Home » , » Μέσα σε ένα μήνα βρέθηκαν τρεις κρατούμενοι νεκροί στα κελιά τους!

Μέσα σε ένα μήνα βρέθηκαν τρεις κρατούμενοι νεκροί στα κελιά τους!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018 | 2:37 π.μ.

Τουλάχιστον ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι μέσα σε ένα μήνα είχαμε τρεις νεκρούς κρατούμενους οι δυο απ' αυτούς σε νεαρή ηλικία. 
Ο πρώτος φυλακισμένος που βρέθηκε νεκρός στο κελί του ήταν ένας 35χρονος αλλοδαπός κρατούμενος στις φυλακές των Τρικάλων, ο δεύτερος  ένας 67χρονος υπήκοος Ιράκ στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου Πάτρας, και ανήμερα των Χριστουγέννων, άλλος ένας κρατούμενος ο 27χρονος Ν.Λ. βρέθηκε νεκρός, στον χώρο του πειθαρχείου της Δ’ Πτέρυγας στις φυλακές Κορυδαλλού.

Προφανώς η "αριστερή" κυβέρνηση δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί για την άθλια κατάσταση που επικρατεί στα ελληνικά Νταχάου, τα λεγόμενα «σωφρονιστικά ιδρύματα», για τους φτωχούς κρατουμένους. (Μην σας φανεί παράξενο αλλά και ο εγκλεισμός στις φυλακές έχει την ταξική του χροιά. Οι οικονομικά ευκατάστατοι κρατούμενοι, έχουν όλες τις "ανέσεις" που μπορεί να έχει ένας φυλακισμένος. Θυμηθείτε αυτή μας την ανάρτηση).


Σε κάθε περίπτωση πάντως και εκτός από τις επισημάνσεις που κάνουν οι αστοί κοινωνιολόγοι ότι σύμφωνα με τα δικά τους στοιχεία απουσιάζει απ' τις φυλακές το 70% των θέσεων στους κοινωνικούς λειτουργούς που απαιτείτε,  ότι δεν υπάρχουν εγκληματολόγοι στις φυλακές κλπ, ο "καρκίνος" που μαστίζει τις φυλακές λέγετε «σωφρονιστικό σύστημα» και «Ανθρωποφύλακες».
Και διαχρονικά καμιά κυβέρνηση δεν έχει πάρει ουσιαστικά μέτρα για να εξαλειφθεί αυτή η κατάσταση. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger