Home » , » Απίστευτο "κράξιμο" από χρήστες του διαδικτύου στον Ν. Χατζηνικολάου για την συνέντευξη που πήρε από τον Β. Μαρινάκη

Απίστευτο "κράξιμο" από χρήστες του διαδικτύου στον Ν. Χατζηνικολάου για την συνέντευξη που πήρε από τον Β. Μαρινάκη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 | 8:10 μ.μ.

Παρόμοια "χλαπάτσα" όπως την σημερινή που δέχτηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου, από χρήστες του διαδικτύου, ειδικά του twitter, ούτε στους εφιάλτες του δεν θα μπορούσε να διανοηθεί.

Ηταν πραγματικό τόσο κακοστημένη η συνέντευξη που πήρε από τον εφοπλιστή Β. Μαρινάκη που αμέσως γινόταν αντιληπτή και από τον πιο άσχετο.

Τώρα μπαίνει ένα ερώτημα αφού με δεδομένο του ότι ο "έγκριτος" δημοσιογράφος δεν είναι αφελής, έχει χρόνια στο εκδοτικοδημοσιογραφικό κουρμπέτι γιατί επέλεξε και μάλιστα με τόσο οφθαλμοφανή τρόπο να "τσαλακώσει" την εικόνα του. Κάνει που κάνει την βρόμικη δουλειά, ας έκανε μερικές πρόβες με τον καλεσμένο του πριν τον "ξεπλύνει" δημόσια.

Πραγματικά ήταν ακατανόητη η συμπεριφορά του, αφού ούτε η εμπειρία του λείπει ούτε αντίληψης στερείται. Και δυστυχώς γι' αυτόν το πλήγμα που δέχτηκε η εικόνα του δύσκολα θα είναι αναστρέψιμο.

Υ.Γ: Αναγνώστες μας ενημερώνουν ότι έστειλαν μηνύματα στον Realfm σχολιάζοντας, την παρουσία Χατζηνικολάου σ' αυτή την συνέντευξη, αλλά ο παρουσιαστής εκπομπής τα πέταξε στα σκουπίδια. Αυτό έλειπε δηλαδή να μην το κάνει.  "Χέρι που σε ταΐζει δεν το δαγκώνεις", λέει μια σοφή ρήση του λαού μας:












Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger