Home » , » Βενεζουέλα: Η σύρραξη είναι αναπόφευκτη

Βενεζουέλα: Η σύρραξη είναι αναπόφευκτη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019 | 2:55 μ.μ.

Addison Flame, Off-Guardian.org, Zero Hedge, 2-2-2019

Μετάφραση: Μιχαήλ. Στυλιανού

Εάν  αντιδράτε όπως εγώ, θα πάθατε αποπληξία την περασμένη εβδομάδα παρακολουθώντας τις ΗΠΑ να ενορχηστρώνουν το πραξικόπημα στην Βενεζουέλα. Ηταν πράγματι φριχτό να βλέπεις την επιχείρηση στην συνεχή εξέλιξή της. Πόσο αδίστακτα και προκλητικά έχουν γίνει αυτά τα κακοποιά υποκείμενα! Διαπράττουν πλέον τις ανομίες τους εντελώς απροκάλυπτα, χωρίς την παραμικρή απόπειρα συγκάλυψης.

Βέβαια επιχειρούν να τα εξωραΐσουν με την συνηθισμένη προπαγάνδα. Συσκοτίζουν τα  κύρια χαρακτηριστικά. Παρουσιάζουν τον Μαδούρο ως εγκληματία. Φωνάζουν φτηνά συνθήματα παραπλάνησης. Κάποτε μας έλεγαν «Είστε ή μαζί μας ή με τους τρομοκράτες» τώρα λένε «Είτε είστε με τις δυνάμεις της ελευθερίας, ή με τον Μαδούρο και το μακελειό του». Είναι αηδιαστικό.

Είναι αηδιαστικό και αποτροπιαστικό και προκαλεί κατάθλιψη, αλλά υπάρχει κάποιο όφελος από την παρακολούθηση της εξέλιξης αυτής της τραγωδίας, αυτό είναι η αποσαφήνιση, το ξεκαθάρισμα της κατάστασης που επικρατεί στον σημερινό κόσμο. Ξεκαθαρίζει ότι η σύρραξη είναι αναπόφευκτη. Και δεν μιλώ για σύρραξη στην Βενεζουέλα,  αν και εκεί είναι πιθανό να εκδηλωθεί. Αυτό που εννοώ είναι μια πολύ μεγαλύτερη σύρραξη. Μιλώ για μιαν παγκόσμια σύρραξη, που θα πρέπει τελικά να εκραγεί μεταξύ δύο ιδεολογικά ασυμβίβαστων στρατοπέδων. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

5 Φεβρουαρίου 2019 στις 5:46 μ.μ.

Ρωσία και Κίνα στηρίζουν τον Μαδούρο, οι ΗΠΑ στηρίζουν τον Γκουαϊδό, ο Γκουαϊδό είναι θεωρητικά αμερικανοτσολιάς απαιτεί να φύγει ο Μαδούρο που υποστηρίζεται από την Κίνα αλλά την ίδια ώρα ο...αμερικανόδουλος Γκουαϊδό δέχεται σαν σύμμαχο της χώρας του την..ΚΙΝΑ. Την ίδια ώρα η Κίνα που στηρίζει Μαδούρο ξεκαθαρίζει διαμέσου του Υπουργείου της Εξωτερικών ότι «θα συνεχίσει να συνεργάζεται με το Καράκας ανεξάρτητα από το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση» δηλαδή ακόμα και αν πάρει την εξουσία πραξικοπηματικά ένας...αμερικανόδουλος

http://athina984.gr/wp-site/2019/02/04/venezoyela-klimakonetai-i-antiparathesi-madoyro-gkoyaido-emploki-ee-ipa-kinas/

https://www.naftemporiki.gr/story/1440936/anoigma-tou-xouan-gkouaido-stin-kina

https://www.crisismonitor.gr/2019/02/04/dimosia-quot-synallagi-quot-kinas-goyaido-gia-exoysia-kai-vaseis/

Επίσης η Ρωσία στηρίζει Μαδούρο αλλά ο...αμερικανοτσολιάς Γκουαϊδό δεν λέει κουβέντα για τη Ρωσία. Η δε Ρωσία ενώ υποστηρίζει το Μαδούρο την ίδια ώρα καλεί σε διάλογο με τους...πραξικοπηματίες με στόχο την ειρηνική διευθέτηση των διαφωνιών:

http://tass.com/world/1041678

Και δεν βλέπω να προβληματίζεται κανένας για όλα αυτά και να λέει κάτι

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ Ε;

V For Viva La Revolucion

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger