Home » , , » Ηλίθιοι, πατριδοκάπηλοι φασίστες

Ηλίθιοι, πατριδοκάπηλοι φασίστες

Από giorgis , Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019 | 6:56 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Αν δεν ήταν εντελώς ηλίθιοι οι συντάκτες της φασιστοφυλλάδας "Στόχος" θα λέγαμε ότι σήκωσαν μπαϊράκι και κάνουν αντιπολίτευση στην κυβέρνηση της Ν.Δ., και μάλιστα αντιστρατευόμενοι σε μια εξωτερική πολιτική που ασπάζονται διαχρονικά όλες οι αστικές κυβερνήσεις και όχι μόνο η σημερινή. Δυστυχώς την ίδια θέση αποδέχονται και τα κοινοβουλευτικά αριστερά κόμματα.
Αναφερόμαστε στην άποψη ότι στην Θράκη υπάρχει μόνο Μουσουλμανική μειονότητα και στην περιοχή αυτή δεν υπάρχουν κάτοικοι με Τουρκική εθνική συνείδηση.

Ας δούμε αρχικά το δημοσίευμα του "Στόχου": "Ένας 34χρονος στρατιωτικός βρήκε πορτοφόλι ενός Τούρκου πολίτη με 1.800 και έσπευσε να το παραδώσει!
Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες μέρες στην Αλεξανδρούπολη, όπου υπηρετεί ο στρατιωτικός από την Κοζάνη, ο οποίος βρήκε πεσμένο στον δρόμο το πορτοφόλι που είχε μέσα 1.800 ευρώ και προσωπικά έγγραφα του Τούρκου ιδιοκτήτη του. Χωρίς να το σκεφτεί καθόλου, έσπευσε αμέσως να το παραδώσει στην Αστυνομία". (Οι υπογραμμίσεις δικές μας και φυσικά δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά ότι αυτός ο Τούρκος μπορεί να ήταν τουρίστας, οπότε υποθέτουμε ότι είναι μόνιμος κάτοικος Αλεξανδρούπολης).

Δεν κάνω αυτή την επισήμανση για να επαναλάβω ότι οι πατριδοκάπηλοι δεξιοί και φασίστες είναι εντελώς αστοιχείωτοι.
Διαβάζοντας όμως το δημοσίευμα της φασιστοφυλλάδας, ασυναίσθητα μου ήρθε στο μυαλό ένα περασμένο κείμενο που είχε γράψει και στο οποίο χαρακτήριζα εντελώς ανιστόρητη που δεν έχει την παραμικρή σχέση με το μαρξισμό-λενινισμό και την τοποθέτησή του για το εθνικό ζήτημα, η θέση που εκφράζει το ΚΚΕ γι’ αυτό το ζήτημα.  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger