Home » , » Κλαίνε ρε, οι Μακεδονομάχοι;

Κλαίνε ρε, οι Μακεδονομάχοι;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 23 Μαρτίου 2019 | 1:23 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Καλέ, βούρκωσα με το δράμα. "Κλαίει ο ταξιτζής, που άφησε αβοήθητη τη γυναίκα, η οποία πυροβολήθηκε προχθές από το σύζυγο της στο Ελληνικό".
Κλαίνε ρε, οι Μακεδονομάχοι; Από τη μια, το χρυσό μου, ο "γλυκούλης" μιλιταριστής φονιάς, που πυροβόλησε την "κακιά αλλοδαπή" (η οποία τον φρόντιζε) πριν αυτοκτονήσει.
Από την άλλη, ο ευγενέστατος "ταρίφας", που είπε χαμογελαστός στην αιμόφυρτη γυναίκα "Κυρία μου, περάστε έξω".

Τι ευγένεια, τι πολιτισμός! Και τι χαρά! Χαίρεσαι να σε πυροβολούν σ' αυτή τη χώρα. Τουλάχιστον κάποιοι απόγονοι του Βουκεφάλα τη βρίσκουν, όταν πυροβολούνται ξένοι. Πιο πολύ όμως, όταν τα αίματα δεν χρειάζεται να τα καθαρίσουν οι ίδιοι. Γι αυτό υπάρχουν τόσα ΜΜΕ βρε! Κάνουν αυτά τη μπουγάδα, μην σκοτίζεσαι.
Δάκρυα για την άδεια του ταξί, για τα καθίσματα, για τον Αντιπτέραρχο...
"- Για το θύμα;" - Όχι, δεν κλαίνε. Όπως και με το Ζακ, καθένας πενθεί για τους δικούς του.

"Έχουμε πόλεμο, μην το γελάς, μωρό μου..." Πόλεμο συνεχή, πόλεμο άγριο, πόλεμο ταξικό.

"Ήταν ο πανικός" μας λέει τώρα ο "Μακεδονομάχος" κλαίγοντας. Μην κλαις ρε παιδί μου, μου σπαράζεις την καρδία. Σύνελθε! Έτσι θα τα πάρουμε τα Σκόπια;
Δεν ήταν φυσικά ο πανικός, είναι ο φασισμός. Γιατί εδώ έκανα ένα μεγάλο λάθος και πρέπει να ζητήσω συγνώμη από τους αναγνώστες. Θεώρησα πως ο ταξιτζής ήταν απλά "κασμάς". Κατά τον Αριστοτέλη, μαλάκας είναι αυτός που αποφεύγει τις δυσκολίες, ακόμα κι όταν κινδυνεύουν οι συνάνθρωποι του. Έκανα λάθος, το παραδέχομαι. Είναι δεξιός, αυτό που λέμε εθνικιστής, Ελληναράς, άρα πολύ χειρότερος.

Ίσως αυτό εξηγεί το χαμόγελο, την ικανοποίηση στο πρόσωπο του για το χαμό της κακόμοιρης γυναίκας, που φάνηκε στην TV, κι εξαγρίωσε τον κόσμο. Είναι ο συνδυασμός βλακείας και μίσους. 

Απολογούμαι, έπρεπε να τον είχα καταλάβει. Τώρα, που τα site, τα οποία ξεπλένουν τα ναζιστικά εγκλήματα, προσπαθούν να κάνουν κι αυτόν συμπαθή, σιγουρεύτηκα. Υπάρχει άλλωστε κι ο άτιμος ο ρουφιάνος, το Facebook. Όταν γράφεις κάτι, μένει το σκασμένο, κι από τα λίγα μπορεί κάποιος να καταλάβει πολλά. Το ονοματάκι βέβαια, είναι επτασφράγιστο μυστικό για τα ΜΜΕ. Γιατί;
Δεν καρφώθηκε μόνος του; Δεν βγήκε φάτσα - φόρα να μας διδάξει νεοελληνικό πολιτισμό; 
Δεν είναι Έλληνας "πατριώτης"; Δεν είναι "χριστιανός"; Καλά, δεν τον λες και καλό Σαμαρείτη, πάντως είμαι σίγουρος για το Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια.
Εξάγουμε κουλτούρα ρε, όχι αστεία.

Όσοι βέβαια είπαν να του αφαιρεθεί η άδεια, είπαν το αυτονόητο. Για να οδηγείς, πρέπει να είσαι άνθρωπος.
"Καθαρό αμάξι, καθαροί Έλληνες" Γιατί πως θα μπει ο γαλάζιος κανίβαλος στο ταξί, αν του μυρίσει αίμα ξένου; Ο Ελληνικός πισινός δεν καταδέχεται να κάτσει στο ίδιο κάθισμα με τον ξένο. Ανώτερος πολιτισμός λέμε! Α! μην το ξεχάσουμε, η Μακεδονία είναι Ελληνική.

Αφού το λέει ο πρώην "ταρίφας"...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger