Home » , » Κύλησε ο μπάτσος και βρήκε τον δικηγόρο - Οι χρήστες του twitter σχολιάζουν τους νομικούς συμπαραστάτες των μπάτσων της δολοφονίας Ζακ

Κύλησε ο μπάτσος και βρήκε τον δικηγόρο - Οι χρήστες του twitter σχολιάζουν τους νομικούς συμπαραστάτες των μπάτσων της δολοφονίας Ζακ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 | 11:56 μ.μ.

Αμεσα ήταν τα ανακλαστικά των χρηστών του twitter με το που έγινε γνωστό ότι το σωματείο των ειδικών φρουρών ανέθεσε την νομική υπεράσπιση των μπάτσων που συνέβαλλαν στην δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου (παρακάτω παραθέτουμε ένα χαρακτηριστικό δείγμα από τα σχόλια τους) στους δικηγόρους Μαντούβαλο και Πλεύρη.

Μπορεί οι δολοφόνοι του νεαρού ακτιβιστή -με την άδεια της αστικής "δικαιοσύνης"- να κυκλοφορούν ελεύθεροι- αλλά το πόρισμα του ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη, που όρισε η οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου -το φέρνει σήμερα στην δημοσιότητα η ιστοσελίδα vice- είναι καταπέλτης και κάνει σμπαράλια τους νεφελώδεις ισχυρισμούς ορισμένων για το που οφείλεται ο θάνατος του νεαρού ακτιβιστή.
«Ο θάνατος του Ζαχαρία Κωστόπουλου, επήλθε συνέπεια ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεων του μυοκαρδίου, απότοκος πολλαπλών τραυματισμών σώματος – κυρίως κεφαλής», υπογραμμίζει το σχετικό δεκασέλιδο πόρισμα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η οικογένεια τους Ζακ κατηγορεί ορισμένους απ' τους 9 μπάτσους που ήταν παρόν την στιγμή της δολοφονίας οι οποίοι χτύπησαν και έβαλαν χειροπέδες στον Ζακ την ώρα που εξέπνεε, ενώ η ΕΔΕ που έχει διαταχθεί σε βάρος τους καθυστερεί αδικαιολόγητα.

Αθωωτικές "αποφάσεις" για τους μπάτσους έβγαλαν Μαντούβαλος και Πλεύρης. "Αντέδρασαν στα πλαίσια του νόμου δεν υπάρχει εμπλοκή τους σε καμιά παραβατική πράξη", είπε ο πρώτος "Λειτούργησαν απόλυτα σύμφωνα με τους κανόνες που όφειλαν να λειτουργήσουν", συμπλήρωσε ο δεύτερος.

Αναμφίβολα πάντως οι μπάτσοι έχουν τους δικηγόρους που τους ταιριάζουν, όπως σημειώνουν και οι χρήστες του twitter








Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

30 Νοεμβρίου 2018 στις 8:18 π.μ.

Η δικαιοσυνη επρεπε με βασει τις υποθεσεις ισως και στο συνολο τους που εχουν αναλαβει
χρονια τωρα οι Μαντουβαλος Πλευρης και Κουγιας καθως και τις σημερινες να τις θεωρουν
χωρις ακροαματικη διαδικασια ενοχες γιατι οι παραπανω μεγαλοδικηγοροι δεν αναλαμβανουν
σχεδον ποτε υποθεσεις που εμπεριεχουν εστω και ενα ιχνος δικαιου

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger