Home » , » Ο "ανεπάγγελτος, τελμπεχανάς", Κ. Καραμανλής, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ., στηρίζει Κ. Μητσοτάκη (Βίντεο)

Ο "ανεπάγγελτος, τελμπεχανάς", Κ. Καραμανλής, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ., στηρίζει Κ. Μητσοτάκη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 | 10:35 μ.μ.

Ουσιαστικά  συνταξιούχος από τα 53 του, τότε που υπέβαλε παραίτηση από αρχηγός της ΝΔ, ο Κ. Καραμανλής, παίρνει την αργομισθία του σαν βουλευτής και αν πιστέψουμε τις σατιρικές εκπομπές, ο "δάμαλος" -για να θυμηθούμε την Μαλβίνα Κάραλη- το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να περνάει τις πίστες στο πλέι-στέισον, όταν δεν χλαπακιάζει κοψίδια και πιτόγυρους.

Στο αραιά και που σπάει την σιωπή του Βούδα και κάνει κάποια δήλωση, για να βγαίνει από την υποχρέωση, για να επανέλθει στα συνηθισμένα του.

Ετσι και σήμερα. Ηταν παρόν στην συγκέντρωση που έκανε η Ν.Δ στο Περιστέρι και αφού άκουσε τον Μητσοτάκη να ανακοινώνει  ότι θα είναι υποψήφιος στο δυτικό τομέα της Β' Αθηνών από όπου ξεκίνησε την πολιτική του διαδρομή «το 2004 με μπροστάρη τον Κώστα Καραμανλή», θεώρησε ότι και ο ίδιος έπρεπε να ανταποδώσει την φιλοφρόνηση που δέχτηκε.

Εκανε λοιπόν μια δήλωση στήριξης της Ν.Δ, κάτι που έδωσε τα περιθώρια στους νεοδημοκράτες να μιλούν για συστράτευση όλης της παράταξης για να δικαιωθεί η εκτίμηση του Κ. Μητσοτάκη ότι «σε τέσσερις ημέρες η Ελλάδα τελειώνει με τον ΣΥΡΙΖΑ και κάνει μια νέα αρχή».

Οπότε είπαμε κι εμείς να σχολιάσουμε με ένα βιντεάκι τις δηλώσεις του "ανεπάγγελτου, τελμπεχανά" όπως χαρακτηρίζει τον πρώην πρωθυπουργό ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Αδωνης Γεωργιάδης.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger