Home » , » Λακιρντί Αποστολάκη και γαλάζιοι παπαγάλοι

Λακιρντί Αποστολάκη και γαλάζιοι παπαγάλοι

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 | 12:14 π.μ.

Γράφει ο mitsos 175 

Χαμός με τις δηλώσεις του Αποστολάκη. Ξεσάλωσαν τα δεξιά site. "Και παραλίγο να γίνουν Ίμια και τι θα παθαίναμε κλπ".

Όσο ήταν υπουργός ο Πανούλης, ο καμένος, πράγματι ανησυχούσα. Δεν είναι να δίνεις όπλα σ' ένα ψεκασμένο, που παίζει με τρενάκια.
Όμως δεν έγιναν Ίμια προς μεγάλη απογοήτευση της ΝΔ (και της τσόντας της του ΚΙΝΑΛ).
Θυμόμαστε όλοι πως αλυχτούσαν οι ακροδεξιοί με την υπόθεση των δυο άσχετων που έχασαν το δρόμο τους και βρέθηκαν στην Τουρκία. Ήθελαν σώνει και καλά να γίνει πόλεμος για δυο καραβανάδες, που δεν ήξεραν ούτε που βρίσκονταν! Ήταν τόσο άχρηστοι, που οι ίδιοι οι Τούρκοι τους γύρισαν πίσω. Σου λέει "τζάμπα θα τους ταΐζουμε";

Ο Αποστολάκης βέβαια τα είπε για να διαφημιστεί ο ίδιος. "Αν ήταν κανένας άλλος θα είχαμε τρεχάματα". Δεν θα διαφωνήσω. Αν είχαμε κανέναν Μπουμπούκο πχ, θα τρέχαμε τώρα στα καταφύγια. Οι γαλάζιοι παπαγάλοι από την άλλη, διαστρέβλωσαν το νόημα των δηλώσεων του, καθώς θέλησαν να δείξουν πόσο επικίνδυνος ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ. Να δούμε αυτούς τώρα.

Υπάρχει όμως κάτι που με ενόχλησε. Γιατί κρύβει όλη τη νοοτροπία των αστικών κομμάτων που ακολουθούν την ίδια πολιτική, δηλαδή όσα διατάζουν οι Αμερικάνοι.
Η φράση "Αν χρειαστεί μπορούμε να τους κάνουμε μεγάλη ζημιά". Σίγουρα μπορούμε. Ελπίζω να μη το λες με παράπονο.

Γιατί μεγάλη ζημιά μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε. Οι αντάρτες της Υεμένης πχ ταπείνωσαν ολόκληρη την αεράμυνα της Σαουδικής Αραβίας, που ξοδεύει για όπλα 70.000.000.000 $ το χρόνο! Περισσότερα δίνει μόνο η Αμερική (716 δις) και η Κίνα (224 δις). Η Ρωσία δίνει 44 δις!
Οι Σεΐχηδες ξοδεύουν 11 φορές περισσότερα από όσα δίνουμε εμείς και οκταπλάσια από την Τουρκία!

Ασφαλώς μπορούμε να κάνουμε μεγάλη ζημιά. Πολλή μεγάλη. Να κάνουμε μια χώρα μεγαλύτερη από μας καλοκαιρινή. Το ίδιο όμως μπορούν να κάνουν και οι Τούρκοι, έτσι δεν είναι; Γιατί τόσος χαλασμός;
Και το βασικό: Όταν γίνεται ζημιά, κάποιος την πληρώνει. Ποιος θα είναι αυτός;
"Ποιος - ποιος - ποιος μωρό μου ποιος;
Ποιος - ποιος, θέλω να ξέρω ποιος".

Εμείς θα πληρώσουμε τη νύφη. Αυτοί που αποφασίζουν τον πόλεμο, τη γλυτώνουν αφού βάζουν άλλους μπροστά. Οι λεφτάδες παίρνουν όσα φράγκα δεν έστειλαν ακόμα στο εξωτερικό και την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια. Πίνουν Σαμπάνια, τρώνε χαβιάρι και κοιτάνε στην TV "την πλέμπα" να πολεμά.
Κι όταν δεν μείνει τίποτα όρθιο, έρχονται να "επενδύσουν", δηλαδή για να πηδήσουν, όσους έμειναν ζωντανοί.

Άσε, που να τρέχουμε τώρα για πόλεμο. Θα ιδρώσουμε, θα διψάσουμε και δεν συμφέρει. Τώρα μάλιστα που θα ακριβύνει το νερό ο Μπάμπης κι ο Κούλης.

Δεν πολεμάμε για τα κέρδη κανενός τι δεν καταλαβαίνετε; Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα πάρει μίζα από τους Αμερικανούς οι οποίοι θα πάρουν ό,τι έχει και δεν έχει το υπέδαφος.

Αντί να λέτε κουταμάρες, δεν πάτε για κολύμπι καλύτερα; Ακόμα ζεστός είναι ο καιρός.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

20 Σεπτεμβρίου 2019 στις 11:47 π.μ.

Θα κάνει Απόβαση ο Ερντογάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη;
http://diktiospartakos.blogspot.com/2019/09/blog-post_810.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger