Home » , » Βουρ στο πατσά

Βουρ στο πατσά

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019 | 2:51 π.μ.


Γράφει ο mitsos175

Κούλη σε πήραμε χαμπάρι. Κάθε φορά που είναι να κάνεις γιούρια στην τσέπη μας, εμφανίζεται και μια δημοσκόπηση.
200% ο καταλληλότερος δήμιος που θα πετσοκόψει μισθούς επιδόματα, που θα καταργήσει εργασιακά δικαιώματα, που θα κάνει σκάνδαλα αναμεμειγμένα με ρουσφέτια και μίζες.
Που στο διάολο εκείνο το χαρτί στην κάλπη έγραψε πως έχει δικαίωμα να μας πηδήξει όλους, ανεξάρτητα, αν τον ψηφίσαμε ή όχι;

"Δεν στέλνω πολιτικούς αντιπάλους στα δικαστήρια" είπε ο μεγάλος παραμυθάς. Εννοείς δεν σε παίρνει. Γιατί για τον Τσίπρα δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο. Ο Αλέξης ήταν πολύ προσεκτικός. Αλλά στέλνεις άλλους από το ΣΥΡΙΖΑ. Για να χτυπήσεις την αντιπολίτευση. 

Σκάνδαλα υπάρχουν Κούλη. Κι οι δικοί σου είναι μπλεγμένοι ως το λαιμό, άσχετα, αν θα βγουν όλοι αθώες περιστερές, όπως ο Αβραμόπουλος που παρήγγειλε περισσότερα εμβόλια γρίπης των χοίρων από τον πληθυσμό της Ελλάδας!
Τα οποία ήταν πειραματικό στάδιο, κι έπρεπε να υπογράψουν δήλωση όσοι έκαναν, πως οι γιατροί δεν έχουν ευθύνη για ό,τι συμβεί! Αυτό τι ήταν; Σκάνδαλο που παραγράφηκε, ή βλακεία που ξεχάστηκε;

Καλά, ο Σαμαράς δεν είναι και πολύ του Μητσοτάκη, αλλά το τι έγινε επί ΝΔ δε λέγεται. Ούτε το τι γίνεται ή πρόκειται να γίνει. Βουρ στο πατσά, έχει τόσα να φάει η πράσινη και η γαλάζια ακρίδα. Γιατί απ' ότι είδα βολεύονται και λίγοι "πρασινορουφιάνοι", όπως ονόμαζαν προ κρίσης, οι νεοδημοκράτες του Πασόκους.

Κάνε, Κούλη μου, μια δημοσκόπηση, ένα τόσο δα γκάλοπ, για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Έτσι να ευθυμήσουμε. 300% υπέρ; Περισσότερο; Κάνε κι ένα για το πόσοι συμφωνούν να αυξηθεί 40-50% το ρεύμα; 1000%; Παραπάνω; Ρώτα και για το Κοινωνικό Μέρισμα, αν συμφωνούν να καταργηθεί. Κι εκεί πάνω από 100%; 
Περίεργο, γιατί δεν έβλεπα κανένα να πει "δεν το θέλω", όταν το έδιναν οι προηγούμενοι. Δεν πειράζει Κούλη, κι ο Παπαδόπουλος τα ίδια γκάλοπ έκανε. Και παρόμοιες κουταμάρες. Λογοκρισία, πατριδοκαπηλία, λεηλασία. Και μπόλικο ξύλο από τους πραιτοριανούς. Ξέρεις που κατέληξε, κι αν δεν ήταν ο μπαμπάς σου...

Να δώσουμε κι εμείς συγχαρητήρια στην υπουργό Παιδείας. Κάναμε καινούριο συκώτι. Δεν μπορεί να ξεχωρίσει την αλήθεια από το ψέμα. Έδωσε βραβείο σε κάποια που διέπρεψε στη ΝΑΣΑ! Μπράβο, έφτιαξε και πύραυλο; Παγωτό χωνάκι ανάμικτο. Μούρλια!
Βέβαια η κυρία δεν ήταν ποτέ ερευνήτρια στη ΝΑΣΑ. Ήταν όμως του κόμματος. Όχι της ΝΔ, του δεκανικιού.

Τι 'ναι αυτό ρε παιδάκι μου; Σε κάθε παραμύθι κι ένας Κιναλήτης μέσα.
Πάντως οι Αμερικάνοι ενδιαφέρονται για τους Ελληνικούς πυραύλους. Παγωτό κρέμα, σοκολάτα, διάφορες γεύσεις. Αν στείλουν αστροναύτες στον ήλιο, να έχουν να δροσίζονται.

Πίσω στη Γη και το Μητσοτάκη. Όχι καλέ δεν κάνουν αυτοί δικαστήρια για τους αντιπάλους τους.

Λαλιώτης - Καμμένος. Τον ένα το μήνυσε ο μπαμπάς, τον άλλο η αδερφή. Και οι δυο βγήκαν συκοφάντες με πτυχίο. Φυσικά χαίρομαι όμως και οι δυο δέχτηκαν επιθέσεις κάτω από τη ζώνη από την οικογένεια Δρακουμέλ.
Τι θα έπρεπε να κάνει ο Λαλιώτης, όταν η ΝΔ τον κατηγορούσε για ηγετικό μέλος της 17 Νοέμβρη; Αλλά καταδικάστηκε ο ίδιος για συκοφαντία.
Και για τον Πάνο είπαν ουκ ολίγα. Αν τα είχε πει άλλος, θα καταδικάζονταν αυτός. Όταν όμως έρθει η σειρά του Μητσοτάκη και των γαλάζιων λαμογιών, όταν ο κόσμος στείλει ξανά στο διάολο τη γαλάζια συμμορία, τότε θα γελάσουμε με την ψυχή μας...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger