Home » , » “Όσα λεν οι άντρες μεταξύ τους, λόγια σοβαρά, λόγια αληθινά...”

“Όσα λεν οι άντρες μεταξύ τους, λόγια σοβαρά, λόγια αληθινά...”

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 | 8:33 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Όσα λέμε οι άντρες μεταξύ μας είναι για αθλητικά, γυναίκες, ή πολιτική. Όσοι έχουν δουλειά, για τη δουλειά. Κυρίως όμως για γυναίκες με τους περισσότερους από μας να υπερβάλουν. Εξ΄ ου και, “Μην πηδάς τόσο, ρε φίλε, κατούρα και λίγο, θα πάθεις τίποτα”.

Εσχάτως μιλάμε για υπολογιστές, οι οποίοι πάνε να αντικαταστήσουν τ' αμάξια και τις μηχανές στο χρόνο που αφιερώνουμε στις συζητήσεις μας. Λέμε κι άλλα πράγματα, αλλά πιο σπάνια.
Ο όρος λοιπόν “αντρίκειες κουβέντες” μάλλον πρέπει να αλλάξει σημασία. Το λέω αυτό, γιατί ορισμένοι τηςαντρικής σχολής” πιστεύουν πως άντρας είναι ο κουραδόμαγκας! Ο θρασύδειλος που θα τα βάλει με τον αδύναμο, ενώ στο δυνατότερο θα κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο, θα βγάλει δηλαδή το σκασμό.

Και που είναι αυτή η “αντρική σχολή” να πάω να γραφτώ, να πάρω πτυχίο; Να ρωτήσω το Σαμαρά; Υποψιάζομαι πως το πτυχίο του είναι μούφα. Και θα του πω γιατί, αρκεί ν' ακούσει ψύχραιμα.

Αντώνη Σαμαρά, κάνεις σα μωρό, ενώ είσαι κοτζάμ γάιδαρος. Το μόνο που κατάφερες με τη μήνυση στο Βαξεβάνη, ήταν να δούμε όλοι το σκίτσο που σε πείραξε!
Εγώ πχ μέχρι να μάθω την απόφαση, δεν το είχα καν προσέξει. Το πρόβλημα δεν είναι τι λέμε εμείς ή κάποιος άλλος αντίθετος πολιτικά. Αν λέμε ψέματα, κακό του κεφαλιού μας. Οι ψεύτες πολύ γρήγορα χάνουν την αξιοπιστία τους.

Εσένα όμως, Αντώνη, σε κοροϊδεύει ο κόσμος. Γιατί μένεις σ' ένα κόμμα που ολοφάνερα συχαίνεσαι και σε σιχαίνονται. Κάνεις το μάγκα για σκίτσα, ενώ είσαι κότα ξεπουπουλιασμένη μπροστά στο Μητσοτάκη. Μα τα σκίτσα σατιρίζουν τις πράξεις σου!

Είχε παλιότερα γίνει χαμός με το Ποντίκι πάλι για σκίτσο που έλεγε “πόσο την έχεις νεαρέ” σατιρίζοντας την έλλειψη θέρμανσης εξ αιτίας των μνημονίων και την κατρακύλα σου στα γκάλοπ. Σε πληροφορώ πως περισσότερο γελάσαμε με τα όσα είπαν μετά οι αυλικοί σου και την ανασφάλεια που έδειξες, παρά με το σκίτσο αυτό καθ' αυτό!

Με την ευκαιρία να σου πω κάτι: Ξεκόλλα, μην έχεις άγχος! Κι αν ακόμα κάποιος αφήσει υπονοούμενα για τον ανδρισμό σου, αν δεν είναι αυτή που κάνεις σεξ μαζί της, δεν πιάνεται! Είναι απλά άσχετος, που ασχολείται με τα “πουλιά” των άλλων. Ό,τι και να πουν οι απέξω, δεν θα αλλάξει η σεξουαλική σου ζωή. Τώρα, αν έχεις ψυχολογικό πρόβλημα, τράβα σε ψυχαναλυτή, όχι σε εισαγγελέα.

Να πει τι το δικαστήριο; Πως την έχεις μεγάλη;! Δεν μας ενδιαφέρει το σώμα σου.
Οι πράξεις σου, που έχουν σχέση με την πολιτική, μας νοιάζουν. Κι εδώ είναι το σοβαρό πρόβλημα που έχεις. Γιατί παλιά έκανες μήνυση και στο μπαμπά του Κούλη! Οι δικηγόροι πρέπει να σε έχουν θεό με τόσους πελάτες που τους στέλνεις!

Είχες κάνει μήνυση στο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, πέρα από το γεγονός ότι τον έριξες. Συν ότι διέγραψες την Ντόρα όταν ήσουν αρχηγός. Τι περίμενες, πως θα κάνει ο Κυριάκος; Θα σε πρότεινε για Πρόεδρο, ή θα σου άλλαζε τα φώτα; Και ποιος άντρας, όπως τον εννοούν στην “αντρική σχολή”, μένει κάπου όπου τον εξευτελίζουν συνέχεια;

Το πρόβλημα σου, Αντώνη, δεν είμαστε εμείς. Είναι οι πράξεις σου! Με αυτές γελάμε και το γέλιο βγαίνει αυθόρμητα.
“Είμαστε άντρες και το λόγο μας τον κρατάμε” έλεγε ο Σταυρίδης στο Γκιωνάκη στην κωμωδία “τα κίτρινα γάντια”. Λοιπόν Αντώνη, πόσες υποσχέσεις τήρησες; Πόσες κωλοτούμπες έκανες, πόσες “τσαχπινιές”, δηλαδή πόσες κουταμάρες; Πόσα ψέματα; Αν αρχίσω και μετράω...

Ξέρω πως οι νεοδημοκράτες είστε κομπλεξικοί. Έχετε τακτική να κάνετε μηνύσεις, για να τρέχετε τον κόσμο στα δικαστήρια. Και κάτι κομματόσκυλα – δικαστικοί σας κάνουν τα χατίρια, αντί να σας διαολοστείλουν.
Νομίζετε, πως, αν πάψουμε, θα αλλάξει η πραγματικότητα. Αμ δεν θα αλλάξει! Μάλιστα, επειδή είστε αδιόρθωτοι, θα κάνετε μεγαλύτερα και χειρότερα λάθη, ώστε να γελάνε περισσότεροι και πιο πολύ μαζί σας.

Αυτό είσαι Αντώνη: Αδιόρθωτος λόγω του εγωισμού. Αλλά ο Κούλης - κι εδώ είναι η ειρωνεία - θα εκδικηθεί για όλους! Ακόμα και για το Βαξεβάνη! Σέρνει το πολιτικό σου πτώμα και μετά θα σε ρίξει στα κομματόσκυλα. Γι αυτόν είσαι πάντα αλήτης” και “προδότης.
Μίλα λοιπόν σε αυτόν αντρίκια, πούλα σε αυτόν αντριλίκι, κάνε το μάγκα στον αρχηγό σου. Σε παίρνει;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger