Home » , » Πλάκα μας κάνουν ή μας δουλεύουν οι μπάτσοι με τις ανακοινώσεις τους;

Πλάκα μας κάνουν ή μας δουλεύουν οι μπάτσοι με τις ανακοινώσεις τους;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 | 7:14 μ.μ.

Διαβάζοντας τις "επιδόσεις" της αστυνομίας, όπως αυτές αναγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα της ασυναίσθητα στου δημιουργείται το ερώτημα: Πλάκα μας κάνουν οι μπάτσοι ή έχουν την αίσθηση ότι μας δουλεύουν;

Και το λέμε αυτό εστιαζόμενοι κυρίως στις "δράσεις" των "οργάνων της τάξεως" στο άγριο κατασταλτικό πογκρόμ που έχουν εξαπολύσει στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, με πρόσχημα την "πάταξη της ανομίας" και βασικά την σύλληψη πρεζεμπόρων.

Ας δούμε λοιπόν τις μας λένε οι πομπώδεις ανακοινώσεις των μπάτσων και πώς προβάλλουν τις "τεράστιες επιτυχίες" τους.

Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της αστυνομίας:

27-09-2019: Συνελήφθησαν τέσσερις (4) αλλοδαποί στα Εξάρχεια για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών

Στο πλαίσιο ειδικών δράσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, πραγματοποιήθηκε, με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ε.Κ.Α.Μ., στις 25-9-2019 στη οδό Σολωμού στα Εξάρχεια, έρευνα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας εντός της οποίας εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τέσσερις (4) αλλοδαποί για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

➤Μικροποσότητα κάνναβης
➤Ζυγαριά ακριβείας

***

Ειδική δράση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών στην Πλατεία Εξαρχείων

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Ειδική δράση, για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, πραγματοποιήθηκε χθες (25-9-2019) το απόγευμα στην Πλατεία Εξαρχείων, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε.

Κατά τη διάρκεια της ανωτέρω επιχείρησης, προσήχθησαν πέντε (5) άτομα (-2- ημεδαποί και -3- αλλοδαποί) και συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά -8,3- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ρε ένστολα τζιμάνια έλεος! Λυπηθείτε μας! Μην καταφέρετε τόσο βάναυσα πλήγματα στην νοημοσύνη μας. Μας λέτε ότι χρειάστηκε επιχείρηση της "Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε και της ΕΚΑΜ", σε διαμέρισμα για να βρείτε "μικροποσότητα κάνναβης".

Χάσατε κάθε ίχνος σοβαρότητας και μας μιλάτε για την σύλληψη δυο ατόμων που είχαν στην κατοχή τους "8,3- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης" και τα οποία κατηγορείται για "διακίνηση ναρκωτικών".

Μια τσάρκα και κάποιους τυπικούς ελέγχους να κάνετε στην πλατεία Κολωνακίου, η "σοδειά" σας θα είναι απείρως περισσότερη! 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger