Home » , » Μπουμπούκοι και Τζιτζιφιόγκοι

Μπουμπούκοι και Τζιτζιφιόγκοι

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 | 6:05 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Την αρχή έκανε ο Άδωνις. Θα λέει τη Βόρειο Μακεδονία, Σκόπια. Σαν να λέμε την Ελλάδα, Αθήνα. "Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα" ήταν ο τίτλος μιας παλιάς εκπομπής.
Τη σκυτάλη πήρε ο Τσιτζικώστας. Είπε με στόμφο ότι δεν θα εφαρμόσει τη διεθνή συμφωνία για την ονομασία της γειτονικής χώρας και δήλωσε πως, όσο είναι αυτός περιφερειάρχης, οι πινακίδες στους δρόμους της περιφέρειας θα γράφουν Σκόπια.

Μόνο που δεν γράφουν Σκόπια. Όταν αναφέρονται στη χώρα γράφουν Π.Γ.Δ.Μ - FYROM. Τι είπαμε λέγεται Π.Γ.Δ.Μ; Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία (της) Μακεδονίας. Να το Μακεδονία μέσα. Κι όχι μόνο. Το πρώην αναφέρεται στο Γιουγκοσλαβική, αφού δεν λέει Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της πρώην Μακεδονίας.

Η Γιουγκοσλαβία δεν υπάρχει πλέον χάρη στο Σαμαρά και τον Αποστάτη, που διέλυσαν τη φιλική Γιουγκοσλαβία κατ' εντολή του Κολ.
Ποιανού Κολ; Του Γερμανού Χέλμουτ Κολ και του μπαμπά Μπους (άλλος Κολ αυτός).

Αν η ΝΔ κυβερνούσε και πετύχαινε αυτή τη συμφωνία, θα πετούσε από τη χαρά της. Θα έλεγε "βάλαμε μπροστά το γεωγραφικό προσδιορισμό, έτσι δε θα τους λένε πια όλοι σκέτο Μακεδόνες". Άλλωστε η ΝΔ έχει δηλώσει πονηρά, πως δεν πρόκειται να ακυρώσει τη συμφωνία.
Γιατί; Αν είναι κακή, όπως λέει, οφείλει να την ακυρώσει. Δεν τρελάθηκε όμως. Τότε γιατί λέει σαχλαμάρες; Γιατί πολύ απλά έρχονται εκλογές. Η ΝΔ πρέπει να βρει ένα πεδίο αντιπαράθεσης με το ΣΥΡΙΖΑ. Αφού κάνουν ίδια πολιτική, πρέπει να βρουν κάτι άλλο.

Θυμάμαι, η γαλάζια συμμορία έκανε παρόμοια κόλπα με το ΠΑΣΟΚ. Με τις ταυτότητες πχ. Ορκίζονταν ο Κωστάκης πως, αν έβγαινε, θα επανέφερε το θρήσκευμα στις ταυτότητες που αφαίρεσε ο αντίχριστος Σημίτης, έτσι θα είχαμε ξανά χριστιανικές ταυτότητες με το Χ.Ο. Και αν ήταν πολύ χριστιανοί κάποιοι, θα είχαμε πολλά ΧΟ. ΧΟ - ΧΟ - ΧΟ, σαν το γέλιο του Άγιου Βασίλη, που ήταν ορθόδοξος, επίσκοπος, και άγιος.
Η ΝΔ ήρθε στην εξουσία αλλά το θέμα ξεχάστηκε αμέσως. Κανείς δεν ασχολήθηκε έκτοτε.

Το ίδιο γίνεται σήμερα. Ακροδεξιά μπουμπούκια και τζιτζιφιόγκοι ρίχνουν νερό στο μύλο του φασισμού. Για να πάρουν ψήφο από τους ακροδεξιούς. Κι ας είναι οι νεοδημοκράτες που ρήμαξαν τη χώρα, ας είναι η μειοψηφία του "μένουμε σκλάβοι στην Ευρώπη".
Παραιτηθείτε ερασιτέχνες του ΣΥΡΙΖΑ, να έρθουν οι αετονύχηδες, οι επαγγελματίες απατεώνες, να δείτε πως κλέβουν προϋπολογισμούς και πως παίρνουν δανεικά κι αγύριστα. 

Ο Άδωνις είναι γνωστός για τις τούμπες. Μαζί με το Τζιτζικώστα είναι οι αποτυχημένοι του α' γύρου των εσωκομματικών εκλογών στην ΝΔ.
Στο β' γύρο είχαν στηρίξει τον Κούλη, αφού δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά. Μπορεί να έχασαν, αλλά οι φιλοδοξίες υπάρχουν ακόμα. Τόσο ο αντιπρόεδρος όσο και ο περιφερειάρχης προσπαθούν να φτιάξουν δική τους ομάδα από το σκληρό πυρήνα της δεξιάς. 

Ο Κούλης τους αφήνει γιατί προς το παρόν τον συμφέρει η αντιπαράθεση με το ΣΥΡΙΖΑ γι' αυτό το θέμα. Ζητά κι αυτός ψήφο από τους φασίστες, αλλιώς δεν βγαίνει με τίποτα.
Μετά τις εκλογές όμως θα βγουν τα μαχαίρια, όπου θα αποκεφαλιστεί ή ο Μητσοτάκης, αν χάσει, ή οι δελφίνοι.

Οι τύποι αυτοί σκοτίστηκαν για την Μακεδονία και την Ελλάδα, την οποία άλλωστε χρεοκόπησαν και ξεπούλησαν στους ξένους. Μόνο για το τομάρι τους νοιάζονται, για τίποτε άλλο.
Είναι όμως τόσο ανόητοι, που θα δούμε πολλά τομάρια γδαρμένα και κρεμασμένα ως τρόπαια από τους πρώην συνεργάτες και κομματικούς "φίλους".
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger