Home » , » Ληστές που φοράνε γραβάτα

Ληστές που φοράνε γραβάτα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 | 3:46 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Όσο είχαν τον προεκλογικό Προϋπολογισμό του Σύριζα, μπορούσαν να πανηγυρίζουν για τα ψίχουλα που θα έδινε ο Αλέξης, αλλά πρόλαβαν οι γαλάζιοι απατεώνες. Τώρα όμως ήρθε η ώρα της αλήθειας. Να φτιάξουν το δικό τους Προϋπολογισμό. Ο όποιος καταργεί εντελώς τη κατ' ευφημισμόν 13η σύνταξη. Πάει αυτή, να 'ταν κι άλλη. Ότι πάρουν φέτος.

Αδύνατο θα είναι το αφορολόγητο για όσους έχουν εισοδήματα κάτω των 10.000 ευρώ το χρόνο. Αιτία; Η αύξηση του ορίου των δαπανών που θα πρέπει να πραγματοποιηθούν με κάρτες - ηλεκτρονικές συναλλαγές στο 30%, στις οποίες όμως δε συμπεριλαμβάνονται ενοίκια και άλλα μεγάλα έξοδα.

Νέα χαράτσια συν η αύξηση των αντικειμενικών αξιών που θα φτάσει τον ΕΝΦΙΑ στον ουρανό, συν η αύξηση της ΔΕΗ, συν η αύξηση του πετρελαίου. Μείον το Κοινωνικό Μέρισμα που κόβεται από φέτος κι ότι άλλο προστάξει το ΔΝΤ. Αυξάνονται τα έξοδα μειώνονται τα έσοδα του φτωχού νοικοκυριού. Πιάστε θέσεις στους κάδους σκουπιδιών δηλαδή. Αλλά είχαμε μπάφους στο Μαξίμου, ενώ τώρα έχουμε ληστές που φοράνε γραβάτα.

Έχει κι άλλο. 2,8 Ανάπτυξη λέει πως ΘΑ πετύχει. 3 με το συμπάθιο δηλαδή. Το τρίτο θα το πιάσουν πάντως μειώνοντας τα μόνα χρήματα που κυκλοφορούν στην αγορά, δηλαδή τις συντάξεις και τους μισθούς των εργαζομένων. Και τι θα γίνει αν δεν πιάσουμε το 3; Θα έρθουν οι δανειστές και θα βάλουν αυτοί τα 3 τους. Τίποτε για μείωση πλεονασμάτων; Πάλι γαργάρες;
Στο Μακεδονικό γάργαρες, στο Μάτι γαργάρες, στη Βενεζουέλα γαργάρες, αηδία κατάντησε.

Κι αυτό είναι προσχέδιο. Τα χειρότερα ακολουθούν. Ακόμα κι έτσι όμως σου λένε πως θα πάρουν πάνω από 1 δις (1.158.000.000) περισσότερα από αυτά που προβλέπονταν τέτοια εποχή πέρυσι. Ποιος θα τα πληρώσει; Μάντεψε!

Υγεία; Θα δώσουν τα ίδια, δηλαδή τίποτα. Παιδεία; Τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια κάτι θα κερδίσουν. Γιατί η Κεραμέως βεβαίως- βεβαίως τσαντίστηκε που περνούσαν τόσοι και είπε να κόψει μερικούς υποψήφιους. "Όσοι έχουν μπαμπά με λεφτά ας πάνε στα Ιδιωτικά". Οι άλλοι; "- Με τους άλλους θα ασχολούμαστε τώρα";
Εκπαιδευτικούς δεν έχουμε, από μπάτσους όμως; Και μετακλητούς, για να μην λένε πως αυξάνεται η ανεργία επί ΝΔ. Θα διώξουν τους παλιούς σκλάβους και θα πάρουν νέους ωφελούμενους μαζοχιστές στην Κοινωφελή Δουλεία.

Καιρός λοιπόν για αποπροσανατολισμό. Α! Για την άμυνα τι λένε; Πως θέλουμε αόρατα. Αφού θα πάρουμε αόρατα αεροπλάνα, να δώσουμε κι αόρατα ευρώ; Δεν τα θέλουν οι Αμερικάνοι. Μόνο κανονικά ευρώ. Το πλέον ανησυχητικό δεν είναι το χρέος, που είναι μια χαρά βιώσιμο κοντά στο 180%! Είναι πως, αν δεν πιάσουν τους στόχους οι οποίοι είναι τσίμα - τσίμα και πάρα πολύ αισιόδοξοι, θα έρθει νέο τρις χειρότερο Μνημόνιο.

Αλλά ως αντικειμενικοί πρέπει να πούμε και τι δίνουν. Έχει σχέση με πήδημα. Θα πάρουν όσοι κάνουν παιδί 2.000. Περιμένετε, μην πηδάτε πολύ.
135.000.000 είναι όλα κι όλα. 67.500 παιδιά. 67.501 κάηκες, δεν παίρνεις δεκάρα τσακιστή δεν πα να τα δικαιούσαι; Άργησες. Πρώτη φορά είναι μειονέκτημα στο σεξ αυτό.

Οι γεννήσεις στην Ελλάδα το 2018 ανήλθαν σε 86.440. Χιλιόχρονα, να σας ζήσουν. Αυτό όμως σημαίνει πως θα πάρουν επίδομα όσοι γεννηθούν μέχρι 12 Οκτωβρίου! Δηλαδή όσοι "έπιασαν δουλειά" (10-9μήνες) μέχρι τις 12 Γενάρη!
Ε διαμαρτύρομαι! Για 80 - 81 μέρες με το δίσεκτο θα σταματάμε εντελώς δηλαδή; Έτσι θα αυξηθεί η Ελλάδα; Και πόσο είπαμε είναι; 2 χιλιάρικα. Το μήνα; 166,67. Καταξοδεύτηκαν! Πάντως μην ανησυχείτε. Θα έχουμε μπόλικο πήδημα όλο το χρόνο. Θα φροντίσει γι αυτό η κυβέρνησή μας.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger