Home » , » Εργάτης καθαριότητας νεκρός, παλεύοντας για το μεροκάματο του.

Εργάτης καθαριότητας νεκρός, παλεύοντας για το μεροκάματο του.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019 | 3:35 μ.μ.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς σήμερα και ένας άνθρωπος της τάξης μας ξύπνησε χαράματα να παλέψει για να αποκτήσει το μεροκάματο του. Αγωνιζόταν για να συντηρήσει τον εαυτό του, την γυναίκα του και τα τέσσερα παιδάκια του.

Ηταν εργάτης καθαριότητας του Δήμου Χαλκιδέων. Στις 6.50 το πρωί στον κεντρικό δρόμος της Νέας Αρτάκης, ήταν πάνω στο σκαλοπάτι  στο πίσω μέρος του  απορριμματοφόρου, περιμένοντας την συνάδελφο που εργάζονταν μαζί του, να φέρει ένα κάδο σκουπιδιών για να τον αδειάσουν.
Ξαφνικά ένα τουριστικό λεωφορείο κινούμενο με μεγάλη ταχύτητα χτυπάει το όχημα συλλογής σκουπιδιών και τον εργάτη που ήταν πάνω του.
Ο θάνατος του 48χρονου εργάτη ήταν ακαριαίος.

Αλλος ένας ταξικός αδελφός μας νεκρός αγωνιζόμενος για το μεροκάματό του. Τέσσερα παιδάκια ορφανά και μια νεαρή γυναίκα χήρα.
Αντί να υποδεχθούν και να γιορτάσουν τον νέο χρόνο, θα κλάψουν θα θρηνήσουν, θα βυθιστούν στην δυστυχία.

"Πρόκειται για ένα ακόμα θανατηφόρο εργατικό ατύχημα που έρχεται να προστεθεί   στους  δεκάδες νεκρούς συναδέλφους εργαζόμενους στους Δήμους όλης της χώρας στη διάρκεια της εργασίας. 
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συναδέλφους του Δήμου Χαλκιδέων για τον άδικο θάνατο συναδέλφου", καταλήγει το κείμενο, που μας έστειλε το "Δίκτυο Εργαζομένων στους ΟΤΑ" και το οποίο μας γνωστοποιεί την θλιβερή είδηση.  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger