Home » , » Τα δικά μας παιδιά.

Τα δικά μας παιδιά.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 | 3:32 π.μ.

Γράφει ο mitsos 175

Αμάν πια αυτοί οι γαλάζιοι με τα δικά τους παιδιά. Κι εμείς παιδιά έχουμε, δεν κάνουμε έτσι. Τα δικά σας καλά, των άλλων να τα πάρει ο Ηρώδης!

Ο Χανς ο Γκεσταπίτης, κι ο Φριτς των SS, που κουτούπωναν τις γυναίκες και τις κόρες των δοσίλογων, των ρουφιάνων, των γερμανοτσολιάδων, των χιτών και μαυραγοριτών, θα ήταν, πολύ περήφανοι για τα εγγόνια τους, που κληρονόμησαν μαζί με τα ακίνητα, τις λίρες, τα χρυσά δόντια, τους τενεκέδες λάδι και τη σκατοψυχία, το ρατσισμό, από τα δικά τους παιδιά, τα μπάσταρδα των κατακτητών.

Θα μου πείτε "είναι σωστό να ασχολείσαι με τα οικογενειακά του καθενός φασίστα προδότη"; 
H σάτιρα δεν έχει όρια. Εξάλλου, όταν μας πρήζουν τα συκώτια οι νεοναζί για τα δικά τους παιδιά, να μην τους πω για τη μάνα τους, τη γιαγιά των παιδιών αυτών; Τέλος πάντων δεν λέω αλλά, γιατί είμαι διακριτικός. Εκτός, αν με προκαλέσουν πάλι.

Κάθε ναζιστικό παλιοτόμαρο μαζί με το "ο Αγών μου" πρέπει να διαβάζει και μια ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ, να το ευχαριστιέται περισσότερο. Άλλωστε γιατί να διαβάσεις τόσες σελίδες μαλακίες; Διαβάζεις την ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ, που είναι η περίληψη.

Τα παιδιά των προσφύγων δεν είναι παιδιά. Κι οι πρόσφυγες δεν είναι πρόσφυγες. Θα μας αρρωστήσουν όλους, θα μας αλλάξουν την πίστη και (το κλασικό) θα μας πηδήξουν τις γυναίκες. Μπορεί και τους άντρες.
Θα αυξηθεί η εγκληματικότητα, θα γίνουν δυστυχήματα, θα μείνουμε στην ίδια τάξη, θα πέσει μετεωρίτης, θα έρθουν οι εξωγήινοι να μας πηδήξουν ξανά και άλλες τέτοιες κουταμάρες.
Ότι θα χαλάσει το κινητό δεν το είπαν όμως. Γιατί τέτοια παράληψη;

Μετά άρχισε το γαλάζιο θέατρο: Εμείς στη ΝΔ είμαστε καλοί φασιστές και δεν τα δεχόμαστε αυτά και θα τη διαγράψουμε αυτή που τα έγραψε.

Γιατί μανάρια μου; Τα ίδια λέει με σας. Για να έχουμε καλό ρώτημα όταν την κάνατε πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ δεν ξέρατε τις απόψεις της;

Χθες δηλαδή ήταν εντάξει αλλά σήμερα το πρωί ξύπνησε με τατουάζ σβάστικες στο πρόσωπο; Βρε ποιον δουλεύετε;


Άλλο ένα επικοινωνιακό κόλπο σε συνεννόηση. Η μια πάει να πιάσει τους δυσαρεστημένους της εγκληματικής ναζιστικής συμμορίας, που στις τελευταίες εκλογές έριξαν δαγκωτό ΝΔ. Μη χάσουν τέτοια κελεπούρια.

Η ΝΔ λέει ως τάχα δεν είναι ρατσιστικό κόμμα! Δεν θα φυλακίσει δηλαδή αθώους, θα τους έχει στα όπα - όπα όπως είπε το κατάπτυστο, ρατσιστικό, ναζιστικό φυλλάδιο. Οι καλοί ακροδεξιοί και η κακιά ναζιάρα. Κάτι σαν καλό - κακό χοιρινό. Όλα τα γουρούνια όμως, λέει παροιμία, έχουν τη ίδια φάτσα.

Έτσι η ΝΔ προσπαθεί να διαστρεβλώσει την αλήθεια. Όσο για την πρώην πρόεδρο τοπικής της ΟΝΝΕΔ δεν θα χαθεί. Κάπου θα τη βολέψουν, γιατί ακριβώς είναι δικό τους παιδί. Λιγάκι κωλόπαιδο βέβαια, αλλά και ποιος δεν είναι στη ΝΔ;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger