Home » , » Απίστευτο τρολάρισμα στο twitter μετά την φήμη ότι ο Γ. Πρετεντέρης αναλαμβάνει επικεφαλής του Μεγάρου Μουσικής

Απίστευτο τρολάρισμα στο twitter μετά την φήμη ότι ο Γ. Πρετεντέρης αναλαμβάνει επικεφαλής του Μεγάρου Μουσικής

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 | 11:12 π.μ.


Είναι απίστευτο το τρολάρισμα που ακολούθησε από τους χρήστες του διαδικτύου μετά την κυκλοφορία της φήμης ότι ο Γιάννης Πρετεντέρης αναλαμβάνει την διεύθυνση του Μεγάλου Μουσικής. (Την πρωτοδημοσίευσε η ιστοσελίδα του Τριανταφυλλόπουλου και σήμερα την έχει πρώτο θέμα η φυλλάδας "Δημοκρατία").

Το υπουργείο Πολιτισμού μπορεί να μην επιβεβαιώνει την είδηση, αυτό όμως δεν στάθηκε ικανό να ανακόψει τους χρήστες του twitter από τα θανατηφόρα σχόλια τους, τις εύστοχες ατάκες τους τις σχετικές φωτογραφικές συνθέσεις τους (Ενα μικρό δείγμα παραθέτουμε στην συνέχεια).

Αλλωστε είναι "πιασάρικο" το θέμα και αποτελεί πηγή έμπνευσης. Σε κάθε περίπτωση πάντως το Μέγαρο Μουσικής, το κόσμημα της ελληνικής μπουρζουαζίας, είναι ένα διαχρονικό σκάνδαλο του αστικού κράτους από το 1953, όταν ιδρύθηκε από την τραγουδίστρια Αλεξάνδρα Τριάντη (αδελφή του Κ. Κοτζιά, υπουργού του Μεταξά) και τον δεξιό πολιτικό Λάμπρο Ευταξία (γόνο αστικού επιχειρηματικού και πολιτικού τζακιού, που χρημάτισε βουλευτής και υπουργός). (Δείτε περισσότερα εδώ).

Το να αναλάβει να το διαχειρίζεται ένα άτομο με τα "προσόντα" του Πρετεντεράκου, δεν θα μας φαινόταν και περίεργο.

Καλύτερα όμως να δούμε τις τοποθετήσεις των χρηστών του twitter:
















Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

16 Σεπτεμβρίου 2019 στις 11:39 π.μ.

Το Δόγμα Άμυνας – Ασφάλειας κεντρικός πυλώνας της πολιτικής της Ν. Δ.
http://diktiospartakos.blogspot.com/2019/09/blog-post_78.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger