Home » , » Αλλά οι δικαστές φοβούνται μην βγει ο Κουφοντίνας ...

Αλλά οι δικαστές φοβούνται μην βγει ο Κουφοντίνας ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 | 9:05 μ.μ.


Γράφει ο mitsos175

 "Στα πράσα πιάστηκε η σύζυγος «γαλάζιου» βουλευτή, γόνος παλιάς οικογένειας των Θηβών, με έντονη επιχειρηματική και πολιτική δραστηριότητα στην Βοιωτία και τον Πειραιά για ρευματοκλοπή - μαμούθ ύψους 150.000 ευρώ.
Πρόκειται για την κυρία Γαρυφαλλιά Μίχα Κουτσούμπα, η οποία συμμετέχει στην εταιρεία Intertrade ΑΕΒΕ, μία εταιρεία επεξεργασίας αγροτικών προϊόντων, η οποία διαθέτει και παντοπωλείο. ...Και όλα αυτά κάτω από την μύτη του βουλευτή Βοιωτίας και δικηγόρου κ. Ανδρέα Κουτσούμπα ο οποίος... δεν είχε πάρει χαμπάρι τι έκανε η επιχείρηση στην οποία συμμετείχε η γυναίκα του από το 2012 έως το 2016", μας λέει η ειδησεογραφία.

Την ίδια ώρα που η σύζυγος του άριστου νεοδημοκράτη βουλευτή έκλεβε ρεύμα, η ΝΔ μέσω των δικών της ΜΜΕ μας έλεγε πως πρέπει να πληρώνουμε το χαράτσι της ΔΕΗ και ταυτόχρονα κυνηγούσε τους φτωχούς για να τους κόψει το ρεύμα.

Φυσικά το θέμα ήταν γνωστό εδώ από το 2016. Το 2019 είναι εκλογές επομένως βγαίνει τώρα. Τα άπλυτα εκατέρωθεν βγαίνουν την κατάλληλη στιγμή ώστε να βρωμάνε περισσότερο.
Να τα λέμε κι αυτά.

Φυσικά δεν περιμένουμε από την δήθεν ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη (κατ' όνομα) να κινηθεί. Αυτό θα γίνονταν αν κάποιος άνεργος φουκαράς ή χαμηλοσυνταξιούχος συνέδεε το ρεύμα στο σπίτι του. Όταν όμως πρόκειται για συγγενή βουλευτού τότε τα πράγματα αλλάζουν.
Οι νόμοι ισχύουν για όλους τους άλλους, όχι για τους πορφυρογέννητους και τους ευγενείς. Είμαστε ακόμα στο φεουδαρχικό σύστημα, όπου οι κοτζαμπάσηδες, οι αγάδες, έχοντας την ευλογία του κλήρου δυναστεύουν τους δουλοπάροικους.

Βέβαια η αγανάκτηση του κόσμου είναι μεγάλη. Καμία όμως έκπληξη. Νεοδημοκράτες ληστεύουν. Αυτό δεν είναι είδηση, έχει γίνει ρουτίνα. Κοντά στα 800 εκατομμύρια που χρωστάνε τα κανάλια, που δήθεν βλέπουμε τζάμπα, τα 400 και πλέον μύρια δανεικά κι αγύριστα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, τα εκατομμύρια που έβαλαν στο χέρι οι γαλάζιοι αετονύχηδες, τα δισεκατομμύρια χρέους που μας άφησαν αμανάτι, ήρθαν να προστεθούν και άλλες 150.000.

Η ΝΔ δεν πληρώνει ρεύμα. Στέλνει το λογαριασμό σε μας. Μια ζωή πληρώνουμε χαραμοφάηδες κλέφτες κι αμαρτωλούς απατεώνες.
"Μια ζωή πληρώνω τις απάτες δεξιών..." Θα πληρώσουμε και αυτό όπως όλα τα υπόλοιπα. Γιατί; Γιατί μπορούν. Γιατί βρίσκουν και τα κάνουν.
Αν ο Άκης δεν ένιωθε τόση μοναξιά, είχε τους φίλους του στο κελί, αυτούς που τα έφαγαν μαζί, θα υπήρχε μεν το αδιαχώρητο στις φυλακές, αλλά κάπου θα το σκέφτονταν οι υπόλοιποι να βουτήξουν το χέρι στο μέλι.

Αλλά οι δικαστές φοβούνται μην βγει ο Κουφοντίνας. Βρε σεις, εδώ τόσοι είναι έξω, μάλιστα οι χειρότεροι είναι στη Βουλή, ο Κουφοντίνας σας πείραξε; Βεβαίως τους πείραξε για δυο λόγους.
Ο πρώτος είναι πως δεν έβλαψε απλό κόσμο, τουλάχιστον με τη θέλησή του. Ο δεύτερος είναι πως υπερασπίζεται τις απόψεις του.

Οι πολιτικοί λένε και ξελένε. Είναι κάργα υποκριτές. Οι της ΧΑ πχ που δολοφονούν, είναι έξω γιατί δεν παραδέχονται αυτά που κάνουν και λένε. Μάλλον στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις κι όχι ότι κάνεις πραγματικά.

Αφού τα γαλάζια λαμόγια δηλώνουν άριστοι, δεν τα πειράζει η δικαιοσύνη. Άριστοι ή κλέφτες τελικά; Άριστοι κλέφτες, αγάπη μου, άριστοι κλέφτες..
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger