Home » , » Τραγωδία

Τραγωδία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019 | 12:03 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Φρίξον ήλιε, στέναξον γη! Εκτός Βουλής ο Ψαριανός! Αλί και τρισαλί, εμείς δεν χάσαμε άνθρωπο, ανεμοδείκτη χάσαμε! Τουλάχιστο πείτε μου: Βγαίνει ο Τατσόπουλος; 
Ούτε αυτός; Ωιμέ! Τσάμπα το πήδημα της μισής Αθήνας;

Ο κόσμος μόλις το έμαθε έσκισε τα ρούχα του από αγανάκτηση. Γυμνοί τώρα, τρέχουν στους δρόμους κι απαιτούν να ξαναγίνουν εκλογές, να διορθωθεί το λάθος!
Πως το έκαναν αυτό τα γαλάζια γίδια; Τον Άδωνη δεν τον σκέφτηκαν; Με ποιον θα σαχλαμαρίζει τώρα στη Βουλή; Έβαλαν το Μπογδάνο! Πάλι καλά, μη ξεμείνει το θέατρο σκιών από Καραγκιόζηδες.

Ψαριανέ και Τατσόπουλε. Μετά τη νίλα των ναζί, ήταν το πιο ευχάριστο των εκλογών. Ήμουν 1000% σίγουρος. Πήγατε στη Νέα Δημοκρατία, μόνο και μόνο για την καρέκλα. Κι οι ακροδεξιοί ψηφοφόροι της, σας πέταξαν αφού σας χρησιμοποίησαν. Υπέροχα, δίκαιη τιμωρία για παλιοτόμαρα.

Είπαν οι νεοδημοκράτες να μαζέψουν τους άχρηστους και τους απατεώνες στο μαντρί. Αλλά λαμόγια με πιστοποιητικό εθνικοφροσύνης, όχι ότι κι ότι.
Τατσόπουλος, Ψαριανός και κάμποσοι άλλοι "πρώην αριστεροί" είχαν ημερομηνία λήξης. 

Ψαριανέ, ατυχία. Η Χρυσή Αυγή έμεινε εκτός, για να πας κι εκεί. Υπάρχει όμως Βελόπουλος και Βαρουφάκης. Δοκίμασε, που ξέρεις; Στο Βελόπουλο πχ μπορεί να πεις πως ο Ιησούς σου έστειλε sms. Πως διάβασες τις επιστολές. Ξέρεις εσύ από αυτά.

Αυτοί και κάμποσοι άλλοι υπηρέτες της νεοφιλελέ ακροδεξιάς είναι οι "χρήσιμοι ηλίθιοι". Και είναι πιο ηλίθιοι από τα πρόβατα που ψηφίζουν Κούλη. Γιατί πιστεύουν πως αν περάσουν από όλα τα κόμματα θα εκτιμηθεί η "ταξιδιωτική τους εμπειρία" από τους ψηφοφόρους.

Όσο γίδια όμως και να είναι οι νεοδημοκράτες, θέλουν στην ούγια να γράφει "δεξιός". Όχι πρώην αριστερός, έστω κι αν δεν ήταν ποτέ πραγματικός αριστερός. Ο Μπογδάνος, ο Άδωνης είναι το ίδιο γελοίοι, είναι όμως γελοίοι εθνικόφρονες. Έχει διαφορά.
Ποια είναι; Δεν ξέρω, ρωτήστε το πρώτο γαλάζιο γίδι που θα βρείτε.

Ότι χρησίμευσαν οι τύποι αυτοί στη ΝΔ, χρησίμευσαν. Στα σκουπίδια τώρα και γρήγορα. Γιατί βρωμάνε. Μόνο προσοχή γιατί ακόμα και από το βόθρο μπορούν να βγουν και να ζητάνε πάλι θέσεις. Να το παίζουν μετανοούσα Μαγδαληνή.

"Εντάξει μωρέ, πήγα στο Μητσοτάκη για να φάω, αλλά δεν μου έδωσε φαΐ... θα μου δώσεις εσύ"; - Όχι! Φάγατε αρκετά! Στα τσακίδια.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

8 Ιουλίου 2019 στις 3:03 μ.μ.

Συγγνώμη Μήτσο, σχετικά με τους παραπάνω επίδοξους ξυλοσχίστες ο αείμνηστος Μανόλης Ρασούλης είχε πει το αξεπέραστο:
_ Να φοβάσαι από αριστερό αφεντικό και από δεξιό π@@στη!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger