Home » , » Ψάχνοντας τον υπουργό με το ψευδώνυμο «Ρασπούτιν».

Ψάχνοντας τον υπουργό με το ψευδώνυμο «Ρασπούτιν».

Από giorgis , Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 | 6:13 π.μ.

Του Γ.Γ.

Κοίτα να δεις κάτι γρίφους που προκύπτουν από το πουθενά.
Στην προκειμένη περίπτωση όλοι οι δημοσιολόγοι βάλθηκαν να ασχολούνται στο να ανακαλύψουν ποιο είναι αυτό το στέλεχος του κυβερνητικού κόμματος, που δραστηριοποιείται στη δικαιοσύνη και το οποίο σύμφωνα με τον αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και πρώην εποπτεύων της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ιωάννης Αγγελής έχει το ψευδώνυμο «Ρασπούτιν». 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικαστή, ο τύπος αυτός, -μέλος της κυβέρνησης, απ' ότι αναγράφεται-, διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο στο τεράστιο σκάνδαλο της Novartis.
«Στον χώρο της ανώτατης δικαιοσύνης, όλοι γνωρίζουν ποιος κρύπτεται πίσω από το όνομα Ρασπούτιν, πλην όμως φοβούνται να τον κατονομάσουν για ευνόητους λόγους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αγγελής.

(Κάπως προβληματικά δεν έχουν αντιληφθεί τον ρόλο τους κάποιοι "λειτουργοί της Θέμιδας" και σε προεκλογική περίοδο εκδίδουν τέτοιες ανακοινώσεις;).

Δεν θα μπούμε τώρα στην ουσία του θέματος. Σε πολιτικάντηκες καντρίλιες είναι ενταγμένα όλα αυτά τα σκηνικά.
(Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου με ανακοίνωσή του διέψευσε τους ισχυρισμούς Αγγελή. Επίσης ο Τσίπρας σε χθεσινή του συνέντευξη στην τηλεόραση του Alpha προσπάθησε να υποβιβάσει το θέμα. Σε σχετική ερώτηση για το προσωνύμιο Ρασπούτιν που αποδίδουν σε υπουργό, ο πρωθυπουργός απάντησε: "Μου κάνει τεράστια εντύπωση ότι κανείς από αυτούς που μιλούν δεν έχει το σθένος να μιλήσει δημόσια για το ποιος είναι πίσω από το ψευδώνυμο Ρασπούτιν").

.Σε κάθε περίπτωση πάντως ο Ρώσος αυτός καλόγερος ήταν μια μουτράκλα, όχι σαν κάποιους "δικούς" μας ξενέρωτους ρασοφόρους, που ούτε μια σωστή "ευλογημένη" απατεωνιά δεν είναι ικανοί να κάνουν.


Γιατί τώρα όπως και να το κάνουμε είναι αστεία φάση από καλόγερος να παριστάνεις τον ταξιδιωτικό πράκτορα, ή να ψάχνεις μαλάκες που θα θελήσουν να σε πληρώσουν για να "αγιάσεις" το αυτοκίνητο τους. (Πάντως αν τσιμπήσεις σου δίνουν και 3ετή εγγύηση 😅

Ο Γκριγκόρι Ρασπούτιν, όπως και να το κάνουμε ήταν μεγάλο αλάνι,γι' αυτό έμεινε στην ιστορία και μάλιστα οι Ρώσοι τον είχαν.«αγιοποιήσει». 

Χαρισματικός αυτός ο τύπος και παρ’ όλο που ήταν αλκοολικός, και τυχοδιώκτης, κατόρθωσε  να αποκτήσει στην εποχή του μυθικές διαστάσεις με τις επιδόσεις του.
Μια παριστάνοντας τον γιατρό, την άλλη τον προφήτη, φτάνοντας στο σημείο με τους τσαρλατανισμούς του να θεωρείται «άγιος» από την τσαρική οικογένεια της Ρωσίας, με τον ίδιο να αυτοαποκαλείται «μινιατούρα του Χριστού».

Αυτός, σύμφωνα με τους μύθους που κυκλοφορούν, είχε ταλέντο. Κατόρθωνε να πείθει γυναίκες όλων των ηλικιών και όλων των κοινωνικών τάξεων –φημολογείται ότι έκανε παρτούζα με την Αλεξάνδρα, την τελευταία Τσαρίνας της Μόσχας και τις τέσσερις κόρες της- για να «τις εξαγνίζει και να εξορκίζει από μέσα τους το σατανά».
Μάλιστα μέχρι σήμερα στο Ερωτικό Μουσείο του Λένιγκραντ το πιο βασικό έκθεμα, είναι το φερόμενο πέος-γίγας του ψευτοκαλόγερου από την Σιβηρία.

Μ' αυτά τα δεδομένα και σε μας μας δημιουργήθηκε η απορία, ποιος μπορεί να είναι -και αν υπάρχει φυσικά- ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ που μπορεί να προσεγγίζει τα "προσόντα" του Ρασπούτιν ώστε να έχει αποκτήσει αυτό το "κολακευτικό" ψευδώνυμο.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger