Home » , , » Αντικομμουνιστικό παραλήρημα απ' τον "εθνικόφρονα-στομαχόφρονα" Μανώλη Κεφαλογιάννη

Αντικομμουνιστικό παραλήρημα απ' τον "εθνικόφρονα-στομαχόφρονα" Μανώλη Κεφαλογιάννη

Από giorgis , Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 | 6:52 μ.μ.

Του  Γ.Γ.

Πόσο προσοδοφόρο είναι το επάγγελμα που ασκεί ο ..καραγκιόζης -όπως αυτοχαρακτηρίστηκε- επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης, γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας.

Αναφορά είχαμε κάνει επίσης -στο κείμενο που τιτλοφορούσαμε: "Μανώλης Κεφαλογιάννης: Απατεωνάκος της συμφοράς" στο πόσο ευροφονιάς είναι αυτό το νεοδημοκρατικό στέλεχος αφού έφτανε στο σημείο να καρπώνεται εκβιαστικά μέρος του μισθού συνεργάτιδάς του.

Το ίδιο θέμα έρχεται πάλι στην δημοσιότητα με νέα κατάθεση-φωτιά που έδωσε η πρώην εργαζόμενη στο ευρωκοινοβούλιο για λογαριασμό του Κεφαλογιάννη, στην οποία αναφέρονται σωρεία εκβιασμών και απατών του ευρωβουλευτή για να καρπωθεί χρήματα εργαζομένων.
Ολα τα παραπάνω -σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Documento" είχαν σαν συνέπεια να βρεθεί στο μικροσκόπιο της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Καταπολέμησης της Απάτης (OLAF), το νεοδημοκρατικό στέλεχος.

Αυτή είναι όμως μόνο η μια πλευρά. Η άλλη και η οποία μας δείχνει μια πλευρά από το ποιόν του νεοδημοκράτη πολιτικού -πέρα απ' το ότι οι "εθνικόφρονες πάνω απ' όλα είναι στομαχόφρονες" όπως συνήθιζε να λέει ένας ακροδεξιός εκδότης- είναι το αντικομμουνιστικό παραλήρημα στο οποίο επιδόθηκε κατά την απολογία του στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ενα μικρό δείγμα απ' την ρητορική Κεφαλλογιάννη: "Ο κυβερνητικός συνασπισμός στην Ελλάδα σταθερά και μεθοδικά καταλύει το κράτος δικαίου και χτίζει το δικό του καθεστώς. Ακολουθεί το μοτίβο των κομμουνιστικών κομμάτων από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι κομμουνιστές δεν άρπαξαν την εξουσία απευθείας. Συμμετείχαν σε κυβερνήση συνεργασίας εντός της οποίας είχαν πάντα τον έλεγχο του υπουργείου Δικαιοσύνης και του υπουργείου Εσωτερικών (συμπεριλαμβανόμενης και της αστυνομίας και των μυστικών υπηρεσιών) Υπέβαλλαν μηνύσεις εναντίον των πολιτικών αντιπάλων τους, τους δυσφημούσαν και επιδίωκαν την προπαγάνδα, τη βία και την επιρροή".

Καμιά εντύπωση. Αλλος ένας απ' τους "άριστους" της Ν.Δ., στα βήματα Σαμαρά, Γεωργιάδη, Βορίδη.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger