Home » , » Ξαναχτύπησε η "φεγγαρόφωτη".

Ξαναχτύπησε η "φεγγαρόφωτη".

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019 | 6:17 μ.μ.

Κάποτε για την "φεγγαρόφωτη", σύμφωνα με τον "ιστορικό" και "συγγραφέα" Σάκη Μουμτζή, η συντρόφισσα Τ.Γ. είχε γράφει ένα κειμενάκι που το τιτλοφορούσε: "Δόμνα Μιχαηλίδου: Overdose ηλιθιότητας, ανηθικότητας αλαζονείας και ξεδιαντροπιάς".
Ηταν τότε που η υφυπουργός Εργασίας έκανε τις απίστευτες δηλώσεις της περί "συλλογικής ψυχικής νόσου" που μας οδήγησε στην "αγιοποίηση του αντιδικτατορικού αγώνα".

Με τις σημερινές τοποθετήσεις της σχετικά με την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, το τερμάτισε. Η τύπισσα είναι πραγματικά απίθανη. Ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε ότι στο ελληνοαλβανικό μέτωπο πολέμησαν "εθελοντές"!

Και εντάξει. Αυτή μπορεί να είναι εντελώς στον κόσμο της και να λέει και να γράφει ότι της κατέβει. Το ερώτημα είναι άλλο. Απ' όλα τα βιογραφικά που είχε στην διάθεση να για να επιλέξει πρόσωπα και να σχηματίσει την κυβέρνησή του ο απόφοιτος του Χάρβαρντ πρόσωπα σαν την Δόμνα επέλεξε;
Και να πούμε ότι τότε ο Κούλης δεν γνώριζε.

Δεν γελάνε όμως και τα πλακάκια διαβάζοντας δηλώσεις όπως η παρακάτω;
Πέρα από την περιέργεια που έχουμε με πιο τρόπο ο Μουμτζής θα προσπαθήσει να μας μεταλαμπαδεύσει το βαθυστόχαστο μήνυμα που κρύβεται πίσω απ' αυτή την δήλωση της υφυπουργού και εμείς δεν καταλαβαίνουμε, το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης δεν αντιλαμβάνεται ότι στο πρόσωπο της Δόμνας γελοιοποιείτε  όλος ο κυβερνητικός θίασος;

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

28 Οκτωβρίου 2019 στις 10:06 μ.μ.

Ναι ναι συμφωνο με το μηνυμα της. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ για τα παντα. Ακου εθελοντισμος.!!!!!

29 Οκτωβρίου 2019 στις 1:34 μ.μ.

Να συμπληρωσω στο παραπανω σχολιο μου οτι με τον εθελοντισμο να φερουμε πισω και τους νεοναζι το φασισμο και το ρατσισμο. Πως τα λενε ομως????

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger