Home » , » Τελικά ο Πολάκης πωλεί πολύ! - Ο Μιχαλολιάκος δια στόματος Αρβελέρ (Βίντεο)

Τελικά ο Πολάκης πωλεί πολύ! - Ο Μιχαλολιάκος δια στόματος Αρβελέρ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019 | 2:41 μ.μ.

Της Αλέκας Ζορμπαλά

Τελικά ο Πολάκης πωλεί πολύ!

Μέχρι και η κ.Γλύκατζη-Αρβελέρ τον έπιασε στο στόμα της!
Ξέρετε, η Πρύτανης της Σορβόννης, που κάλεσε τα γαλλικά ΜΑΤ να εισβάλουν στο Πανεπιστήμιο και να μακελέψουν τους φοιτητές, που διαμαρτύρονταν για την επιχειρούμενη ιδιωτικοποίηση της δημόσιας παιδείας.

Τραγικό αποτέλεσμα η δολοφονία ενός φοιτητή του Μαλίκ Ουσεκίν..

Το νομοσχέδιο, πάντως, τότε απεσύρθη.

Η κ.Γλύκατζη-Αρβελέρ συνεχίζει να παραμένει στους κύκλους της υψηλής διανόησης και είναι να απορεί κανείς, προς τι η ενασχόλησή της με τον Πολάκη!!!

***


***



***
Ο Μιχαλολιάκος δια στόματος Αρβελέρ

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

5 Ιουνίου 2019 στις 3:33 μ.μ.

Οι άνθρωποι ξεχωρίζουν-διακρίνονται για την πνευματική τους μόρφωση και την ψυχική τους καλλιέργεια.
Η κυρία Πρύτανης ξεχωρίζει μόνο για το πρώτο.

5 Ιουνίου 2019 στις 3:57 μ.μ.

Ενταξει δεν ειπε κανεις οτι και ο τσαμπουκαλης Πολακης ειναι καποιος να ασχολειται κανεις μαζι του αλλα και στην πρυτανη θα ελεγα να ασχοληθει
με τους ``Μεγα Κωνσταντινο`` και ``Μεγα Θεοδοσιο `` που αγιοσυνη τους μας
εχει σκλαβωμενους αφου τα αιματα που χυθηκαν απ τα εγκληματικα τους χερια
ακομα ρεουν

6 Ιουνίου 2019 στις 11:09 π.μ.

ΜΗΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΒΕΛΕΡ ΡΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ, ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ
Κάποιες διευκρινίσεις σχετικά με τον ρόλο της Αρβελέρ στα γεγονότα του 1986 στο Παρίσι, στη διάρκεια των κινητοποιήσεων των φοιτητών και μαθητών κατά του «σχεδίου» μεταρρύθμισης του Υπουργού Devaquet:
1) Τέλη Νοέμβριου – αρχές Δεκεμβρίου 1986, ένα βράδυ στη Σορβόννη, που ήταν σε κατάληψη, η Αρβελέρ απείλησε ότι θα επέμβουν τα γαλλικά ΜΑΤ αν δεν αποχωρήσουμε από το κτίριο. Αποφασίστηκε να μην αποχωρήσουμε. Η απειλή της δεν υλοποιήθηκε και δεν έγινε επέμβαση των ΜΑΤ εκείνο το βράδυ. Έγινε, αν θυμάμαι καλά, κάποιες μέρες αργότερα και όχι επειδή έδωσε εντολή η Αρβελέρ.
2) Θυμάμαι πολύ καλά ότι η Αρβελέρ είχε επίσης απειλήσει, μέσω του τύπου, τους φοιτητές που ήταν στις καταλήψεις ότι θα χάσουν την χρονιά (ως τιμωρία), κάτι το οποίο επίσης ποτέ δεν συνέβη.
3) Το κίνημα κατά του συγκεκριμένου νόμου είχε εξαπλωθεί σχεδόν σε όλα τα πανεπιστήμια, όχι μόνο του Παρισιού, αλλά ολόκληρης της Γαλλίας. Σε κατάληψη ήταν και τα Λύκεια.
4) Οι συγκρούσεις στους δρόμους στη διάρκεια των διαδηλώσεων ήταν αρκετά βίαιες. Θυμίζω ότι σε μια από αυτές είχε χάσει το μάτι του ένας φοιτητής και ένας άλλος είχε χάσει το χέρι του. Οι τραυματισμοί αυτοί έγιναν μακριά από τη Σορβόννη.
5) Ο φοιτητής Μαλίκ Ουσεκίν δεν σκοτώθηκε στη Σορβόννη, και δεν θυμάμαι να κατηγορήθηκε ποτέ η Αρβελέρ για τη δολοφονία του από τους αστυνομικούς. Κάτι που βεβαίως θα είχε συμβεί αν είχε δώσει εντολή να επέμβουν τα ΜΑΤ και κατά τη διάρκεια της επέμβασης δολοφονούνταν διαδηλωτής.
6) Ο νόμος (σχέδιο Devaquet) ήταν βεβαίως επιλογή της γαλλικής Κυβέρνησης με πρωθυπουργό τον Ζακ Σιράκ, όπως επιλογή της Κυβέρνησης ήταν και η αντιμετώπιση των διαδηλώσεων, με τον τρόπο που έγινε. Το να αποδίδουμε στην Αρβελέρ ρόλους που δεν είχε, ούτε θα μπορούσε να έχει, απλώς δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
7) Όλα τα παραπάνω γράφτηκαν σε απάντηση σχετικής ανάρτησης που υπερεκτιμά τον ρόλο της Αρβελέρ στα συγκεκριμένα γεγονότα, κάτι το οποίο και η ίδια άλλωστε προωθούσε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger