Home » , , » Η "φεγγαρόφωτη" υφυπουργός και η συγκλονιστικής της αποκάλυψη για τα όπλα και πυρομαχικά της ΑΣΟΕΕ - Το γλέντι στο twitter (Βίντεο)

Η "φεγγαρόφωτη" υφυπουργός και η συγκλονιστικής της αποκάλυψη για τα όπλα και πυρομαχικά της ΑΣΟΕΕ - Το γλέντι στο twitter (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019 | 6:48 π.μ.


Αν η μπόχα της "επιστροφής στην κανονικότητα" δεν μας έφτανε στα πρόθυρα της ασφυξίας, και αν τα τσεκουράτα "στοιχεία αναγκαστικότητας" της δεν μας γύριζαν σε σκοτεινές εποχές, θα λέγαμε ότι έχουμε έναν κυβερνητικό θίασο, που η παρουσία του στο Δελφινάριο θα έσπαζε ταμεία.

Φυσικά μια απ' τις πρωταγωνίστριες του θα ήταν η "φεγγαρόφωτη", σύμφωνα με τον "ιστορικό" και "συγγραφέα" Σάκη Μουμτζή, που φέρει το όνομα Δόμνα Μιχαηλίδου και έχει το κυβερνητικό πόστο της υφυπουργού Εργασίας.

Δεν έχει καμιά σημασία που οι ατάκες της είναι εντελώς κρύες. Και ο Σεφερλής που δεν λέει καλύτερες, εμπορική επιτυχία έχει. Ασε που έχει και ένα άλλο προσόν. Μπορεί να λέει τις μεγαλύτερες ηλιθιότητες με ένα τρόπο που σου δίνει την αίσθηση ότι της πιστεύει.

Το μόνο θετικό σε όλη την ιστορία είναι ότι η "φεγγαρόφωτη" δίνει το ερέθισμα στους χρήστες του twitter να το διασκεδάσουν με εμπνευσμένες ατάκες που χλευάζουν την Δ. Μιχαηλίδου. (Ενα μικρό δείγμα σας παραθέτουμε στο τέλος της ανάρτησης).

Δεν ξέρουμε αν η κ. υφυπουργός έχει ανάγκη ψυχιατρικής νοσηλείας, όπως γράφει χρήστης του διαδικτύου. Αναρωτιόμαστε όμως αν είναι ζήτημα μόνο φαντασίας η "ανακάλυψη" που έκανε ότι οι μπάτσοι στην ΑΣΟΕ εντόπισαν όπλα παρόμοια μ' αυτά που έχει ο στρατός της Συρίας!
Και επειδή σε κάποιους/ες μπορεί να φανεί απίστευτο μια απόφοιτη Πανεπιστημίου με μεταπτυχιακά και διδακτορικά να λέει τέτοιες απίστευτες μαλακίες, απομαγνητοφωνούμε το συγκεκριμένο απόσπασμα της συνέντευξης της και το παραθέτουμε:

 "Το θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει μια έρευνα της αστυνομίας μέσα σε ένα Πανεπιστήμιο, ένα δημόσιο φορέα εκπαίδευσης και να βρίσκει τα πολεμοφόδια τα οποία βρήκε. Δηλαδή μου φαίνεται τρομερό ότι υπάρχει ακόμα και αντιπαράθεση πάνω στο ζήτημα αυτό. Δεν είναι δυνατόν κάποιος συμπολίτης μας να έχει πρόσβαση σε όπλα τα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας!
Και μόνο ότι υπάρχουν αντιπαραθέσεις πάνω σ αυτό όταν έχουν βρεθεί ουσιαστικά σοβαρά και τρομερά επικίνδυνα όπλα μέσα γενικότερα στην χώρα μας αλλά πόσο δε μάλλον μέσα σε ένα κορυφαίο Πανεπιστημιακό ίδρυμα τότε υπάρχει σίγουρα πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Και το ότι υπάρχει αντιπαράθεση πάνω σ' αυτό αν έκανε καλά η αστυνομία που βρήκε τέτοιο μεγάλο έγκλημα με ξεπερνά ότι συζητάμε αυτό το πράγμα".

Εδώ το ηχητικό με την Δόμνα Μιχαηλήδου, πλαισιωμένο με τις εικόνες που έδωσε η ασφάλεια για τα "ευρήματα" της στην ΑΣΟΕ.  Μιλάμε για την επιχείρηση στην οποία "η αστυνομία βρήκε τέτοιο μεγάλο έγκλημα και τρομερά επικίνδυνα όπλα", σύμφωνα με την κ. υφυπουργό.


Και μια "τζούρα" απ' το σχετικό πάρτι που στήθηκε στο twitter:


















Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger