Home » , , » Α. Λοβέρδος: "Ο Ελληνικός λαός είμαι εγώ"

Α. Λοβέρδος: "Ο Ελληνικός λαός είμαι εγώ"

Από giorgis , Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 | 8:49 μ.μ.


Του Γ. Γ.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε την μνημειώδη φράση που είχε πει γεμάτος έπαρση και αλαζονεία ο βασιλιάς της Γαλλίας, Λουδοβίκος 14ος "το κράτος είμαι εγώ".
Σήμερα οι γνώσεις μας εμπλουτίστηκαν με το απόφθεγμα του Αντρέα Λοβέρδου που μας δήλωσε σε ελεύθερη απόδοση "ο ελληνικός λαός είμαι εγώ".

Το γράφουμε αυτό διαβάζοντας τον τίτλο με τον οποίο, ειδησεογραφική ιστοσελίδα, παρουσιάζει την συνέντευξη που έδωσε το ΠΑΣΟΚικό στέλεχος, σε Κυριακάτικη εφημερίδα, κατά την οποία αντέκρουσε τα όσα του αποδίδονται για εμπλοκή του σε σκάνδαλα στον χώρο της υγείας κατά την υπουργική του θητεία.

Ειλικρινά δεν μπορεί να αντιληφθούμε που εντοπίζει την "προσβολή" του ελληνικού λαού, ο Α. Λοβέρδος, όταν του ζητείται να απολογηθεί για την ενδεχόμενη εμπλοκή του σε σκανδαλώδεις υποθέσεις.

Αυτό εμείς που μπορεί να υποθέσουμε είναι ότι ο λαός προσβλήθηκε, για λογαριασμό του, όταν είδε αυτό το εξουσιαστικό πρεζόνι, την άνοιξη του 2012, σαν υπουργός Υγεία που ήταν τότε, να συνδέει το όνομα του με την κτηνώδη, ρατσιστική διαπόμπευση των 27 οροθετικών γυναικών.

Αυτό που μπορεί να εκτιμήσουμε είναι ότι ο ελληνικός λαός εξοργίστηκε μαζί του όταν τον άκουσαν να χαρακτηρίζει το εγκληματικό ναζιστικό μόρφωμα της Χ.Α., σαν «ελληνική Χεζμπολάχ» και «πρώτο κίνημα που γεννιέται αυθεντικά μετά την Μεταπολίτευση».

Εκείνο που μας έρχεται στην μνήμη, είναι ότι ο λαός προσβλήθηκε αφάνταστα -γι΄ αυτό και τιμώρησε το κόμμα του στις εκλογές- βλέποντας τον Α. Λοβέρδο να υπηρετεί αταλάντευτα την ΕΕ, το ΔΝΤ και τα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα, από όποιο κυβερνητικό πόσο βρέθηκε.  Χρηματίζοντας υπουργός Εργασίας μείωσε τις συντάξεις, αύξησε τα όρια ηλικίας, διέλυσε τις εργασιακές σχέσεις και μετά είπε κι από πάνω ότι στην Ελλάδα οι γέροι ζούνε πολύ, ενώ σαν υπουργός Υγείας αργότερα το μόνο που έχει να επιδείξει είναι η διάλυση του ΕΣΥ προς όφελος των εμπόρων υγείας.

Αν, λοιπόν για κάτι πρέπει να νιώθει προσβεβλημένος ο λαός αυτής της χώρας είναι γιατί ανέχεται άτομα του φυράματος Λοβέρδου να αποτελούν το πολιτικό προσωπικό της Ελλάδας.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

12 Νοεμβρίου 2018 στις 8:11 π.μ.

Αυτος ο αποφοιτος της ανωτατης σχολης της κλεφτοσυμμοριας του αθλιου και καταποντισμενουαπ το λαο ΠΑΣΟΚ οτι κι αν εχει πει και κυριως οτι εχει πραξει σ ολη την πολιτικη του θητεια δεν ηταν τιποτα αλλο παρα τα μαθηματα και τα διδαγματα που πηρε κατα τη διαρκεια της φοιτησης του στο γουρουνοκουμασο του ``σοσιαλιστικου``Πασοκ του πρακτορα των αμερικανων Ανδρεα Παπανδρεου

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger