Home » , » "Παραλειπόμενα"

"Παραλειπόμενα"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 | 11:58 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μετά το στραπάτσο της ακροδεξιάς στο Σύνταγμα, οι ρατσιστές σκέφτηκαν να οργανωθούν καλύτερα.
Η ΝΔ κινητοποίησε όλο τον κομματικό της μηχανισμό. Η εντολή ήταν να συμμετέχουν όλοι στη ρατσιστική συγκέντρωση στη Μυτιλήνη, ενώ φυσικά ήταν εκεί και οι υπόλοιποι:
Φασίστες, ναζί, ΚΙΝ-ΑΛήτες, οπαδοί των επιστολών του Ιησού και των άλλων ακροδεξιών συμμοριών. Μαζεύτηκαν απ' όλο το νησί για να μας παρουσίασαν πως τάχα οι κάτοικοι αντιδρούν στους μετανάστες.

Η ίδια η συγκέντρωση δεν ήταν μεγάλη. Αυτοί είναι όλοι κι όλοι! Βέβαια πήγαν και από το ΣΥΡΙΖΑ κάποιοι πονηρά σκεπτόμενοι. Θα πούμε τι σκέφτηκαν στο τέλος.
Αν τολμά η ΝΔ, ας κάνει Πανελλαδική συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Δεν την παίρνει όμως, γιατί ακόμα και με τα δεκανίκια, θα πατώσει. Αλλά υπάρχει και άλλος λόγος που θα πούμε παρακάτω.

Οι λόγοι που η ΝΔ και οι τσόντες της έκαναν αυτή συγκέντρωση είναι:

Σκάνδαλα: Και πριν οι γαλάζιοι, όσο ήταν στην εξουσία, λεηλατούσαν τα ταμεία, αλλά τώρα το κάνουν με φρενήρεις ρυθμούς!
Αν για μια πίτα και μια πολυθρόνα έφαγαν δεκαχίλιαρα, φανταστείτε τι γίνεται με τους διαγωνισμούς, τις προμήθειες υλικού κλπ. Δεν θα αφήσουν λέπι!

Υγεία: Κλείνουν μονάδες ελλείψει χρημάτων και προσωπικού, αντί για γιατρούς παίρνουν μπάτσους. Μάλλον για να συλλάβουν τις... αρρώστιες! Ασθενείς ταλαιπωρούνται απίστευτα ακυρώνονται χημειοθεραπείες, αλλά ο Κικίλιας περιμένει από τους εφοπλιστές, που δεν πληρώνουν φόρους!

Παιδεία: Κολέγια = ΑΕΙ. Διάβασε εσύ, καλό μου παιδί, να περάσεις με την αξία σου στη Σχολή, να έχεις ένα χαρτί ρεζέρβα, όταν τελειώσει το κωλόχαρτο. Πως το είπαν στο ποίημα; “Αλίμονο στους κόπους μας, κρίμα στις δούλεψές μας”. Τι πτυχία και προσόντα; Άμα είσαι βαφτιστήρι έχεις 10 πτυχία. Το είπαν στη ΝΔ. Είναι όλα θέμα νονών!

Εξωτερικά: Ούτε τα γκάλοπ – μαϊμού δεν τολμούν να πουν πως θέλουμε πόλεμο. Πως τάχα θέλουμε να πεθάνουμε για το Λάτση και τους υπόλοιπους, που περιμένουν να αρπάξουν ό,τι υπάρχει στο υπέδαφος της Μεσογείου. Όμως, όπως είπαν οι Αμερικάνοι, τα βρήκαμε με τους γείτονες.
Τα δικά τους δικά τους, τα δικά μας μισά – μισά. Τα νησιά κατά τα άλλα κινδυνεύουν από τους ναυαγισμένους πρόσφυγες. Από σκαφάτους δεξιούς κινδυνεύουν. Τα πούλησαν ήδη!

Όσο για τον Κούλη; “Όλοι - όλοι αντάμα κι ο Κασιδιάρης χώρια”. Έτσι είναι Κυριάκο. Όταν είσαι Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής δε σε πλησιάζει κανείς. Ακόμα κι αν οι άλλοι δημιουργήθησαν το τέρας.

Οικονομία: Το “βιώσιμο” είναι μια χαρά. Μεγαλώνει! Σαν εκείνα τα τέρατα στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας που μεγαλώνουν και καταπίνουν οτιδήποτε.
Όσο εσείς κάνετε κάτι άλλο εκτός από Επανάσταση, αυτό γιγαντώνεται. Το χρέος λοιπόν είναι 371.150.000.000 ευρώ! Μας λένε “θέλετε κούρεμα, το μαλλί σας ξεπέρασε αυτό της Ραπουνζέλ”! Δυο φορές σχεδόν το ΑΕΠ.

Με τι θα ασχοληθούν λοιπόν τα γίδια; Με εισβολή σε κατάληψη στα Εξάρχεια; Βαρέθηκαν! Άσε που οι μπάτσοι μπορεί να δείρουν και κάνα νεοδημοκράτη γείτονα στο πλαίσιο του “ας τους βαρέσουμε όλους κι αποφασίζουν μετά τα κανάλια ποιος είναι δικός μας”.
Με το φόρεμα της Μαρέβα; Δεν μας νοιάζει, τόσο απλά.
Με μηνύσεις, αγωγές, διώξεις κλπ; Γυρίζουν μπούμερανγκ. Βρωμάνε χούντα. Άσε που ψάχνουν όλοι να δουν τι πείραξε πχ το Σαμαρά κι έκανε μήνυση. Πολλοί που δεν ήξεραν για το σκίτσο, το είδαν σήμερα.

Μαζεύτηκαν λοιπόν όλοι οι ρατσιστές. Πρώην Μακεδονομάχοι. Άφησαν τις περικεφαλαίες και πήγαν μόνο με τις σημαίες. Η ΝΔ όμως τώρα είναι κυβέρνηση. Κάνει συγκεντρώσεις μόνο και μόνο για να πει στους Ευρωπαίους “δώστε μου περισσότερα, για να φυλακίσω άλλους πρόσφυγες”.
Οι σημερινοί συγκεντρωμένοι, που δήθεν αντιδρούν στην πολιτική της ΝΔ για το προσφυγικό, αλλά την ψηφίζουν, να είναι έτοιμοι για νέο άδειασμα τύπου Πρεσπών.

Ο Κούλης θα κάνει ότι του πουν οι Ευρωπαίοι. Και θα μείνουν στο τέλος οι μαλάκες να φάνε βρομόξυλο από τα ΜΑΤ. Τα γαλάζια γίδια, που κάνουν ό,τι τους πει το κόμμα, θα την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια, όπως ακριβώς ακριβώς με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Αυτό το ξέρουν και στο ΣΥΡΙΖΑ.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger