καταχραστών, των δοσίλογων στελεχών της. Είναι ο έσχατος εξευτελισμός των οπαδών. Οι βαρόνοι και ο εκάστοτε αρχηγός φέρονται στους ψηφοφόρους τους χειρότερα από ότι φέρονται σε σφαγμένα αιγοπρόβατα.

Η περίπτωση του Τατσόπουλου είναι χαρακτηριστική αλλά όχι μοναδική. Ο τύπος πήγε στη ΝΔ για να βολευτεί. Ο ίδιος δεν έχει ιδεολογία, μόνο εγωισμό, το απέδειξαν οι πράξεις και οι κατά καιρούς προκλητικές δηλώσεις, που έγιναν μόνο και μόνο για να στρέψουν για λίγο την προσοχή πάνω του. Δεν θα του κάνω τη χάρη ν’ ασχοληθώ άλλο μ’ αυτόν.

Το πανηγύρι, που γίνεται από τους Συριζαίους με την απόφαση του Μητσοτάκη να τον δεχτεί στη ΝΔ, τα λέει όλα. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε, που οι του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούσαν να υπερασπιστούν τον Τατσόπουλο για τις κουταμάρες που έλεγε, ενώ οι νεοδημοκράτες τους δούλευαν αγρίως. Και το χειρότερο είχαν δίκιο. Το «πήδημα της μισής Αθήνας» πχ έδωσε αφορμή για ένα σωρό ξεκαρδιστικά video και ανέκδοτα. Τώρα όμως οι ρόλοι αντιστρέφονται. Ο Πέτρος αλλάζει ομάδα και σπάνε πλάκα οι πρώην σύντροφοι!

Όσο για τους νεοδημοκράτες έμειναν πάλι αποσβολωμένοι από τις αποφάσεις της ηγεσίας, και προσπαθούν ακόμα μια φορά όχι μόνο να υπερασπιστούν αυτόν, που γλεντούσαν προηγουμένως, αλλά να τον ψηφίσουν! Δεν είναι αυτό εξευτελισμός; Δεν είναι ρεζιλίκι; Τι θα πει δηλαδή το γαλάζιο γίδι; Ότι γίνεται διεύρυνση στα αριστερά με τον Τατσόπουλο;! Τότε είναι που θα γελάσουμε περισσότερο.

Γιατί; Διότι ο Κούλης έχει κόμπλεξ. Από την πρώτη στιγμή θέλησε να κάνει ένα προσωπικό κόμμα. Βρήκε λοιπόν κάθε άπληστο, κάθε ανίκανο, που έχει τη φιλοδοξία να παρασιτήσει εις βάρος μας και τον υιοθέτησε. Θα κάνει στη ΝΔ ότι ο Γιωργάκης στο ΠΑΣΟΚ.
Ο Μητσοτάκης δεν είναι ΝΔ, είναι γιος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Είναι μόνο με τον εαυτό του.

Η επίδειξη δύναμης που κάνει, θα διαλύσει τελικά το γαλάζιο μαντρί. Κάποιοι θα πουν πως δεν είναι δυνατόν να ταιριάξουν σε ένα κόμμα ο Άδωνις, ο Βορίδης με τον Τατσόπουλο και τον Ψαριανό το «σβούρα» που κι αυτός κατά κει πάει.
Πρώην Πασόκοι, χουντικοί, ακροδεξιοί, πρώην αριστεροί, κάποτε ορκισμένοι εχθροί, τώρα κάτω από το γαλάζιο λάβαρο έτοιμοι να κάνουν γιούρια στο Δημόσιο χρήμα, να πάρουν την κουτάλα από το ΣΥΡΙΖΑ. 

Όμως όλοι αυτοί ταιριάζουν. Μάλιστα ταιριάζουν περισσότερο από κάθε άλλον ομοϊδεάτη. Τους ενώνει η φιλοδοξία, ο εγωισμός, η αλαζονεία και η δίψα για χρήμα και προνόμια.

Ο Μητσοτάκης για άλλη μια φορά μας έδειξε πως η ΝΔ είναι μια συμμορία. Πως τα κριτήρια δεν είναι καν η ιδεολογία, είναι η ανικανότητα και η πίστη των κομματόσκυλων στον τσοπάνη.
Όσο για τους απλούς ψηφοφόρους; Πολλοί θα φύγουν αηδιασμένοι.
Όσοι όμως μείνουν, θα υποταχτούν. Θα προσκυνήσουν, εκεί που έφτυναν. Είναι αναλώσιμοι. Κι ανόητοι.

Το να έχουν τέτοιους αρχηγούς είναι η πιο σκληρή αλλά και η πιο δίκαιη τιμωρία
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger