Home » , » Είναι άδικο, είναι ανήθικο είναι νεοδημοκρατικό.

Είναι άδικο, είναι ανήθικο είναι νεοδημοκρατικό.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019 | 7:02 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

 "Ζήτημα αναπροσαρμογής των τιμολογίων της ΔΕΗ τέθηκε σήμερα στο συνέδριο του Economist, τόσο από τους εκπροσώπους της επιχείρησης όσο και από την αγορά.
Μπορεί η εταιρεία να μην καταρρέει και τα οικονομικά της προβλήματα είναι διαχειρίσιμα 
αλλά «Η αύξηση του κόστους για τη λειτουργία της δεν καλύπτεται από τα υφιστάμενα τιμολόγια και αυτό «δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ ακόμη»".

Ηλεκτρικό ρεύμα θα μας διαπερνά καθώς θα ανοίγουμε τους επόμενους λογαριασμούς. Η κυβέρνηση των αχρήστων πρόκειται να αυξήσει τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος.
"Ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει γιατί άφησε χρεοκοπημένη ΔΕΗ" αλυχτούν τα γαλάζια κομματόσκυλα.
Εσείς, ρε κερατάδες, αφήσατε χρεοκοπημένη ολάκερη τη χώρα και τώρα μας ζητάτε πάλι να πληρώσουμε;
Πάλι και πάλι. Η επανάληψη είναι μητέρα της μάθησης. Και της πάθησης. Διότι, αν δεν πάθεις Μητσοτάκη, καλέ μου ψυχοφθόρε, πως θα μάθεις, ότι δεν πρέπει να δίνεις εξουσία σε αγύρτες, λαοπλάνους, κι αδίστακτους κομπλεξικούς; 

Να πω τώρα ένα ανέκδοτο, γιατί σας έκανα την καρδιά περιβόλι: Περιμένουμε τώρα τα άλλα κόμματα να κάνουν... αντιπολίτευση! Χα - χα καλό ε; Θα μας αλλάξουν τα φώτα όλοι μαζί. Και με τους ναζί που χώθηκαν στις τρύπες της Νέας Δημοκρατίας και βολευτήκαν εκεί.

Παλιό το κόλπο αλλά πιάνει ακόμα στους ανεγκέφαλους νεοδημοκράτες, που μας πήραν όλους στο λαιμό τους: Απαξιώνουμε τη ΔΕΗ, λέμε "παραλάβαμε χάος" κι αρχίζουμε τα χαράτσια! 

Πληρώστε! Οι δεξιοί θέλουν να φάνε. Τόσα χρόνια έφαγαν το καταπέτασμα, τον αγλέουρα. Αλλά δεν χόρτασαν. Ούτε πρόκειται. Όσο τρώνε, τόσο τους ανοίγει η όρεξη. 

Πληρώστε! Μπορείτε να ζήσετε και με λιγότερα. Το λένε οι δικαστές που δεν τους φτάνουν τα δεκαπλάσια από όσα παίρνετε εσείς.

Πληρώστε! Γιατί το κράτος έχει έξοδα. Τόσους βουλευτές έχει να ταΐσει. Τόσους χαραμοφάηδες, φίλους, κουμπάρους, βαφτιστήρια. Και τα παράσιτα πρέπει να ζήσουν. 

Πληρώστε! Για να πάρουν τη ΔΕΗ οι φίλοι του Κούλη καινούρια, μη μας πουν πως χαρίσαμε γάιδαρο χωρίς δόντια.

Πληρώστε! Για τις αμαρτίες σας. Γιατί ο αυνανισμός είναι αμαρτία, το λένε οι παπάδες που ευλογούν τις λαμογιές. Κι έχουν δίκιο! Γιατί όταν, αγάπη μου, τον παίζεις μπροστά στην κάλπη, ε... τα παθαίνεις αυτά.

"Μια ζωή πληρώνω αμαρτίες αλλονών, τέρμα ως εδώ, άλλο δεν μπορώ". Που λέει και το τραγούδι.
Μπορείς καλέ μου νεοδημοκράτη! Για να βγάλεις τον Κούλη αυτοδύναμο, σημαίνει πως μπορείς. Μπορείς να πας να πνιγείς, να κόψεις το λαιμό σου, να δεις αν έρχεται λούτσα και για ποιόν έρχεται.

Να πληρώσουν μόνο οι νεοδημοκράτες τη αύξηση. Εγώ δεν ψήφισα Μητσοτάκη. Δεν είναι δίκαιο... Ούτε ηθικό. Είναι άδικο, είναι ανήθικο είναι νεοδημοκρατικό.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger