Home » , » Βρέθηκαν χρήματα και περιουσιακά στοιχεία του Αδωνη Γεωργιάδη για τα οποία ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ δεν μπορεί να αιτιολογήσει την προέλευση τους;

Βρέθηκαν χρήματα και περιουσιακά στοιχεία του Αδωνη Γεωργιάδη για τα οποία ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ δεν μπορεί να αιτιολογήσει την προέλευση τους;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 | 9:34 μ.μ.

Αν και στις ιστοσελίδες που διευθύνει δεν αναφέρεται κάτι σχετικό, το τουιτάρισμα που έχει κάνει εδώ και κάποιες ώρες ο Κώστας Βαξεβάνης είναι σημαντικό.

Αφήνει να εννοηθεί ή μάλλον το γράφει πολύ καθαρά ότι κυκλοφορούν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες "βρέθηκαν χρήματα και άλλα  περιουσιακά στοιχεία που δεν δικαιολογούνται από τα εισοδήματά τους", στον πρόεδρο των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτη Πουλή και στον αντιπρόεδρο της Ν.Δ., Αδωνη Γεωργιάδη.

Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για την υπόθεση είναι όμως αξιοσημείωτο ότι αν και έχει περάσει αρκετή ώρα από το τουιτάρισμα Βαξεβάνη, δεν υπάρχει καμιά απάντηση από Πουλή, Γεωργιάδη.

Να θυμίσουμε πάντως ότι ο Πουλής καταθέτοντας στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που έχει συσταθεί για να εξετάσει τα όσα συμβαίνουν στο χώρο της δημόσιας Υγείας. έχει ομολόγησε ότι ο μπατζανάκης του είχε αναλάβει και τη σίτιση και τη συντήρηση κτηρίου του ΚΕΕΛΠΝΟ (με αμοιβή 11.000 - 12.500 ευρώ μηνιαίως) αλλά και υπηρεσίες κέτερινγκ (με τιμή 12,5 ευρώ τις φακές).

Θα αναμένουμε να δούμε την εξέλιξη. Αν ισχύει πάντως ότι βρέθηκαν να έχει στην κατοχή του χρήματα ο Αδωνης Γεωργιάδης, για τα οποία δεν μπορεί να δικαιολογήσει την προέλευση τους, δεν μπορούμε να φανταστούμε τις υστερικές τηλεοπτικές κραυγές του με τις οποίες θα προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger