Home » , » Η πλούσια ζωή ενός παιδεραστή φίλου του Προέδρου.

Η πλούσια ζωή ενός παιδεραστή φίλου του Προέδρου.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 11 Αυγούστου 2019 | 1:30 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Νεκρός βρέθηκε στο κελί του το βράδυ της Παρασκευής ο δισεκατομμυριούχος Τζέφρι Επστάιν, που βίαζε δεκάδες ανήλικα κοριτσάκια. Σύμφωνα με δίωξη που του ασκήθηκε στις αρχές Ιουλίου το πλούσιο καθίκι πλήρωνε ανήλικα κορίτσια, ακόμη και 14 ετών, για μασάζ και σεξ.
Ο μεγιστάνας συνεργαζόταν με πολλά άλλα καθάρματα προκειμένου να βρει τα θύματά του και να τα οδηγήσει στο σπίτι του, όπου τα κακοποιούσε.

Ανάμεσα στα ροζ πάρτι του Επστάιν, ήταν τακτικοί καλεσμένοι ο πρώην πλανητάρχης Μπιλ Κλίντον και ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο δισεκατομμυριούχος πρώην Δήμαρχος της Νέας Υορκης Μαικλ Μπλούμπεργκ, αλλά και ο Βρετανός Πρίγκιπας Ανδρέας!
Άλλοι γνωστοί του ήταν οι πρώην συνάδελφοι του από τη CIA, που τα ξέρουν όλα, αλλά όχι ότι ο τύπος ήταν παιδέρας.
Μήπως κάποιος Γεωργιάδης ήταν κι αυτός στα πάρτι; Αλλά όχι, εκεί ήταν κοριτσάκια. 

Ο τύπος έκανε πολλές δουλειές. Μια από αυτές δάσκαλος. Τα καημένα τα παιδάκια...
Ευτυχώς ήθελε να γίνει πολύ πλούσιος και ασχολήθηκε με τις τράπεζες. Τον Αύγουστο του 1981 ίδρυσε τη δική του εταιρεία συμβούλων, Intercontinental Assets Group 
"Είπε στους φίλους ότι εργάστηκε μερικές φορές ως σύμβουλος για τις κυβερνήσεις και τους πολύ πλούσιους για να ανακτήσει τα κεφάλαια υπεξαίρεσης, ενώ άλλες φορές εργάστηκε για πελάτες που είχαν καταχραστεί τα κεφάλαια".
Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.

Ο ίδιος δήλωσε πως ήταν πράκτορας. Κατείχε ψεύτικο αυστριακό διαβατήριο που έλεγε πως διέμενε στη Σαουδική Αραβία, χώρα γνωστή για τις πεποιθήσεις της, όσον αφορά τα ανήλικα και τις γυναίκες.
"Ένας από τους πελάτες του Epstein ήταν ο Σαουδάραβας επιχειρηματίας Adnan Khashoggi , ο οποίος ήταν ο μεσάζων για τη μεταφορά αμερικανικών όπλων από το Ισραήλ στο Ιράν"! 
Τι μαθαίνει κανείς από την εγκυκλοπαίδεια.

Tower Financial Corporation: Μια απάτη δισεκατομμυρίων εις βάρος εκατομμυρίων Μια εταιρία που δεν έχει κυριολεκτικά τίποτα, προσελκύει τους επενδυτές και αποδίδει κέρδη σε προηγούμενους επενδυτές με κεφάλαια από πιο πρόσφατους! Ο παιδεραστής κι εκεί χωμένος. Την έκανε όμως νωρίς. Με παρέα μπόλικο παραδάκι.

Ίδρυσε το 1988 τη δική του εταιρεία χρηματοοικονομικής διαχείρισης, J. Epstein & Company που είχε πάμπλουτους και ισχυρούς πελάτες.
Το 1996, ο Epstein άλλαξε το όνομα της επιχείρησής του στην εταιρεία Financial Trust και, για τα φορολογικά πλεονεκτήματα , την πήγε την έδρα στο νησί St. Thomas στις Παρθένες Νήσους.
Ποτέ Παρθένα δεν ήταν τόσο βρώμικη. Με τη μετεγκατάσταση στις Αμερικανικές Παρθένες, ο Epstein κατάφερε να μειώσει τους ομοσπονδιακούς φόρους εισοδήματος κατά 90%! "
Οι αμερικανικές Παρθένοι Νήσοι ενήργησαν ως παραθαλάσσιος φορολογικός παράδεισος, προσφέροντας ταυτόχρονα τα πλεονεκτήματα ότι αποτελούν μέρος του τραπεζικού συστήματος των ΗΠΑ".
Για λεπτομέρειες ρωτήστε τους πολιτικούς, εγώ βλέπω πολλά λεφτά μόνο σε φωτογραφία. 

Μη τα πολυλογώ ο τύπος ήταν μέσα σ όλα. Οικονομικά, πολιτικά, στρατιωτικά, είχε πάρε δώσε με την αμυντική βιομηχανία του Ισραήλ, στα ΜΜΕ ασφαλώς κλπ.
Αν πω, πως, η αυτοκτονία του βόλεψε πολλούς, αφού, αν μιλούσε, θα έκλειναν πολλά πλούσια σπίτια, θα θεωρηθώ καχύποπτος;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger