Home » , » Αν δεν ορθώσουμε ανάστημα στην ένστολη αληταμπουρία και τους νόμους τους, θα έχουμε νέες στρατιές αστέγων

Αν δεν ορθώσουμε ανάστημα στην ένστολη αληταμπουρία και τους νόμους τους, θα έχουμε νέες στρατιές αστέγων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 | 7:44 μ.μ.


Δυστυχώς η ελληνική κοινωνία και σε ένα βαθμό οι ίδιοι οι δανειολήπτες που έχουν πέσει στα νύχια των αρπακτικών-τραπεζιτών το τι πρόκειται να συμβεί σύντομα με την απόφαση της κυβέρνησης να δημιουργήσει στρατιές αστέγων.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδα "Το Παρόν" είναι αποκαλυπτικό.
250.000 ιδιοκτήτες θα χάσουν τα σπίτια τους Απροστάτευτος παραδίδεται στο… ρόπαλο του «Ηρακλή» ο δανειολήπτης, ακόμη και εκείνος που έχει πάρει δάνειο για πρώτη κατοικία. Και μάλιστα δεν θα προστατεύεται ούτε από το νέο πτωχευτικό δίκαιο. Πάνω από 250.000 ακίνητα θα περάσουν σε ξένα χέρια, στα γνωστά «κοράκια», τα funds, που χωρίς σταλιά έλεος θα βγάλουν το… λάδι σε κάθε δανειολήπτη που έχει βάλει υποθήκη το σπίτι του, σημειώνει στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα.

Δεν θα σταματήσουμε να επαναλαμβάνουμε αυτό που έχουμε γράψει τόσες φορές. Ο μόνος τρόπος για να αποτραπεί κι αυτό το κυβερνητικό έγκλημα είναι να παρέμβει δυναμικά ο λαϊκός παράγοντας, αδιαφορώντας για τις όποιες ποινικές διώξεις που πιθανόν να ασκηθούν σε όσους θα αντισταθούν στο να δημιουργηθούν νέες στρατιές ανέργων, και να ξεσπιτωθούν χιλιάδες λαϊκές οικογένειες για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα μιας χούφτας πλουτοκρατών και υλοποιώντας τις επιθυμίες των τοκογλύφων – δανειστών του ελληνικού κράτους.

Απέναντι στην ένστολη αληταμπουρία και στους νόμους τους πρέπει να ορθώσει ανάστημα ο λαός. Διαφορετικά θα είμαστε άξιοι της κατάντιας μας.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger