Home » , » «Φωτιά, φωτιά, στα Ελληνικά σκυλιά»

«Φωτιά, φωτιά, στα Ελληνικά σκυλιά»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 | 7:30 π.μ.

Να κάνουμε ένα σενάριο εργασίας και να υποθέσουμε ότι υπάρχει ο Μουσταφά Αλί, ένας τύπος με Τουρκική εθνική συνείδηση και καταγωγή τη Θράκη.

Για κάποια χρόνια πηγαίνει και εργάζεται στην Τουρκία, αλλά επιστρέφει στον τόπο καταγωγής του, έχοντας σαν όνειρο και επιδίωξη στην ζωή του να αποσχισθεί η Θράκη από την Ελλάδα και να ενωθεί με την Τουρκία.

Μάλιστα αυτή την φιλοδοξία του την διατυμπανίζει με κάθε τρόπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το σύνθημα «η Δυτική Θράκη είναι Τουρκική», δεσπόζει σε αναρτήσεις του στο facebook.

Ο ίδιος κατέχει ένα καλάσνικοφ με διόπτρα και αρκετά φυσίγγια.

Ο «πατριώτης», λοιπόν, αυτός και για λόγους που δεν γνωρίζουμε ακριβώς, έρχεται σε διαμάχη με Έλληνες αστυνομικούς. Το αποτέλεσμα είναι να πάρει ο Μουσταφά το όπλο του και να δημιουργηθεί ένοπλη συμπλοκή μαζί τους, ανταλλάσσοντας πυροβολισμούς.
Το αποτέλεσμα είναι τραγικό για τον Αλί, αφού στην συμπλοκή χάνει την ζωή του.

Κάποιοι ομοϊδεάτες του από τον τόπο της καταγωγής του τον θεωρούν ήρωα. Το ίδιο και ορισμένοι από την Τουρκία που έρχονται στην Θράκη για τα τον κηδέψουν.

Στην νεκρώσιμη ακολουθία που γίνεται στην ελληνική επικράτεια δεσπόζουν τα συνθήματα «Η Θράκη γη Τουρκική» και «Φωτιά, φωτιά, στα Ελληνικά σκυλιά».

Σενάριο εργασίας -εμπνευσμένο από το βίντεο με την τελετή της κηδείας του Κ. Κατσίφα, που παραθέτει η ιστοσελίδα του σαλταρισμένου Σ. Χίου- τέλος.

Αλήθεια, ποια θα ήταν η στάση των ντόπιων "υπερπατριωτών" αν μετουσιωνόταν σε πραγματικότητα ένα τέτοιο σενάριο;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

9 Νοεμβρίου 2018 στις 9:58 π.μ.

Η ανάρτηση εθνικών συμβόλων όπως η ελληνική σημαία, είναι δικαίωμα της αναγνωρισμένης Εθνικής Μειονότητας (κι όχι θρησκευτικής όπως στην Θράκη, όπου οι μουσουλμάνοι αποτελούν τρεις διαφορετικές εθνότητες) στην Βόρειο Ήπειρο, που παραβιάστηκε! Ανήμερα της εθνικής εορτής. Όποιος παραβλέπει ή δεν αναγνωρίζει αυτή την αλήθεια είναι απλά μικρόψυχος οπαδός.

10 Νοεμβρίου 2018 στις 2:59 π.μ.

Το πραγματικό ερώτημα?

Αλήθεια, ποια θα ήταν η στάση των ντόπιων δήθεν αριστερών υπάλληλων του Σόρος σύμφωνα με δήλωση Κοτζιά αν μετουσιωνόταν σε πραγματικότητα ένα τέτοιο σενάριο;

11 Νοεμβρίου 2018 στις 12:59 μ.μ.

Πέρα από το γεγονός ότι υπήρχαν ελληνικές σημαίες αναρτημένες άντε να υποθέσουμε ότι οι αρχές ή κάποιοι Αλβανοί εθνικιστές ή ο οποιοσδήποτε κατέβαζε μία σημαία. Η απάντηση πως δίνεται με όπλα; Σοβαρά τώρα; Ε τότε εγώ προτείνω στους ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ που δεν τους αναγνωρίζουν χρόνια τώρα και έχουν τραβήξει τα πάνδεινα οι άνθρωποι να ξεκινήσουν επιθέσεις αυτοκτονίας για το δικαίωμά τους στον αυτοπροσδιορισμό ή να αρπάξουν κανένα καλάζνικοφ. Το ίδιο και οι Τούρκοι στην Θράκη.

Μάγκες ακούστε είναι πιο τίμιο και ντόμπρο να βγείτε και να πείτε ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ, ΝΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΙΣΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΙΜΑ παρά να κρύβεστε πίσω από τέτοιες γελοίες δικαιολογίες. Τουλάχιστον μην ξεφτιλίζεστε έτσι....

V For Viva La Revolucion

11 Νοεμβρίου 2018 στις 10:13 μ.μ.

ΛΕΟ γιατί δεν πάς στις συνελέυσεις τους να το προτείνεις?

Ναι Leo είσαι εθνικιστής (γιατί παράδεχεσαι σαν βασική κοινωνική αντίθεση την εθνική).
Ναι Leo γουστάρεις μίσος μεταξύ των λαών γιατί είσαι με τον ιμπεριαλισμό και το διαίρει και βασίλευε .
Ναι λεό γουστάρεις αίμα γιατί είσαι κατα βάθος φασίστας αφού αυτά που προτείνεις αποκαλύπτουν τα υποσυνείδητα θέλω σου.
Προκαλέις αηδία.


12 Νοεμβρίου 2018 στις 12:29 μ.μ.

Καλά είσαι τόσο στόκος που παίζει να μην κατάλαβες καν ότι σε χλεύασα και σε ειρωνεύτηκα.

Όχι ρε εσύ είσαι εθνικιστής γιατί δεν αναγνωρίζεις ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ στη χώρα σου και δεν υπερασπίζεσαι τα δικαιώματά τους ενώ την ίδια ώρα υιοθετείς ένα προς ένα την επιχειρηματολογία και τα συνθήματα των εθνικιστών.

Όχι ρε εσύ γουστάρεις μίσος μεταξύ των λαών αφού ηρωποιείς ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ και υμνητές ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

Όχι ρε εσύ γουστάρεις αίμα γιατί είσαι ΦΑΣΙΣΤΑΣ και μάλιστα του χειρότερου είδους γιατί εμφανίζεσαι ως "αριστερός" και "αντιιμπεριαλιστής".

Κάντε τουλάχιστον κάτι τίμιο. Πετάξτε τα σφυροδρέπανα και ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ από τον Μαρξισμό-Λενινισμό. Τουλάχιστον μην κρύβεστε και μην βρωμίζετε τα ένδοξα σύμβολα του κομμουνιστικού κινήματος.

V For Viva La Revolucion

13 Νοεμβρίου 2018 στις 10:01 μ.μ.

LEO είσαι πράκτορας του Σόρος και της αμερικανόδουλης ιμπεριαλιστικής "Αριστεράς".
Απλά πιστεύω ότι σαν βλαξ που είσαι δεν πληρώνεσε γι τις υπηρεσίες που προσφέρεις.
Φυσικά δεν ξέρεις τι λες γιατί είσαι απλά ένας παπαγάλος. Ποτέ δεν θα είσαι ελεύθερος γιατί είσαι ένας κομπλεξικός μισάνθρωπος.
Είσαι ότι ονειρέυεται ένας φασίστας για υπηρέτη. Δεν είναι τυχαίο που ο Σόρος σας ψάχνει τύπους σαν κι εσένα για να στελεχώσει τον ολοκληρωτικό μηχανισμό του.
Και μην νομίζεις καημενούλη μου πως η παγκοσμιοποίηση της εποχής μας έχει καμία σχέση με μαρξισμό λενινισμό και διεθνισμό.

Και επειδή ο πραγματικός φασισμός της εποχής μας είναι τα μνημόνια και ο νεοφιλελευθερισμός για πες μου πόσους φασίστες έφαγες σήμερα?

14 Νοεμβρίου 2018 στις 12:17 π.μ.

Πάντως ο μαρξισμός-λενινισμός δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με τις ανοησίες που υποστηρίζεις αυτό είναι σίγουρο. Ο διεθνισμός είναι το ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΠΟΔΟ από τον εθνικισμό τον οποίο εσύ υπερασπίζεσαι σθεναρά. Έχεις δίκιο δεν πληρώνομαι με πιάσανε κορόϊδο. Εσύ ως σωστός επαγγελματίας τσεπώνεις καλά τα ρούβλια....

Πάλι καλά πάντως που έχουμε και εσάς τους Αναλώσιμους τους "πατριώτες" να μας φέρετε την Βόρεια Ήπειρο, την Πόλη και την Κύπρο. Άντε τι περιμένετε κάντε ντου. Είπαμε εσείς οι "αριστεροί", οι "αντιιμπεριαλιστές" "αντινεοταξίτες" σε συμμαχία με Φαήλο, Μιχαλολιάκο και Καρατζαφέρη και κάθε λογής ΝΑΖΙΦΑΣΙΣΤΑ αφού τους έχετε ρε παιδιά. Άντε Σταλόνε μου...

V For Viva La Revolucion

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger