Home » , , » Η ΝΔ των ψεμάτων, των συκοφαντιών, των face news μιλάει για προπαγάνδα εναντίων της!

Η ΝΔ των ψεμάτων, των συκοφαντιών, των face news μιλάει για προπαγάνδα εναντίων της!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 | 8:05 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Λύσσαξαν τα γαλάζια αρπακτικά, οι δεξιοί απατεώνες, με ένα video που πρόβαλε η ΕΡΤ και πιο συγκεκριμένα η εκπομπή της Κατερίνας Ακριβοπούλου, που είναι από τους πρώτους που θα κυνηγήσει η Νέα Δικτατορία.

Το video με εικόνες από την ταινία «Ο πεισματάρης γάιδαρος» και μουσική από το τραγούδι «Ο Έλληνας» του Σταμάτη Κραουνάκη κι ερμηνείας Άννας Παναγιωτοπούλου είναι μια περίληψη λόγων διαφόρων κηφήνων, όπως "λεφτά υπάρχουν" του ΓΑΠ, "μαζί τα φάγαμε" (Πάγκαλος), αλλά και παλαιότερες μπαρούφες όπως το διαβόητο "Ανήκουμε στη Δύση" (Καραμανλής.
Περιέχει επίσης δηλώσεις που άφησαν Ιστορία, όπως αυτή του Μπουμπούκου "δεν θα αφήσω την Τρόικα να μου πάρει τη δόξα για τις απολύσεις" του Κούλη - περί εξορίας του όταν ήταν βρέφος - και άλλων κηφήνων της Βουλής.
Όλα αυτά πλαισιωμένα από εικόνες όταν κυβερνούσε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ των Μνημονίων. Εικόνες από ουρές για μια σακούλα τρόφιμα, από τη δράση της εγκληματικής ναζιστικής συμμορίας, αυτοκτονίες, το "μαύρο" στην ΕΡΤ, κινητοποιήσεις, καταστολή κλπ.

Το να μιλάει η ΝΔ για προπαγάνδα είναι τουλάχιστον προκλητικό. Σαν να μιλάει ο Γκέμπελ. Η ΝΔ των ψεμάτων, των συκοφαντιών, των πλαστών φανταστικών ειδήσεων, της απόλυτης διαστροφής της πραγματικότητας, είναι ο τελευταίος που μπορεί να μιλήσει για προπαγάνδα.

Το συγκεκριμένο video εξάλλου, που τους έτσουξε πάρα πολύ, έχει δηλώσεις κυρίως στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
Εντάξει, και μια ατάκα της Κανέλλη. Όλα όμως που αναφέρει, οι εικόνες, οι δηλώσεις, έγιναν πραγματικά, δεν υπάρχει ούτε ένα δευτερόλεπτο ψέματος. Αυτά που ειπώθηκαν για τις απολύσεις, τα χαράτσια, που δείχνουν το φασισμό των "Μένουμε σκλάβοι στην Ευρώπη" είναι τα λόγια τους. Τα όσα οι ίδιοι κατά καιρούς έχουν πει.

Ούτε μια δήλωση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, κι αυτό είναι το μόνο που θα μπορούσα να βρω ως ψεγάδι. Διότι ο πλουραλισμός απαιτεί να ακούσουμε και τις κουταμάρες των ρεφορμιστών με τις αντίστοιχες εικόνες των έργων τους. Τες πα.

Ας ασχοληθούμε με το video αυτό καθ' αυτό. Όπως είπαμε είναι γνησιότατο, πιο αληθινό δεν γίνεται. Και είναι η αλήθεια που πονάει τη Νέα Δημοκρατία. Γιατί θυμίζει σε όσους το βλέπουν τις βαρύτατες ευθύνες αυτών που διεκδικούν ξανά την κουτάλα και την καρέκλα της εξουσίας.
Το πόσο πετυχημένο είναι, φαίνεται από τα κρωξίματα των γαλάζιων παπαγάλων.
Αξίζει να το δούμε και να του κάνουμε ένα like,


Πράγματι η ΕΡΤ δεν πρέπει να λειτουργεί υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως και τα ιδιωτικά κανάλια, που οι ιδιοκτήτες τους εξαναγκάστηκαν να πληρώσουν μερικά εκατομμύρια, για δημόσιες συχνότητες, που εκμεταλλεύονταν τζάμπα, δεν πρέπει να λειτουργούν ως γραφεία τύπου της Νέας Δημοκρατίας.
Τι να κάνουμε όμως; Τα έχει αυτά η αστική "δημοκρατία". Βεβαίως, αν ο Κούλης πάρει την εξουσία, αντίστοιχα video με τα κατορθώματα του ΣΥΡΙΖΑ θα βλέπουμε για τέσσερα χρόνια, ιδιαίτερα όταν οι γαλάζιοι θα αντιμετωπίζουν τη δική τους εκλογική συντριβή. Τότε θα διαμαρτύρονται οι ρεφορμιστές. 

Το video είναι μια χαρά. Σαρκαστικό, έξυπνο, και πάνω από όλα, αληθινό. Όμως η αλήθεια είναι πικρή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ακολούθησε την πολιτική της ΝΔ γι αυτό ακριβώς το λόγο τιμωρείται. Γιατί ενώ είχε την ευκαιρία να αλλάξει την Ελλάδα, άλλαξε ο ίδιος.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger