Home » , , » Σάλταρε εντελώς ο Π. Καμμένος από τότε που έχασε την καρέκλα

Σάλταρε εντελώς ο Π. Καμμένος από τότε που έχασε την καρέκλα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019 | 6:53 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175 

Ο Καμμένος σε συνέντευξη του στη Θεσσαλική τηλεόραση είπε για τη Βόρεια Μακεδονία. "Τα Σκόπια είναι 20 λεπτά δουλειά. Αν αποφασίσει μια ίλη τεθωρακισμένων να περάσει μέσα θα φτάσει στην άλλη πλευρά των Σκοπίων. Θα φτάσει στη Σερβία".

Μιλώντας για την Τουρκία, δήλωσε. "Οι Τούρκοι είναι δειλοί. Όταν καταλάβουν ότι έχουν απέναντι τους μια αποφασισμένη Ελλάδα ή έναν αποφασισμένο γείτονα είναι από αυτούς που κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο για να κάνουν τσαμπουκά, αλλά μόλις κατεβαίνει ο ψηλός, φεύγουν".

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών, είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν καταρχήν ο Κοτζιάς που έδρασε ύπουλα και υπόγεια. Η συμφωνία των Πρεσπών προτάθηκε από τον κ. Κοτζιά. Εγώ είπα στους Αμερικάνους ότι "η Μακεδονία του Αιγαίου είναι μια προπαγάνδα που ξεκίνησε από έναν φασίστα και έναν κομμουνιστή: Από τον Μουσολίνι και τον Τίτο"... "Αλλά και βεβαίως ο πρωθυπουργός έχει απόλυτη ευθύνη.. Ή μπορώ να πω με εξαπάτησε"...»

"Θα μπορούσε κάποιος να βάλει ως τίτλο της τετραετίας της διακυβέρνησης (ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ) ότι ουσιαστικά γυρίσαμε τη χώρα προς τις ΗΠΑ και η Ελλάδα έγινε ο πιο αξιόπιστος σύμμαχός τους σε όλη τη Μεσόγειο" ανέφερε μεταξύ άλλων.
 Ισχυρίστηκε επίσης πως "η ασφάλεια και η σταθερότητα στη χώρα ήταν έργο των ΑΝΕΛ"... "Αυτό που μπορούσαμε να κάνουμε το κάναμε και με το παραπάνω και αυτό πρέπει να το εκτιμήσει ο ελληνικός λαός".

Λοιπόν κύριοι ψυχίατροι, τι άλλο θέλετε, για να πειστείτε, πως ο Πάνος χρωστά της Μιχαλούς; Τον αφήνετε χωρίς θεραπεία και κάνετε πάρα πολύ άσχημα. Δεν είναι ο μόνος παλαβός, αλλά σκεφτείτε, πως αυτός ο απίθανος τύπος μ' αυτό το άκρως επικίνδυνο σκεπτικό, ήταν υπουργός Άμυνας!
Πρέπει να είμαστε πολύ τυχεροί, που αποφύγαμε τον πόλεμο. Φαντάζεσθε να έπαιρνε απόφαση να εισβάλει στη Βόρεια Μακεδονία; Εκτός αν τρελάθηκε μετά, αφού έχασε την καρέκλα. 

Δεν θα έμπαινα στο πειρασμό να καταρρίψω τις σαχλαμάρες του, δεν αξίζει καν τον κόπο. Επειδή όμως υπάρχουν κι άλλοι "στρατηγοί του καναπέ" σαν κι αυτόν, θα πω πως, πέρα από το ηθική πλευρά, η Ιστορία είναι γεμάτη παραδείγματα αφρόνων, που έβαλαν τις χώρες τους σε περιπέτειες πιστεύοντας ότι θα κάνουν "περίπατο".

Οι χουντικοί είναι ένα παράδειγμα. Θεώρησαν πως ο Μακάριος θα ήταν εύκολος αντίπαλος και πως οι Τούρκοι δεν θα αντιδρούσαν. Το τι έγινε το ξέρουμε. Η υποτίμηση ενός αντιπάλου είναι ολέθριο σφάλμα.
Ακόμα χειρότερο είναι ένα κράτος σαν την Ελλάδα να υιοθετεί επεκτατική ιμπεριαλιστική πολιτική.
Όσες φορές το κάναμε, την πατήσαμε. 1897, 1919-22, 1974. Η μια καταστροφή μετά την άλλη. Ας τον μαζέψουν επιτέλους.

Στο μεταξύ στο ΣΥΡΙΖΑ ανασαίνουν με ανακούφιση. Δεν στηρίζει πλέον την κυβέρνηση, επομένως οι κουταμάρες του δεν έχουν τόση επίπτωση, όσο όταν ήταν υπουργός. Όμως επειδή από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια, είναι αλήθεια πως η Ελλάδα εκτέλεσε κατά γράμμα τόσο τις εντολές των ΗΠΑ όσο και της ΕΕ επί υπουργίας Καμμένου και πρωθυπουργίας Τσίπρα.
Επίσης συμμάχησε απροκάλυπτα με το Ισραήλ. Αυτά όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι λόγοι πανηγυρισμού. Μάλλον περισυλλογής, αλλά από ψεκασμένους τι να περιμένουμε; 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger