Home » , , » Οι εμμονές της Λ. Κανέλλη με τον "Ρουβίκωνα" και δυο λόγια για την συνεργαζόμενη με το ΚΚΕ βουλευτίνα.

Οι εμμονές της Λ. Κανέλλη με τον "Ρουβίκωνα" και δυο λόγια για την συνεργαζόμενη με το ΚΚΕ βουλευτίνα.

Από giorgis , Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 | 11:22 μ.μ.


Του Γ.Γ.

Ούτε μας αιφνιδίασε, ούτε μας εντυπωσίασε η αλήτικη επίθεση που έκανε σήμερα στον "Ρουβίκωνα" η συνεργαζόμενη με το ΚΚΕ βουλευτής Λιάνα Κανέλλη.
Κι αυτό δεν είναι τυχαίο. Η ίδια έχει το "προνόμιο" να λέει ότι θέλει, να συμπεριφέρεται όπως θέλει,χωρίς αυτό να "χρεώνεται" το κόμμα του Περισσού. (Εδώ να πούμε ότι ίσως είναι η μόνη συνεργασία του ΚΚΕ που του «βγήκε». Ας μην αναφέρουμε ονόματα ατόμων με τα οποία προσπάθησε συνεργασία το ΚΚΕ. Είναι γνωστά… απ’ τον Κώστα Ζουράρι μέχρι τον Απόστολο Γλέτσο).

Τα ΜΜΕ του ΚΚΕ απλώς προβάλλουν τις απόψεις της, όπως κάνει σήμερα η ιστοσελίδα 902 με τα λεγόμενα της Κανέλλη στην τηλεόραση του Σκάι. Σ' αυτό τον τηλεοπτικό δίαυλο, η βουλευτίνα, εκτός των άλλων ταύτισε απολύτως την αναρχική ομάδα με την ναζιστική συμμορία.
"Αρχισε να λαϊκίζει και ο Ρουβίκωνας χρησιμοποιώντας Κασιδιάρικες χαστουκοειδείς μεθόδους. Ο Ρουβίκωνας χρησιμοποιεί απολύτως χρησαυγίτικες μεθόδους" μας είπε η Λιάνα Κανέλλη στο παραλήρημα της.

Ας μην δώσουμε σημασία στο ότι παριστάνει την γλωσοπλάστρια. Το έχει κάνει συχνά και στο παρελθόν όπως τότε που πέταξε το αμίμητο χαρακτηρίζοντας τον Τσίπρα "τσογλάν μπόι".
Δεν κατάλαβε ότι είπε το ίδιο πράγμα δυο φορές. ("Ογλάν" = παιδί και "μπόι"=παιδί). Δεν της αρκούσε να πει το νεοελληνικό τσογλάνι ή τσόγλανος έστω, αλλά ήθελε να πετάξει την ατάκα για να "παίξει" στα ΜΜΕ.
Τώρα ανακάλυψε τις "Κασιδιάρικες χαστουκοειδείς μεθόδους" που χρησιμοποιεί ο " και για μια ακόμα φορά - το έχει κάνει επανειλημμένος μέσα από την ραδιοφωνική της εκπομπή στον ρ/σ του Χατζηνικολάου- μας παπαγάλισε την γνωστή θεωρία των δυο άκρων, ταυτίζοντας την αναρχική ομάδα με την εγκληματική συμμορία του Μιχαλολιάκου. 

Είναι γεγονός πάντως ότι η Λ. Κανέλλη έχει εμμονές με τον "Ρουβίκωνα". Πιθανόν να θυμάστε τότε που χαρακτήριζε «κωλόπαιδα» τα μέλη του «Ρουβίκωνα» και τα παραλλήλιζε με δολοφόνους
Ή ίσως να ανακαλείτε στην μνήμη σας την εποχή κατά την οποία η Λιάνα Κανέλλη προσπάθησε να υπερασπιστεί την συμβολαιογράφο που δέχτηκε την "επίσκεψη" του "Ρουβίκωνα" και την "πάτησε" άσχημα.

Ας πούμε όμως δυο λόγια ακόμα για την πρώην ΟΝΝΕΔίτισσα και σήμερα συνεργαζόμενη με το ΚΚΕ, Λ. Κανέλλη.
Προσπερνάμε μονοκονδυλιά το πολιτικό της παρελθόν. Την ένταξη της δηλαδή σε εθνικιστικές κινήσεις. Στο ότι είχε επιλέξει σαν διευθυντή της στο αποτυχημένο περιοδικό της «Νέμεσις» έναν δεδηλωμένο αντικομουνιστή, τον Γιώργο Μπαχά. (τον οποίο, -αν δεν κάνουμε λάθος- αμέσως όταν απέκτησε βουλευτικό έδρανο τον προσέλαβε σαν συνεργάτη της στην βουλή, αμειβόμενο δηλαδή με τα λεφτά του δημοσίου).
Ας μην αναφέρουμε τους ακροδεξιούς αρθρογράφους που είχε στο περιοδικό της, ούτε με ποιους συνεργαζόταν στο περιβόητο Δίκτυο 21 παλεύοντας για την «αναζωπύρωση του εθνικού φρονήματος, των δούλων Ελλήνων».

Να ρθούμε στο σήμερα,

Δεν είναι όμως απόλυτα υποκριτικό να βγαίνει η Λιάνα Κανέλη και να δηλώνει ότι έχει όλα τα προνόμια που απολαμβάνουν οι αστοί βουλευτές γιατί «είναι πολύ δύσκολο να γίνεις ΚΚΕ», συμπληρώνοντας ότι η ίδια προσπαθεί να γίνει κομμουνίστρια αποβάλλοντας μικροαστικές συνήθειες και να συνειδητοποιήσει «τι σημαίνει τάξη και τι εκπροσωπεί»;

Προφανώς πλάκα μας κάνει η τύπισσα. Σιγά μην γινόταν μέλος του ΚΚΕ και να αμειβόταν όπως οι υπόλοιποι βουλευτές του κόμματος με τον μισθό του επαγγελματικού στελέχους.  
Εδώ η ίδια, πριν καταλήξει να εργάζεται στον Realfm, όταν δούλευε στον ραδιοσταθμό Planet της Γιάννας Αγγελοπούλου, είχε δηλώσει ότι το έκανε «γιατί δεν της φτάνει η βουλευτική αποζημίωση». 
Δεν θα λαϊκίσουμε αναφέροντας τί ποσά εισπράττει κάθε μήνα η Λ. Κανέλλη. Αλλά τουλάχιστον ας μην προκαλεί.

Υ.Γ. Θα θυμίσουμε και κάτι άλλο. Η Λιάνα Κανέλλη ήταν αυτή που πρόσβαλε την μνήμη του αυτόχειρα Δημήτρη Χριστούλα αποδίδοντας την πολιτική πράξη της αυτοκτονίας του στα αδιέξοδα ενός «κακόμοιρου ανθρωπάκου», για να εισπράξει την οργισμένη απάντηση της κόρης του Εμυς.
Με οργισμένο κείμενο που είχε στείλει τότε στο μπλοκ μας η Έμμυ Χριστούλα έκανε λόγο για τις «λερές λέξεις με τις οποίες έντυσε τον κανιβαλισμό της», η βουλευτίνα του ΚΚΕ αποδίδοντας της πολιτική της εμπάθεια, μικροπολιτική της μιζέρια, παντελής έλλειψη πολιτικής κουλτούρας.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 8 σχόλια

28 Φεβρουαρίου 2019 στις 1:12 π.μ.

Πριν λίγες μόνο μέρες η Λιάνα Κανέλλη στενοχώρησε το Στέφανο Χίο. "Μας στεναχώρησε πολύ η Λιάνα Κανέλλη! Μπορεί να είναι κομουνίστρια, έχει αποδείξει όμως ότι είναι και πατριώτισσα", έγραφε. Ο λόγος που έκανε εμάς χαρούμενους ήταν η ερώτηση - καταγγελία του ΚΚΕ στη Βουλή για τα απαράδεκτα ρατσιστικά, προκλητικά συνθήματα, τα οποία οι πολεμοκάπηλοι υποχρεώνουν τους φαντάρους να τα φωνάζουν. Οι ύβρεις αφορούν κυρίως τους κατοίκους της Βορείου Μακεδονίας, αλλά και Τούρκους ή Αλβανούς. Χαρακτηριστικό δείγμα που δεν αναφέρεται στην επερώτηση, είναι το τραγούδι το οποίο μεταξύ άλλων λέει "θα σκοτώσω όλους τους Τούρκους, θα βιάσω τις Τουρκάλες, για να λένε στα παιδιά έχετε Έλληνα μπαμπά", πράγμα που δείχνει την ποιότητα του πολιτισμού ενός Ελληναρά, τις "φιλοδοξίες" και τον τρόπο σκέψης. Με άλλα λόγια το φασισμό και την εγκληματική φύση των ακροδεξιών.
Σήμερα έκανε χαρούμενους τους δεξιούς. Το Στέφανο Χίο, τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ, ακόμα και το Λεβέντη. Βλέπετε, δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι και εμείς και αυτοί, γιατί χαίρονται με δική μας δυστυχία. Θα μου πείτε "έχει αγωνιστεί", σωστά, αλλά μερικές φορές μας ξεφεύγουν κάποια πράγματα, που δεν τα εννοούμε. Το ένα που είπε είναι πως "έχουμε ελλείψεις σε υλικό" αναφερόμενη στις ένοπλες δυνάμεις και τις σχέσεις με την Τουρκία. Να μου επιτρέψεις Λιάνα μου, να αμφιβάλω. Είμαστε οπλισμένοι μέχρι τα δόντια. Λεφτά δεν έχουμε. Κι αν ξεκινήσουμε πάλι μια κούρσα εξοπλισμών, θα πουλήσουμε μετά τα όπλα σε μισή τιμή στους Τούρκους. Στα όσα λες για το ΝΑΤΟ, συμφωνώ απόλυτα. Μια διευκρίνηση μόνο, σε παρακαλώ τι εννοείς με το "έχουμε έλλειψη" γιατί κάποιοι δίπλα από τις δηλώσεις σου έχουν διαφημίσεις αμερικάνικων κυρίως όπλων και είμαι 1000% σίγουρος πως δεν το θες αυτό.
Το άλλο, το είπε για το Ρουβίκωνα. Της έβαλαν μια παγίδα οι παπαγάλοι και την πάτησε μεγαλοπρεπώς. Λιάνα, κατανοείς ασφαλώς ότι ταυτίζοντας τον Ρουβίκωνα με τον Κασίδα, ταυτίζεις τον εαυτό σου με το γιατρό που ζήταγε φακελάκια! Έχεις καμία σχέση; Όχι, ούτε ο Ρουβίκωνας με φασίστες. Αντίθετα ο Ρουβίκωνας είναι κατά του ναζισμού. Δεν θα πω άλλα, εκτός από το ότι έκανες μεγάλη ζημιά, άθελά σου.
Ο Ρουβίκωνας διαμαρτυρήθηκε για μια απαράδεχτη κατάσταση στην Υγεία. Παλεύουμε για το ίδιο πράγμα, για δωρεάν υγεία σε όλους, έτσι δεν είναι; Δεν παλεύουμε για το "δικαίωμα" του κάθε μεγαλογιατρού να παίρνει φακελάκι. Θα μου πεις "και που τον χαστούκισε, θα σταματήσει το απαράδεκτο "έθιμο" του φακέλου"; Όχι! Αν ο Ρουβίκωνας έκανε μόνο αυτό, θα ήταν λάθος. Αλλά δεν κάνει μόνο τέτοιες κινήσεις. Καλεί σε μαζική διαμαρτυρία. Και είναι η μαζικότητα που φοβίζει τους κρατούντες περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ενέργεια, θεαματική ή μη.
Λιάνα, μην κάνεις το χατήρι σε 'κείνους που σε μισούν! Η απαξίωση όσων δίνουν τη μάχη τους ενάντια στο Σύστημα, απαξιώνει όλους εμάς, όσους παλεύουμε τη σαπίλα. Όταν μια συλλογικότητα δίνει τον αγώνα της, αν δεν συμμετέχουμε, κάνουμε τις δικές μας κινήσεις. Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμούμε, δεν ειρωνευόμαστε και πάνω απ' όλα δεν "πυροβολούμε" τους ανθρώπους αυτούς μαζί με τους ταξικούς μας αντιπάλους. Αν έχουμε διαφορετική τακτική, που έχουμε, το δείχνουμε στην πράξη. Αλλιώς οι ταξικοί εχθροί εκμεταλλεύονται προς δικό τους όφελος τα λόγια μας.
Με μεγάλη εκτίμηση για τους συνεχείς αγώνες που δίνεις, ξέροντας πάντα πως "άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε". mitsos175.

28 Φεβρουαρίου 2019 στις 7:40 π.μ.

Εχει σοβαρα ψυχολογικα προβληματα η γυναικα γι αυτο εχει κι αυτη
τη σωρεια των ``κατορθωματων`` στο ενεργητικο της
Θα χαιροταν αν της λεγαμε οτι ``καλα σε εκανε και σε χαστουκισε`` ο Κασιδιαρης
αλλα εμεις δεν ειμαστε ουτε χαιρεκακοι ουτε θα πεσουμε στο επιπεδο της Κανελη
Εκεινο ομως που δεν μπορουμε να εγγυηθουμε στην Κανελη ειναι το τι θα κανουν και
πως θα φερθουν μελλοντικα στην Κανελη τα μελη του Ρουβικωνα διοτι με τις τελευται
ες δηλωσεις της τοποθετηθηκε ακρως εχθρικα απεναντι στο Ρουβικωνα και αυτος συνηθιζει
να `` απαντα`` σε τετοιου ειδους τοποθετησεις Λιανα ανεμενε να θερισεις οτι εσπειρες

28 Φεβρουαρίου 2019 στις 10:21 π.μ.

πολυ εύστοχη η τοποθέτηση της Λιανας.....Τωρα αν στενοχωριούνται καποιοι για τους ρεφορμιστες Ρουβίκωνες με τα χαπενινγκ,,Ε" δεν πειράζει ας το παλέψουν με οτι τροπο μπορουν...

28 Φεβρουαρίου 2019 στις 11:18 π.μ.

Ειμαι Μητσο καθετα αντιθετος με την αποψη σου οτι αυτη την επιθεση που εκανε
η Λιανα Κανελη την εκανε αθελα της Αν αυτο τογραψες λογου του οτι λεμε αστεια
και κανουμε πειραγματα λογω του καρναβαλου να το δεχτω αλλα αν τογραψες και το
εννοεις ε τοτε φαινεται πως δεν ξερεις τιποτε απο τη βαθεια φυση ουτε του ΚΚΕ
ουτε της Κανενη Αν στα σειρουν οι Ρουβικωνες μη σου κακοφανει γιατι θαχουν δικιο

28 Φεβρουαρίου 2019 στις 6:30 μ.μ.

Προφανώς dionmich1 για να χαρακτηρίζεις
τους αναρχικους του Ρ ως ρεφορμιστές,εσυ λογικά πρέπει να είσαι
κάτι από Τσε Γκεβάρα και πανω.

28 Φεβρουαρίου 2019 στις 9:35 μ.μ.

alupis
Δεν ειναι θεμα δικο μου ουτε την εχω ψωνίσει να πιστεύω για παρτη μου τετοια μεγαλεία,, οι πράξεις τους ειναι τετοιου χαρακτήρα,, που δεν οδηγουν πουθενά,, κατα την γνωμη μου...
Εγω θελω να κινηθεί ο λαικος παράγοντας..Οχι αντ αυτου..
Επίσης μου την σπάει ο αρθρογράφος(Γ.Γ) και τον εχω άχτι..

την καλησπερα μου..

1 Μαρτίου 2019 στις 2:37 π.μ.

κανελη. πρωτη σε εμφανισεις στα μμε. πρωτη και σε σταυρους. αυτο ειναι το θαυμαστο. ή το ανησυχητικο αν θελετε. υπαρχει εδω μια ερμηνεια που να μην απογοητευει;

1 Μαρτίου 2019 στις 3:34 π.μ.

melito, κάθε καλόπιστη κριτική δεκτή. Ευχαριστώ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger