Home » , » Αναστήθηκαν ξαφνικά τα ναζιστικά ζόμπι;

Αναστήθηκαν ξαφνικά τα ναζιστικά ζόμπι;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 | 7:54 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Όλοι παραδέχονται πως η πτώση της ΕΣΣΔ είχε ως αποτέλεσμα την έξαρση του θρησκευτικού φανατισμού και του εθνικισμού. Οι πολίτες της Σοβιετικής Ένωσης ζούσαν αρμονικά ανεξάρτητα από θρησκεία, χρώμα, εθνότητα.
Στη Γιουγκοσλαβία, μουσουλμάνοι και χριστιανοί δεν είχαν κανένα πρόβλημα μεταξύ τους.
Το ίδιο στη Συρία και αρκετές άλλες χώρες. Μάλιστα για τη Συρία θυμάμαι τα λόγια μιας φίλης. "Οι χριστιανοί έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα με τους μουσουλμάνους. Υπάρχει αλληλοσεβασμός. Οι φανατικοί είναι ελάχιστοι και δεν τολμούν να μας πειράξουν. Νιώθουμε απόλυτη ασφάλεια". 

Μερικά χρόνια μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου εμφανίζεται πάλι το τέρας του φασισμού. Μπορεί ο πόλεμος αυτός να τέλειωσε, αλλά αρχίζει ένας νέος. Οι ανταγωνισμοί και τα προβλήματα δεν τελείωσαν. Αντίθετα οξύνθηκαν.

Τι έγινε; Αναστήθηκαν ξαφνικά τα ναζιστικά ζόμπι; Τίποτε μεταφυσικό και παράλογο. Άλλαξαν οι συνθήκες πράγμα που επιτρέπει την αναζωπύρωση του μίσους.
Πάντοτε υπήρχαν ανόητοι και κομπλεξικοί. Πάντα υπάρχουν καθάρματα. Όσο δίκαιη και να γίνει μια κοινωνία, θα υπάρχουν κάποιοι που θα θέλουν το κακό των άλλων. Όμως σε μια κοινωνία Ισότητας, Ελευθερίας και Αλληλεγγύης δεν υπάρχουν φαινόμενα ρατσισμού, ξενοφοβίας, τρομοκρατίας. Γιατί; Για τον απλό λόγο πως υπάρχει πρόληψη. Δεν δίνεται ευκαιρία στους φασίστες να δράσουν.

Κι εδώ πρέπει να εξηγήσουμε πως πρόληψη δεν σημαίνει απλά να καταδικάσω ή να απαγορεύσω σε μια ναζιστική συμμορία να κάνει αίσχη, αλλά δημιουργώ τις προϋποθέσεις εκείνες ώστε όλοι ανεξαιρέτως να απολαμβάνουν τα ίδια δικαιώματα.
Γίνεται αυτό; Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης σημαίνει διαχωρισμός. Εφόσον είμαστε όλοι ίσοι δεν πρέπει να φυλακίζεται άνθρωπος και μάλιστα χωρίς να έχει κάνει απολύτως τίποτα!

Απόλυτη υποκρισία από την ΕΕ, τις ΗΠΑ και άλλες χώρες της Δύσης. Μια φασιστική πράξη των κυβερνήσεων υπερκαλύπτει χιλιάδες υποκριτικές καταδίκες και κροκοδείλια δάκρυα.
Φασίστες αφήνονται ανενόχλητοι να ασχημονούν χωρίς καμία αντίδραση από το επίσημο κράτος. Αυτό τους δίνει θάρρος.
Φυσικά αργά ή γρήγορα θα γίνονταν εκμετάλλευση της άθλιας κατάστασης των προσφύγων από τους φανατικούς: Πως φέρονται οι χριστιανοί στους αλλόθρησκους.

Οι Σοβιετικοί έβγαλαν ταινία όπου μετάφρασαν το βιβλίο "ο Αγών μου" του Χίτλερ. Δεν φοβήθηκαν τα λόγια του κτήνους, τα χρησιμοποίησαν. Φτάνει να γίνει αντιφασίστας οποιοδήποτε λογικός άνθρωπος που έχει αισθήματα, αν ακούσει τους ναζί.
Όταν όμως καλλιεργείται το μίσος, η ξενοφοβία, τότε θολώνει η λογική.
Οι ξενοφοβικές επιθέσεις είναι αποτέλεσμα της πολιτικής της αδικίας της εκμετάλλευσης. Μιας πολιτικής που ξεπλένει τα εγκλήματα με πολλούς τρόπους. Από το διαχωρισμό με τα στρατόπεδα, τη θεωρία των δυο άκρων, την ταύτιση ακτιβισμού και τρομοκρατίας, τα ψέματα που διαδίδονται συστηματικά από ΜΜΕ και άλλα.

Αν θέλετε να δείτε τι λέει ο ISIS στα μουσουλμανικά κράτη, διαβάστε τι λέει η ακροδεξιά στην Ελλάδα. Αλλάξτε το μουσουλμάνοι με το χριστιανοί και έχουμε ακριβώς τις ίδιες γελοιότητες: "Θα διαβρώσουν τη χώρα, θα καταστρέψουν τον πολιτισμό μας, τη θρησκεία μας, είναι κακοί, διεφθαρμένοι, μας μισούν, μας πολέμησαν στο παρελθόν θα το ξανακάνουν"... και άλλα τέτοια.

Ίδιο μίσος, ίδια βλακεία, ίδια εγκλήματα. Και ίδια αντιμετώπιση από τα κράτη. Τα ΜΜΕ στην Τουρκία πχ είπαν πως ο τρομοκράτης πυροβολούσε τη θεία του! Της θειας του δηλαδή;
Ο Αντ1 εδώ ισχυρίζονταν πως για το μακελειό στα τζαμιά έφταιγαν τα ηλεκτρονικά παιχνίδια! Το τερμάτισαν!

Ποιος ωφελείται από τις επιθέσεις; Ποιός έχει συμφέρον; Αυτοί που θέλουν να διασπάσουν τους εργαζόμενους, να τους χωρίσουν, κι αν γίνεται, να τους βάλουν να σκοτωθούν μεταξύ τους.
Όσοι θέλουν να κάνουν εθνοκαθάρσεις, γενοκτονίες, επεμβάσεις και πολέμους. Όσοι κερδίζουν από τη δυστυχία και την καταστροφή. Όταν σπέρνεις ανέμους, θερίζεις θύελλες λέει η παροιμία...

ΥΓ Ούτε παραγγελία να τον είχαν οι Έλληνες ναζί τον Τούρκο φονιά. Ξεθάρρεψαν, αλλά ξεχνάνε πως και οι δυο στυγνοί εγκληματίες είναι φασίστες.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger