Home » , » Η κατάρα του κόλακα.

Η κατάρα του κόλακα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 | 11:39 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μμ τι μυρίζει; Τι μαγειρεύει σήμερα ο Κούλης; Δεν μοιάζουν με τις συνηθισμένες δημοσκοπήσεις γιαλαντζί.
Ταχιάος στιφάδο! Πολιτευτής ΝΔ με τα κρεμμυδάκια! Καλό ακούγεται.

Γιατί όμως μαγειρεύει το καημένο το λαγουδάκι; Τι έκανε; Έγλειφε πολύ! Είναι κακό να σε γλείφουν; Ακούστε: Το γλείψιμο προσφέρει ασφαλώς μια ευχαρίστηση. Είτε σε αυτόν που γλείφει (αν τρώει πχ παγωτό), είτε σε αυτόν που τον γλείφουν. Καλύτερα από παγωτό.
Όμως δεν πρέπει να το παρακάνουν. Τα πολλά σάλια είναι αηδία. Άλλωστε μπορεί να γλιστρήσει κάποιος σ' αυτά και να έχουμε ατυχήματα. Ο Ταχιάος έβαλε πολύ σάλιο. Έκανε τον Κούλη "παπάρα". Ο Μητσοτάκης βράχηκε από την κορφή ως τα νύχια.

Στην αρχή δεν τον ένοιαξε πολύ, αλλά όταν άρχισε ο κόσμος να τον κοροϊδεύει, τσαντίστηκε. "Εσύ φταις"! είπε στον κόλακα. Εδώ που τα λέμε μια ευθύνη την έχει κι ο Τυχαίος. Σου ζητάει ο άλλος, να αλλάξεις ονομασία στη στάση. Πες του κι εσύ "θα μας κράξουν μέχρι και τα οχήματα".
Τώρα πάθανε μεγάλη νίλα. Πρέπει να πληρώσουν ξανά όλες τις δημοσκοπήσεις για να τους ξαναβγάλουν "καταλληλότερους".

Τσάμπα τόσα λεφτά! Ξέρεις τι είναι, κύριε κόλακα, να πασχίζει ο Κουλής να πείσει, πως είναι ο δημοφιλέστερος και να γελάνε μαζί του, επειδή εσύ τον γέμισες σάλια; Ντροπή σου! Να γλείφεις πιο στεγνά. Κάνε λοιπόν τον "αποδιοπομπαίο λαγό" όπως ο Μπάμπης, για να μάθεις!

Νίκο Ταχιάο, το ξέρουμε πως ούτε τουαλέτα δεν πάτε εκεί στη ΝΔ, αν δεν δώσει άδεια ο Κούλης. Ο Σαμαράς πχ σφίγγεται εδώ και χρόνια. Ξέρουμε επίσης όλοι πως πρότεινες κάτι τόσο ανόητο, για να ευχαριστήσεις τον αρχηγό σου. Αλλά η κίνηση ήταν λάθος. Και εκτέθηκε ο ίδιος ο Μητσοτάκης.
Το θέμα, Νικολάκη, είναι πως είσαι "πιόνι". Κι ο Κούλης "βασιλιάς". Αυτή τη απαίσια νοοτροπία έχετε στη ΝΔ. Και ξέρεις καλά, πως το πιόνι πάντα θυσιάζεται για το βασιλιά. Έστω κι αν ο βασιλιάς δεν αξίζει απολύτως τίποτα. Έστω κι αν το ίδιο το πιόνι έχει αντιρρήσεις.

Κι ο Σαμαράς μέχρι να πάρει πούλο από το Εξωτερικών, με το Μητσοτάκη ήταν. Το μπαμπά Μητσοτάκη εννοώ. Και βέβαια ότι του έλεγε ο τότε πρωθυπουργός έκανε. Αλλά ο Αποστάτης έπρεπε να επιλέξει. Ή να ρίξει το φταίξιμο για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την Μακεδονία στο Σαμαρά, ή να το πάρει ο ίδιος. Μετά έγιναν εχθροί.

Ο πολιτικάντης της ΝΔ άδειασε στην ουσία τον Πρωθυπουργό και αρχηγό του στην προσπάθεια του, να μη γίνει Ιφιγένεια.
"Το ήξεραν". Προφανώς το ήξεραν και δεν είπαν τίποτα. Ακόμα πιο γελοία από την άθλια απόπειρα κολακείας, είναι οι ελεεινές και τρισάθλιες δικαιολογίες, για να προστατευτεί η οικογένεια Μητσοτάκη. Ποιός έβγαλε την ανακοίνωση; Ποιος σκέφτηκε πως θα την δουν μόνο οι βλάκες με περικεφαλαία, που τους ψήφισαν; Τώρα γελάμε ακόμα περισσότερο!

Κι ο Ταχιάο προφανώς θα θυσιαστεί. "Πιόνι" είναι, δεν θα λείψει σε κανένα. Η κατάρα κόλακα είναι πως κολλά πάντα η γλώσσα του σε πισινούς αχρήστων. Κι όταν αποπατούν, τρώει το "προϊόν" τους.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger