Home » , » Να θυμώσεις ή να γελάσεις με τις προκλήσεις κυβερνητικών στελεχών;

Να θυμώσεις ή να γελάσεις με τις προκλήσεις κυβερνητικών στελεχών;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 11 Αυγούστου 2019 | 8:13 μ.μ.

Οι τύποι είναι απίστευτοι! Στελεχώνουν τον κρατικό μηχανισμό και προσλαμβάνουν σε κυβερνητικές θέσεις όποιον/α γουστάρουν, με μοναδικό "προσόν" την κομματική αφοσίωση στην Νέα Δημοκρατία και όχι απλώς προσπαθούν με αστειότητες να δικαιολογήσουν τις επιλογές τους, αλλά μας παρουσιάζονται και σαν ... κριτές "αριστότητας"!

Γίνεται ένας ψιλοχαμός όταν ανακοινώνεται από την κυβέρνηση ότι επικεφαλής της ΕΥΠ διορίζεται ο Παναγιώτης Κοντολέονας ένα πρόσωπο καταδικασμένο για ψευδή καταμήνυση και χωρίς κανένα πτυχίο.
 (Ο ίδιος παρουσιάζεται να είναι απόφοιτος του Ανοιχτού Πανεπιστημίου της Μεγάλης Βρετανίας και συγκεκριμένα του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, αλλά ο τίτλος σπουδών του, δεν είναι αναγνωρισμένος από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλου Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης -ΔΟΑΤΑΠ-, οπότε δεν έχει κανένα ουσιαστικό αντίκρισμα. Εκτός αυτού ο Κοντολέοντος έχει καταδικαστεί τελεσίδικα για ψευδή καταμήνυση σε  βάρος ιδιώτη, κάτι που και μόνο του αυτό που υπαγόρευε ρητά να διοριστεί στην ΕΥΠ).
Τα κυβερνητικά προπαγανδιστικά φερέφωνα προσπερνούν την παρανομία -σύμφωνα με τους δικούς τους νόμους- ψελλίζοντας κάποιες αστείες δικαιολογίες.

Τώρα που υπήρξαν δεκάδες δημοσιεύματα που σχολιάζουν αρνητική την απόφαση του Αδωνη Γεωργιάδη να διορίσει διευθυντή του γραφείου του τον Γιάννη Θεοδωράτο, έναν απόφοιτο Λυκείου, χωρίς κανένα πτυχίο. -ο οποίος σημειωτέον θα λαμβάνει μισθό υπαλλήλου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, 2.154 ευρώ για την ακρίβεια- ζήσαμε άλλη μια φαρσοκωμωδία,

Είδαμε π.χ τον "βασιλιά των facenews" και βουλευτή της Ν.Δ., Γιάννη Λοβέρδο να προσπαθεί να απαξιώσει τις πανεπιστημιακές σπουδές και τον Αδωνη να αποφαίνεται ότι ο εκλεκτός του μπορεί μπορεί να στερείται κάθε πανεπιστημιακής μόρφωσης αλλά "είναι σαν να έχει δέκα πτυχία".

Αυτή η πρόκληση σε κάνει να θυμώσεις ή να γελάσεις με το ελεεινό κατάντημά τους, το οποίο τους οδηγεί να μην κρατάνε πια ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger