Home » , » Αγρια καταστολή και κυβερνητικό δούλεμα

Αγρια καταστολή και κυβερνητικό δούλεμα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 | 11:16 μ.μ.

Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτή η φαρσοκωμωδία στην οποία πρωταγωνιστούν κυβερνητικά στελέχη.

Δεν φτάνει που οι δυνάμεις καταστολή μακελεύουν διαδηλωτές, έχεις και κάποιους ΣΥΡΙΖαίους που έχουν την αίσθηση ότι μας κάνουν ψιλό γαζί με χοντρή βελόνα.
Προηγουμένως είχαμε το "Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ" -που έχει εξαφανιστεί τώρα- το οποίο κάθε φορά που μπάτσοι άνοιγαν κεφάλια διαδηλωτών και έπνιγαν με χημικά και δακρυγόνα τις διαδηλώσεις έβγαινε και κατάγγειλε την κυβέρνηση .. που υπηρετεί.

Τώρα κάποια παρόμοιο κάνουν κυβερνητικά στελέχη. Προσπερνώντας την άγρια επίθεση που έκαναν οι άντρες των ΜΑΤ χτες στην πορεία διαμαρτυρίας για την επίσκεψη της Μέρκελ στην Αθήνα, άρχισαν να ψελλίζουν δικαιολογίες για την σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσαν σήμερα οι μπάτσοι με δακρυγόνα, γκλοπιές και χειροβομβίδες κρότου λάμψης στην μαζική συγκέντρωση των εκπαιδευτικών.

Σημειωτέον ότι ανάμεσα στους τραυματισμένους που οδηγήθηκαν σε νοσοκομεία ήταν και  ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Δελής καθώς και η Θοδώρα Δριμάλα, μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ και στέλεχος του ΠΑΜΕ.

Προσπαθώντας, λοιπόν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, βγαίνει μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κυβερνητικού κόμματος να δηλώσει ότι "ο εκδημοκρατισμός της Ελληνικής Αστυνομίας είναι δύσκολος" και η υπουργός μπάτσων και καταστολής να μας πει ότι διέταξε ΕΔΕ γιατί  «επίμεμπτες συμπεριφορές αστυνομικών που πλήττουν κατοχυρωμένα δικαιώματα των πολιτών δεν είναι σε καμία περίπτωση ανεκτές από την ηγεσία του Σώματος».

Οπότε καταλαβαίνεται ... Εμείς Δεν έχουμε Ευθύνη, όπως είναι το αποτέλεσμα κάθε ΕΔΕ που στρέφεται εναντίον μπάτσων
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger