Home » , » Αν οι δημόσιοι υπάλληλου ψηφίσουν Κούλη, θα πρόκειται για παγκόσμιο ψυχιατρικό φαινόμενο

Αν οι δημόσιοι υπάλληλου ψηφίσουν Κούλη, θα πρόκειται για παγκόσμιο ψυχιατρικό φαινόμενο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 21 Απριλίου 2019 | 12:38 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ο Κούλης πρέπει να μισεί πολύ τα Χριστούγεννα. Τα χριστουγεννιάτικα δώρα σίγουρα. Όχι μόνο δεν πρόκειται να δώσει, αν πάρει την εξουσία, αλλά θα κόψει κι από όσους παίρνουν! Το είπε ξεκάθαρα, στα Αγγλικά όμως. Να μην τον καταλάβουν αυτοί που τον ψηφίζουν. 
Έλα όμως που ξέρουμε πάρα πολλοί να μιλάμε την Αγγλική γλώσσα, χάρη στα απαραίτητα προσόντα διορισμού, για όσους δεν έχουμε μέσον. Και το Μητσοτάκη ξέρουμε. Δεν περιμένουμε τίποτε καλό από αυτόν. "Λάθος του παρελθόντος" είναι κατ' αυτόν το δώρο! Ο ίδιος είναι αλάθητος. Καλέ τι αλάθητος; "Άσφαλτος" που θα έλεγε και γνωστή τραγουδίστρια. Άσφαλτος με πολύ καυτή πίσσα.

"Οι νέοι Έλληνες δεν θα έπρεπε να περιμένουν το δώρο των Χριστουγέννων στο τέλος της χρονιάς"!!! Πως το εννοεί αυτό καλοί μου αναγνώστες; Γιατί τα παιδιά περιμένουν πως και πως τα Χριστούγεννα. Να μείνουν χωρίς δώρο, να μάθουν! Τι να περιμένουν τα κακόμοιρα Κούλη; Το δήμιο να τα παλουκώσει; Το χαράτσι! 

Φυσικά αναφέρεται στο μισθό που παίρνουν οι υπάλληλοι για να τα βγάλουν πέρα στις γιορτές και που κατ ευφημισμό το λένε "δώρο", και όχι "αντίδωρο". Αυτά φυσικά τα λέει κάποιος που είναι πλούσιος και ταυτόχρονα χρωστά εκατομμύρια!
Τέλος πια η "ομηρεία" των εργαζομένων! Ο Κούλης ανυπομονεί να αρχίσουν οι εκτελέσεις. Ή οι θάνατοι από πείνα. 

Θα επικεντρωθεί - λέει- σε "ευκαιρίες". Ευκαιρίες για τους κανιβάλους! Και βέβαια για τα αφεντικά! Χαμογελάτε ρε, είναι ο εκλεκτός των καναλιών, ο νέος "σωτήρας"! Κάτι μου λέει πως μετά τις εκλογές ο ίδιος δεν θα χαμογελά καθόλου.

Τέλος θα ασχοληθεί και με τους ανέργους. Θα μειώσει την ανεργία ξεκληρίζοντας μας. Καλέ τι "ασφαλιστικό Πινοσέτ" λένε όσοι τον ακούνε; "Ασφαλιστικό Αδόλφου Χίτλερ αποκλειστικά για Εβραίους" είναι το πρόγραμμα της ΝΔ.

Τα λέει όμως αγάπη μου. Μπορεί να τα λέει σε ξένη γλώσσα, αλλά τα λέει. Για να ξέρουμε τι απαιτούν τ' αφεντικά να ψηφίσουμε μέσω πλαστών δημοσκοπήσεων. 

Πάνε τα δώρα, περικοπές. Κομμένα σε όλους. Εκτός από τα βαφτιστήρια του μπαμπά και της αδερφής που θα βολευτούν αρπάζοντας ότι έμεινε στα ταμεία του Δημοσίου! 

Δεν ξέρω τι λένε τα κανάλια, αλλά ο ανθρωποφάγος δεν πρόκειται να βγει. Είναι χειρότερος κι από το Νέρωνα! Δεν υπάρχει περίπτωση υπάλληλος που άκουσε αυτό να βάλει σε κίνδυνο έστω τα λίγα λεφτουδάκια που παίρνει στο τέλος της χρονιάς και που δεν μπορεί μ' αυτά να τα φέρει βόλτα. 

Αν τον ψηφίσουν, θα πρόκειται για παγκόσμιο ψυχιατρικό φαινόμενο. Παρά τη διαφήμιση, τα ψέματα και το άχτι που έχουν για τους άλλους.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

21 Απριλίου 2019 στις 9:43 π.μ.

δηλ. ο τσιπρας τα δινει η προκειται να δωσει δωρα στο δημοσιο; το οτι ειμαστε αντιδεξιοι δε σημαινει οτι ντε και καλα καλυτερα το λιγοτερο κακο απ΄το πολυ κακο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger