Home » , » Καινούργια αλητεία Μπογδάνου

Καινούργια αλητεία Μπογδάνου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 | 3:06 π.μ.


α) Συζητήσιμο το αν το ξυλοφόρτωμα στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο μπορεί να το αποδώσουμε σε "πράξη αντίστασης στο σύστημα".

β) Πρέπει να διαθέτεις Οσκαρ πεοβασανισμού, όταν χαρακτηρίζει απλώς "ζόρισμα", το να σε ξεγυμνώνουν και να σε σαπίζουν στο ξύλο οι μπάτσοι.

γ) Αναμφισβήτητα είσαι μεγάλος αλήτης, άθλιο τομάρι και απίστευτα ελεεινός τύπος για να αποδίδεις σε άτομα που δεν γνωρίζεις και τα οποία υπήρξαν θύματα της αστυνομικής κτηνωδίας, ότι είναι "καταστροφείς και οπαδοί δολοφόνων".

Υ.Γ: Γνωστό είναι ότι η ραδιοφωνική "Ελληνοφρένεια" αποκάλεσε τον Μποδάνο "εθνικό ρουφιάνο" κι' αυτός τους έστειλε εξώδικο να ανακαλέσουν εισπράττοντας την απάντηση από τον Θύμιο Καλαμούκη και τον Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη: «Ρουφιάνο τον λένε όλοι στην κοινωνία γιατί ρουφιάνος είναι. Δεν παίρνουμε πίσω ούτε λέξη. Αναμένουμε την αγωγή με τα μηδενικά να δούμε πόσο μετράει την τιμή και την υπόληψή του».

Κι εδώ μας δημιουργήθηκε μια απορία. Πώς γίνεται ο τόσο ευαίσθητος δημοσιογράφος-ποιητής-βουλευτής να αντιδράει επιλεκτικά όταν αισθάνεται ότι θίγεται η προσωπικότητα του; 
Το λέμε αυτό γιατί μας ήρθε στην μνήμη τα "κολακευτικά" λόγια που του είχε απευθύνει
, άλλο ένα μπουμπούκι της δημοσιοκαφρίλας. Ο Στέφανος Χίος.

 Αφού τον είχε αποκαλέσει "Μπόζο των παραμυθιών και των κινουμένων σχεδίων" του σύστησε "να επισκεφτεί μια γυναικολόγο" γιατί ο Σ. Χίος, δεν θα έμπαινε "στην διαδικασία αναφοράς στενών ιατρικών προσωπικών δεδομένων, που άπτονται της ιδιότητος του γυναικολόγου του Μητέρα". 

Ολα αυτά ο Μπογδάνος μήπως τα εξέλαβε σαν φιλοφρονήσεις και δεν αντέδρασε;
Τα λεγόμενα της "Ελληνοφρένειας" τον ενόχλησαν και όχι τα απίστευτα υπονοούμενα που ακούστηκαν σε βάρος του από τον "Μακελάρη"; 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger