Home » , , » Τάκης Θεοδωρικάκος: Ο πολιτικός "γενίτσαρος-μισθοφόρος", χωρίς φρένο στην κατρακύλα του

Τάκης Θεοδωρικάκος: Ο πολιτικός "γενίτσαρος-μισθοφόρος", χωρίς φρένο στην κατρακύλα του

Από giorgis , Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019 | 7:03 μ.μ.

Του Γ.Γ.

Είναι γνωστό ότι η ιδιότητα «πρώην κομμουνιστής», πόσο μάλλον όταν έχεις θητεύσει σε ανώτατα κομματικά όργανα σε αρκετές περιπτώσεις σου εξασφαλίζει .... λαμπρό μέλλον στην επαγγελματική σου και πολιτική σου διαδρομή.

Η περίπτωση του υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου είναι απ' τις πιο χαρακτηριστικές. Εχοντας στις "αποσκευές" του ότι κάποτε βρέθηκε μέχρι την Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ και για ένα φεγγάρι, στο διάστημα 1990-1991, υπήρξε γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ, βρέθηκε σύντομα στα "μεγάλα σαλόνια".

Στο παρελθόν συνεταίρος του Καλογρίτσα στη γνωστή από τη συνεργασία της με το MEGA εταιρεία δημοσκοπήσεων, για να γίνει κολλητός με τον Πρετεντέρη, και να αποκτήσει αλισβερίσι με όλο τον "καλό δεξιό κόσμο". 

Τα "προσόντα" του εκτιμήθηκαν και βρέθηκε "στρατηγός" επικοινωνίας της Ν.Δ. και προσωπικός φίλος του Κυριάκου. Βάσιμα μπορεί να υποθέσουμε ότι αμειβόταν πλουσιοπάροχα.

Σε όλες του τις δημόσιες παρουσίες του παραδίδει μαθήματα αριστερής αποστασίας, παριστάνει τον εισαγγελέα των πρώην συντρόφων του, κάτι που αποτέλεσε διαβατήριο μετά την εκλογική νίκη της συντηρητικής παράταξης για να βρεθεί σε υπουργικό πόστο.

Και όλα αυτά για έναν πολιτικό "γενίτσαρο-μισθοφόρο", μπορεί να είναι κατανοητά. Να τον βλέπεις όμως να παρουσιάζεται "ευσεβής χριστιανός" και να κάνει δημόσιες "παρακλήσεις" στην "Θεοτόκο", ε. δεν μπορείς να μην το χλευάσεις.
Σε λίγο όπως πάει θα τον δούμε να φιλάει και το χέρι του Αμβρόσιου.
Βάλε, ρε μεγάλε, λίγο φρένο στην κατρακύλα σου ... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger