Home » , » Να μην περάσει ο ηλικιακός ρατσισμός!

Να μην περάσει ο ηλικιακός ρατσισμός!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 | 9:51 μ.μ.

Του Σ.Λ

Ενίσταμαι! Δεν είναι δυνατόν ο ηλικιακός ρατσισμός να βρίσκει πρόσφορο έδαφος στην σημερινή μας εποχή και να χρησιμοποιείται σαν όχημα προώθησης μικροκομματικών σκοπιμοτήτων!
Αυτή την αρνητική εμπειρία την είχαμε πριν λίγο καιρό, όταν η φαιά προπαγάνδα στέρησε την δυνατότητα στον διακεκριμένο, αξιοσέβαστο επιστήμονα, Κωνσταντίνο Πατέρα, να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον λαό της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας την διεύθυνση του τοπικού νοσοκομείου.

Η ίδια αήθης προσπάθεια λαμβάνει χώρα και σήμερα με τον 80χρονο νέου  διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας Χρήστο Χριστόπουλο. Εδώ και λίγες μέρες που έχει αναλάβει τα ηνία της δημόσιας υγείας που προσφέρεται στους κατοίκους του νομού του, βρίσκεται αντιμέτωπος με αρνητικά σχόλια, που προσεγγίζουν τα όρια της χυδαιότητας.
Λόγω της προχωρημένης ηλικίας του αποκαλείται "Δρ Τάφος", με τους αναιδείς επικριτές του να παραγνωρίζουν τις ιδιαίτερες σχέσεις που έχει ο κ Χριστόπουλος με τους αγίους της θρησκείας μας, κάτι που διαπιστώνει κανείς απ' τις εικόνες αγίων που αποτελούν το ντεκόρ του γραφείου του.

Να συνδράμομε όλοι/ες, για να μην μπορέσουν οι παρωχημένες αντιλήψεις που εκφράζουν οπισθοδρομικές δυνάμεις ,να ορθώσουν εμπόδια στην πορεία της χώρας μας προς την κανονικότητα, εδραιώνοντας τον ηλικιακό ρατσισμό στην κοινωνία μας.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger