Home » , » Μαρινάκης, ναρκόπλοιο, και ο "δικός" τους εισαγγελέας

Μαρινάκης, ναρκόπλοιο, και ο "δικός" τους εισαγγελέας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 | 11:39 μ.μ.


Η παρακάτω αποκάλυψη της εφημερίδας Documento δεν μας κάνει καμιά εντύπωση. Πάντα υπήρχαν και υπάρχουν στους κόλπους της ταξικής αστικής "δικαιοσύνης", παραδικαστικά κυκλώματα, στημένες δικαστικές αποφάσεις, εξαγορασμένη "λειτουργοί της Θέμιδας". 

Το μόνο όμως που θα αναμένουμε μετά την σημερινή εντυπωσιακή αποκάλυψη που φέρνει στην δημοσιότητα το έντυπο του Κώστα Βαξεβάνη θα είναι οι τοποθετήσεις του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας, καθώς και της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.
Δεν είναι δυνατόν στο τόσο σοβαρό θέμα που προκύπτει να κάνουν τους Κινέζους.

Και να τι ευνοούμε συγκεκριμένα.
Είναι γνωστές οι δικαστικές εμπλοκές που έχει ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης (στα χέρια αυτού του πλουτοκράτη βρίσκεται σήμερα και ένα μεγάλο μέρος των ΜΜΕ) εξαιτίας του ναρκόπλοιου  "Noor1". (Μετέφερε πάνω από 2 τόνους ηρωίνη!).

Τυχαίνει (;) λοιπόν, την υπεράσπιση του Μαρινάκη να την έχει αναλάβει ο αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας, Θέμης Σοφός.
Η εφημερίδα που αναφέραμε δημοσιεύει σήμερα μια σειρά άκρως ενδιαφέρουσες συνομιλίες -έχουν υποκλαπεί νόμιμα και περιέχονται στην δικογραφία- που έχει σχηματιστεί για τους κατηγορουμένων για την υπόθεση του "Noor1".

Εμείς θα σταθούμε σε μια συνομιλία, που κατά την άποψη μας είναι η πιο σημαντική, και στην οποία συμμετέχουν ο δικηγόρος Θέμης Σοφός και ο πελάτης του Βαγγέλης Μαρινάκης. Απ' αυτή πληροφορούμαστε ότι ο αντιπρόεδρος του ΔΣΕ προτείνει και κανονίζει συνάντηση με "δικό του", όπως λέει, εισαγγελέα σε γνωστό παραλιακό κέντρο. (Προφανώς μεταξύ εδεσμάτων να καθορίσουν και την "ταρίφα". Ξέρετε πώς γίνονται αυτές οι δουλειές...).

Παρακάτω παραθέτουμε την συνομιλία μεταξύ Σοφού και Μαρινάκη, όπως ακριβώς είναι απομαγνητοφωνημένη και περιέχεται πλέον στη δικογραφία για την υπόθεση του ναρκόπλοιου:

Θέμης: Κύριε πρόεδρε ο Θέμης ο Σοφός είμαι.

Μαρινάκης: Θέμη τι κάνεις; Καλά είσαι;

Θέμης: Δόξα το θεό, καλά. Συγνώμη που παίρνω απ' ευθείας στο κινητό απλά είναι κάτι που πρέπει να μιλήσω απ' ευθείας σε σας.

Μαρινάκης: Οχι, πες μου.

Θέμης: Απόψε το βράδυ στα Ποσειδώνεια στο Island θα είναι εκεί και κάποιος που θέλω οπωσδήποτε να μιλήσουμε μαζί.

Μαρινάκης: Για πες μου.

Θέμης: Είναι εισαγγελέας, να μην πως τώρα το όνομα του στο τηλέφωνο.

Μαρινάκης: Εντάξει ΟΚ, εντάξει. Θα ρθεις να μου πεις.

Θέμης: Σας υποστηρίζει και αυτά. Θέλω να μιλήσουμε έτσι για ένα πεντάλεπτο να τον δεις από κοντά.

Μαρινάκης: Εντάξει αγόρι μου. Οκ.

Θέμης: Είναι εμπιστοσύνης, δικός μου.

Περιττεύει να σχολιάσουμε το οτιδήποτε. Αλλωστε υπάρχει και η περίπτωση Μαρινάκης και Σοφός να ήθελαν να διευρύνουν τις κοινωνικές επαφές τους και τυχαία επέλεξαν τον συγκεκριμένο τον εισαγγελέα. Να δείτε ότι αυτό θα επικαλεστούν σχεδόν όλα τα ΜΜΕ και αυτή η αποκάλυψη θα είναι σαν να μην έγινε.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger