Home » , » Αδυναμίες ή διαφορετικά, πώς θεμελιώνεται η νεοδημοκρατική "κανονικότητα"

Αδυναμίες ή διαφορετικά, πώς θεμελιώνεται η νεοδημοκρατική "κανονικότητα"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019 | 9:12 μ.μ.

Το παρακάτω είναι ένα απ' τα πιο εύστοχα κείμενα που έχουμε διαβάσει τελευταία. Σε λίγες γραμμές και με απολαυστικό καυστικό τρόπο, ο αρθρογράφος του μας δείχνει, μέσα από ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό παράδειγμα, πως θεμελιώνεται καθημερινά η νεοδημοκρατική "κανονικότητα".

Το παρακάτω αρθράκι το υπογράφει ο Χαρίλαος Ζάβαλος και το δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο facebook (Ευχαριστούμε τον πιστό αναγνώστη μας, Μ.Κ, που μας το έστειλε).


   Έχω μια αδυναμία στην Χριστίνα την Ταχιάου.

Το χω πει πολλές φορές αλλά δεν χορταίνω να το επαναλαμβάνω.
Πριν γίνει βουλευτής με το Ποτάμι έγραφε στο Protagon κ στο προφίλ της για το σπάταλο κράτος, τους κοπρίτες δημόσιους υπαλλήλους, ότι πρέπει όλα να ιδιωτικοποιηθούν να δει αυτός ο τόπος μια άσπρη μέρα.

Μετα γίνεται βουλευτής κ γράφει πάλι στο Protagon ότι το 8χιλιαρο της αποζημίωσης δεν φτάνει ούτε για πασατέμπο γτ δεν βγαίνω μάνα μου.

Αφού φεύγει από βουλευτής γράφει ένα από τα κορυφαία άρθρα στα χρόνια των ατελείωτων μνημονίων, ότι το αεροδρόμιο Μακεδονία στην Σαλονίκη κ όλα τα περιφερειακά αεροδρόμια ΠΡΕΠΕΙ να πουληθούν κοψοχρονιά, επειδή δεν έχουν ούτε χαρτί υγείας.

Μόλις βγαίνει Κυριάκος Μητσοτάκης κ ΝΔ, την πρώτη βδομάδα διορίζεται υπεύθυνη επικοινωνίας στο υπουργείο Ψηφιακής Μεταρρύθμισης, ελπίζουμε με μισθό αυτή την φορά που να μπορεί να τα βγάλει πέρα.

Όμως επειδή μια Ταχιάου δεν φέρνει την άνοιξη, ο αδερφός της Χριστίνας, Νίκος Ταχιάος, οννεδίτης σχεδόν από το συνέδριο της Βόλβης, αντιδήμαρχος, δημοτικός σύμβουλος κ δεν ξέρω κ εγώ πόσα χρόνια ταΐζεται από το "σπάταλο κακό δημόσιο", κατεβαίνει με ΝΔ δήμαρχος (δεν εκλέγεται), κατεβαίνει με ΝΔ βουλευτής (δεν εκλέγεται) αλλά επειδή κανείς άξιος δεν χάνεται σε αυτή την χώρα, διορίζεται και αυτός πρόεδρος της ΑΤΤΙΚΟ Μέτρο.

Με λίγα λόγια 2 αδέρφια αυτή την στιγμή πληρώνονται από δημόσιο κ αναρωτιόμαστε αν έχουν κ 3ο αδερφό ή κάνα ξάδερφο κ τι κάνει αυτή την περίοδο, μην βασανίζεται το παιδί τσάμπα στον ιδιωτικό τομέα όταν υπάρχει τόσο πολύ κρατικό χρήμα να μασήσει σαν πεινασμένη ύαινα στην σαβάνα του Κονγκό.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger