Home » , » Χ. Σκαλούμπακας, ο γιος του βασανιστή της Μακρονήσου ή διαφορετικά άνθρωποι και ανθρωπάκια

Χ. Σκαλούμπακας, ο γιος του βασανιστή της Μακρονήσου ή διαφορετικά άνθρωποι και ανθρωπάκια

Από giorgis , Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019 | 10:49 μ.μ.

Του Γ.Γ.

Σουλατσάρωντας στο διαδίκτυο πέφτω πάνω σε κάποια είδηση -που δεν θα έλεγα ότι παρουσιάζει και κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον- αλλά αυτόματα μου δημιουργήθηκαν κάποιοι συνειρμοί και θα ήθελα να τους μοιραστώ μαζί σας.

O Παναγιώτης Σκαλούμπακας, ήταν ένα ανθρωπόμορφο τέρας, που σαν λοχαγός στο κολαστήριο της Μακρονήσου, είχε κάνει πολλούς αγωνιστές να μαρτυρήσουν από τα χέρια του.
(Οταν βρω καιρό θα παραθέσω αποσπάσματα για την εγκληματική δράση αυτού του κτήνους όπως περιγράφονται στο δίτομο έργο "Ιστορία της Μακρονήσου" του Ν. Μάργαρη).

Ο γιος του Χρήστος Σκαλούμπακας ένα θρασύδειλο φασιστόμουτρο έγραψε κάποια ψεύδη στο Ιντερνέτ, που στόχευαν την Έλενας Ακρίτα. (Οτι δήθεν έπαιρνε παράτυπα κάποια σύνταξη για τον πατέρα της που είχε πεθάνει).
Η γνωστή δημοσιογράφος τον απείλησε με αγωγή και αυτός έκανε αμέσως δημόσια "δήλωση μετανοίας".

Και μου ήρθαν κάποιες σκέψεις απ' το μυαλό. Εκατοντάδες κομμουνιστές που έπεσαν στα χέρια του βασανιστή πατέρα του, μαρτύρησαν "της μάνας τους το γάλα" από τα βασανιστήρια που τους υπέβαλε. Και όμως δήλωση μετανοίας δεν υπέγραψαν. 
Και ο γιος του βασανιστή -αυτός ντε που είναι υπερήφανος για τον πατέρα που είχε- και μόνο στην απειλή ενός χρηματικού προστίμου έκανε μια γλοιώδη "δήλωση μετανοίας". 

Ο πιο χαρακτηριστικός διαχωρισμός των ανθρώπων από τα ανθρωπάκια.   
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger